Cepenē gatavots lasis savā sulā + garšvielas man sanāk samērā pliekans. Citroniņš piedot tādu foršu skābumiņu.
RaimisD, 20.augusts 2022, 16:28
Ja tu uzspied citronu sulu ēdot tā ir cita lieta, bet ja to izmanto marinādē vai uz gatavu ēdienu, kas kādu laiku stāv uz galda, manā skatījumā tā ir ēdiena sabojāšana, bet kā jau minēju tā ir gaumes lieta.
Daudzi jau uzskata, ka Itāļu bolonezi var uztaisīt ar veikalā nopirktiem makaroniem un daudz tomātu mērces, ko pievieno maltai gaļai, kuru cepot izgāžas daudz smirdoša ūdens!
Davis-Di [20.08.22]: Daudzās sēklās ir zilskābe, kas veido rūgtuma garšu! Piemēram ja taisa Ķiršu vai Citronu uzlējumu obligāti kauliņi jāizņem!
Citronu zivīm nemēdzu izmantot, jo manā skatījumā citrona sula nomāc zivs garšu un faktiski sabojā ēdienu, tas tā pat kā augstas klases Argentīnas steiku ēst ar kečupu, bet tas tā gaumes lieta!
Cepenē gatavots lasis savā sulā + garšvielas man sanāk samērā pliekans. Citroniņš piedot tādu foršu skābumiņu.
Daudzās sēklās ir zilskābe, kas veido rūgtuma garšu! Piemēram ja taisa Ķiršu vai Citronu uzlējumu obligāti kauliņi jāizņem!
Citronu zivīm nemēdzu izmantot, jo manā skatījumā citrona sula nomāc zivs garšu un faktiski sabojā ēdienu, tas tā pat kā augstas klases Argentīnas steiku ēst ar kečupu, bet tas tā gaumes lieta!
RaimisD [20.08.22]: Willy [17m]: ...iepriekšējo liku ar citronu ar mizu un sanāca rūgts!tā ka ar citroniem prātīgi,labāk laikam bez mizas!Rūktumu var dot arī citrona sēkliņas.
Marinējot gaļu, izspiežot sulu skatieties, lai sēkliņas nesabirst marinādē. Īpaši izteikti var just rūgtumu, kad ilgāk sanāk noturēt marinējumu.
Iespējams,jo iepriekšejo arī liku tāpat!sēklas gan nepiefiksēju!
Willy [20.08.22]: ...iepriekšējo liku ar citronu ar mizu un sanāca rūgts!tā ka ar citroniem prātīgi,labāk laikam bez mizas!
Rūktumu var dot arī citrona sēkliņas.
Marinējot gaļu, izspiežot sulu skatieties, lai sēkliņas nesabirst marinādē. Īpaši izteikti var just rūgtumu, kad ilgāk sanāk noturēt marinējumu.

Kkā tā..
nelietotaajs [20.08.22]: Willy [11:51]: nelietotaajs [18.aug]: Willy [18.aug]: Lielupe....Un žanis!!! Super!
Kaķis gan.. sēž nokārtu galvu.... bļin.... atkal zivs! :)))))))Enriko vēl mazss!bet paostīt drīkst!;)Marinēts vai mazsālīts? Izskatās perfekti!
Eksperimentēju!;)šoreiz mazsālīts,sagriezts šķēlītēs un iekš etiķī marinētiem sīpoliem!man liekas labs!
...iepriekšējo liku ar citronu ar mizu un sanāca rūgts!tā ka ar citroniem prātīgi,labāk laikam bez mizas!
Willy [20.08.22]: nelietotaajs [18.aug]: Willy [18.aug]: Lielupe....Un žanis!!! Super!
Kaķis gan.. sēž nokārtu galvu.... bļin.... atkal zivs! :)))))))Enriko vēl mazss!bet paostīt drīkst!;)
Marinēts vai mazsālīts? Izskatās perfekti!
nelietotaajs [18.08.22]: Willy [18.aug]: Lielupe....Un žanis!!! Super!
Kaķis gan.. sēž nokārtu galvu.... bļin.... atkal zivs! :)))))))

Enriko vēl mazss!bet paostīt drīkst!;)
Willy [18.08.22]: Lielupe....
Un žanis!!! Super!
Kaķis gan.. sēž nokārtu galvu.... bļin.... atkal zivs! :)))))))
Willy [18.08.22]: Lielupe....
Pa skaisto!
Labs, zvani savam murim lai skrien uz veikalu, esi nopelnījis vienu,,,






Lielupe..kkas grabina!cope interesanta...70,72,76cm
Biju no 9-14:00
Willy jaunais profils!!:)

Lielupe.vakars 77 rìts 83cm!kkas grabina!:)
KristapsS [16.08.22]: Arkso [36m]: Sveiki! Pasakiet lūdzu telefona numuru laivu bāzei pie Kalnciema tilta.Vajadzētu būt šim +371 26 321 118.Laivu bāze Kalnciema muiža.
Paldies
Arkso [16.08.22]: Sveiki! Pasakiet lūdzu telefona numuru laivu bāzei pie Kalnciema tilta.
Vajadzētu būt šim +371 26 321 118.Laivu bāze Kalnciema muiža.
Kuto [15.08.22]: Kaut kāda mistika ar breksi. Pavisam pazudis Tetele, Vitoliņi, Klosteris visur klusums. Kā jums? Pa retam gan dzird ka kāds izvilcis, bet braukājot pašam pa nullēm un visi ka sēž arī sūdzās.
Nav problēmas ar breksi,no Rīgas 15km atālumā,var sākt vilkt breksi. Neteikšu kad copes ir daudz,bet kad ir cope,tad ļoti izteikta.
Sveiki! Pasakiet lūdzu telefona numuru laivu bāzei pie Kalnciema tilta.