Baisuli - vēl kečupu uzspied :DDD
Vēl var uzlikt čili virsū, tad būs pilna garantija, ka nejutīsiet ko ēdat - foreli, līdaku vai raudu :))))
Es tam visam pavirsu vēl majonēzes pikucīti...ņam ņam
Bļin nenocietos!....Kā jūs tā varat čakarēt lasi/foreli????!!!!!
Noķer, uzgriež uz sviestmaizītes, uzber sāli, piparus, uzliek sīpola ripiņu un bāž mutē!
Daudz reiz garšīgāk to darīt ar skumbriju, ja kas:)))
Sadusmojos riktīgi.
Pēc 2 diennaktīm???????????
Parasti pēc 2 stundām jau ir OK ;)
Ja bail, nākamajā rītā droši pucē iekšā!
Nu tad priecīgus pautiņsvētkus un visiem Ne asakas ;DDDDDDDD

bocman,ja veselu taisies saaliit,tad pargriez uz pusi ,sakaisi ,ko vajag,saliec kopaa abas pauses,ietin celofaanaa,un ledusskapii iekshaa...
nu pec divaam diennaktiim jau droshi var eest...
Cik ilgi vinjai jaasaalaas ?
Piparus kā arī sīpolu jau liek klāt tad kad zivs ir nostāvējusi kādu laiku. Nekādā gadījumā sīpolu nevar likt klat pie sālīšanas, tad pēc garšas sanāk kas līdzīgs sālītai siļķei.
es lieku citronpiparus,sals tur tapat daudz..njemot veeraa,ka citronu tapat jau piekozh pie lashmaizeem,neko vairs ipashi nevajag...cukuru gan nelieku...
Daudzums atkarīgs no zivs lieluma, baltu nosālīt noteikti nevajag.
Es lieku sāli:cukurs 3:1, vairāk neko, var arī 2:1
Kaa pareizi foreli iesaaliit ? Kas jaaliek klaat un cik daudz ?
Kad nokritīsies ūdens Jēkabpilī būs vēdzeļu samīt , tur varēs izvērsties . Varam arī ko citu sabīdīt . Starpcitu , šodien jūtos lieliski , nav ne mazāko pohu .
To Gints,paldies,par piedāvājumu,bet laba mantu bezjēgā nav vērts lietot,pie dabas cita garša,mošk kādu pasākumu sabidīsim,good night.
Atbrauc rīt , uzcienāšu arī , šodien eju gulēt .
Gints,neapvainojies,lieldienas,ja uzcienāsi, pagaršosim arī kolokoļčiku,man starp citu,māšele vienu Baltkrievu balzāmu atveda,mūsējais nestāv līdz,un, kā tu pareizi saki,pēc 0,7 no rīta esi kā stirna.