Pēc negaisa jābūt labai copei.
hecs7
konsistence ir Ok, ja paņemsi ūdeni mazāk kā mannu, tad gan būs par cietu. Nu mēģini, tad jau redzēsi.
gimeteo.ru baigi precīzais. Rīgā sāka zibeņot.
siluro
Man bus jāpameģina, bet vai sanāk pēc tam masa kā plastalīns? Pēc manējās var āķi noslēpt mīklā, ka bolu uztaisīt ap riņķi un nekrīt nost, bet zivs kā "paņem mutē" tā kontakts.
Uldeen, uzrakstiju Tev privāti!! Atvečaj!!
hecs7
Tava recepte ir stipri sarežģīta, reku vienkāršāka-
Ņem mannu un ūdeni vienādās daļās, ūdeni katliņā uzvāra, šauj iekšā visu mannu uz reiz un cītīgi maisa tur pat uz uguns. Pēc pus minūtes viss gatavs. Cukuru un sāli liek pie ūdens, smaržvielas- kad atdziest.
Ja esi pazīstams ar rīkotāju, varbūt vēl vari pieteikties :))))
Ieliku, lai katram atsaevišķi dalīpniekam neraxtītu. Ais slinkuma :DDDDDD
Griezeejs-
kāda tolka publicēt visiem, ja tā pat var piedalīties tikai tie, kas ir aicināti? sanāk nedaudz absurdi..
mans domaat,tai mannas boltushkaa var piebeert mazliet brekshu veikala bariibu...buutu pa pirmo....
Rīt un parīt uz copi! Beidzot atklāšu sezonu :)
Brāļu Ščerbakovu filmā"rastiteļnije nasadki"tiek parādīti vairāki veidi,kā pagatavot dažādas ēsmas no mannas,auzu pārslām,makaroniem,grūbām,zirņiem,miltiem.No mannas vien ir 3veidi-vārīta,cepta un baltuška.
Paldies, veči! Krievu saitus lasu daudz un labprāt, tur ir daudz vērtīga iekšā. Boltuška tur ir daudz pieminēta, tikai recepti līdz šim nebiju trāpījis.
Pateicībā ievietoju vienu adresīti www.torrenthot.com/profile.php Tur var nokačāt milzumu krievu grāmatu, žurnālu un videofilmu par copi. Par brīvu un bez reģistrācijas.
No mannas taisa labu barību ko likt uz āķa, ķertas i baltās zivis i karūsas i karpas, labi turās uz āķa, tāds kā plastalīns sanāk:
ieber traukā mannu, (nu 100gr pieņemsim, neesmu mērijis uz aci taisu), pārlej ar ūdeni, sajauc, lai sanāk drusku ūdens vairak, ļauj uzbriest kādas 30 min, tad doto produktu ieliek marlē un maximāli izspiež šķidrumu, atlikušo masu izņem no marles un ieliek celofāna kulītē, var uzreiz kādu atraktoru piešaut-(medu, vanillu), un liek vārošā ūdenī ar visu maisiņu, vāra5-10 minūtes, kamēr paliek masa dzeltenīga un vienveidīga( pabaksta ar dakšu karoti, var sajust) atdzesē un mauc uz āķa.
Sems, ja protams lasi krieviski, viena
http://rechflot.narod.ru/boltu.htm" rel="nofollow" target="_blank">no receptēm. Galvenais vajag trāpīt ūdens daudzumu, man pagāja reizes 5 kamēr piešāvos
urmaas - pastāsti, lūdzu, kā taisa mannas boltušku. Esot baigi labā karūsām, raudām, gan kopā ar motili, gan atsevišķi.
shmidzis,domaaju,ka mieriigi,ja lietoshanas terminsh atlauj....es taa esmu dariijis ar ne tikai gadu vecaam bariibaam,kuras glabatas atvertaa veidaa...
Kā ir ar pagājušās sezonas barībām, kuras ir bijušas attaisītas, pa taisno uz miskasti, vai var jaukt ar tikko iegādātu, vai arī var mierīgi izmantot??? Kopā kādi 3 kg ir, negribas mest laukā...