atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Boroda 30.04.10
Pēc negaisa jābūt labai copei.
siluro 30.04.10
hecs7
konsistence ir Ok, ja paņemsi ūdeni mazāk kā mannu, tad gan būs par cietu. Nu mēģini, tad jau redzēsi.
Griezeejs 30.04.10
gimeteo.ru baigi precīzais. Rīgā sāka zibeņot.
hecs7 30.04.10
siluro
Man bus jāpameģina, bet vai sanāk pēc tam masa kā plastalīns? Pēc manējās var āķi noslēpt mīklā, ka bolu uztaisīt ap riņķi un nekrīt nost, bet zivs kā "paņem mutē" tā kontakts.
uldeens 30.04.10
Guntar atvetjil:))
guntarskl 30.04.10
Uldeen, uzrakstiju Tev privāti!! Atvečaj!!
siluro 30.04.10
hecs7
Tava recepte ir stipri sarežģīta, reku vienkāršāka-
Ņem mannu un ūdeni vienādās daļās, ūdeni katliņā uzvāra, šauj iekšā visu mannu uz reiz un cītīgi maisa tur pat uz uguns. Pēc pus minūtes viss gatavs. Cukuru un sāli liek pie ūdens, smaržvielas- kad atdziest.
Griezeejs 30.04.10
Ja esi pazīstams ar rīkotāju, varbūt vēl vari pieteikties :))))
Ieliku, lai katram atsaevišķi dalīpniekam neraxtītu. Ais slinkuma :DDDDDD
Griezeejs-
kāda tolka publicēt visiem, ja tā pat var piedalīties tikai tie, kas ir aicināti? sanāk nedaudz absurdi..
Griezeejs 30.04.10
gulbis37 30.04.10
mans domaat,tai mannas boltushkaa var piebeert mazliet brekshu veikala bariibu...buutu pa pirmo....
Njil 30.04.10
Rīt un parīt uz copi! Beidzot atklāšu sezonu :)
AndisN 30.04.10
Brāļu Ščerbakovu filmā"rastiteļnije nasadki"tiek parādīti vairāki veidi,kā pagatavot dažādas ēsmas no mannas,auzu pārslām,makaroniem,grūbām,zirņiem,miltiem.No mannas vien ir 3veidi-vārīta,cepta un baltuška.
sems 30.04.10
Paldies, veči! Krievu saitus lasu daudz un labprāt, tur ir daudz vērtīga iekšā. Boltuška tur ir daudz pieminēta, tikai recepti līdz šim nebiju trāpījis.
Pateicībā ievietoju vienu adresīti www.torrenthot.com/profile.php Tur var nokačāt milzumu krievu grāmatu, žurnālu un videofilmu par copi. Par brīvu un bez reģistrācijas.
Vairis30 30.04.10
Paldies jaunu recepti
hecs7 30.04.10
No mannas taisa labu barību ko likt uz āķa, ķertas i baltās zivis i karūsas i karpas, labi turās uz āķa, tāds kā plastalīns sanāk:
ieber traukā mannu, (nu 100gr pieņemsim, neesmu mērijis uz aci taisu), pārlej ar ūdeni, sajauc, lai sanāk drusku ūdens vairak, ļauj uzbriest kādas 30 min, tad doto produktu ieliek marlē un maximāli izspiež šķidrumu, atlikušo masu izņem no marles un ieliek celofāna kulītē, var uzreiz kādu atraktoru piešaut-(medu, vanillu), un liek vārošā ūdenī ar visu maisiņu, vāra5-10 minūtes, kamēr paliek masa dzeltenīga un vienveidīga( pabaksta ar dakšu karoti, var sajust) atdzesē un mauc uz āķa.
Vairis30 30.04.10
Sems, ja protams lasi krieviski, viena http://rechflot.narod.ru/boltu.htm" rel="nofollow" target="_blank">no receptēm. Galvenais vajag trāpīt ūdens daudzumu, man pagāja reizes 5 kamēr piešāvos
sems 30.04.10
urmaas - pastāsti, lūdzu, kā taisa mannas boltušku. Esot baigi labā karūsām, raudām, gan kopā ar motili, gan atsevišķi.
gulbis37 30.04.10
shmidzis,domaaju,ka mieriigi,ja lietoshanas terminsh atlauj....es taa esmu dariijis ar ne tikai gadu vecaam bariibaam,kuras glabatas atvertaa veidaa...
shmidzis 30.04.10
Kā ir ar pagājušās sezonas barībām, kuras ir bijušas attaisītas, pa taisno uz miskasti, vai var jaukt ar tikko iegādātu, vai arī var mierīgi izmantot??? Kopā kādi 3 kg ir, negribas mest laukā...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs