atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

fish1 05.07.10
To Urmass&grozs
Mūs arī paņēma pie dirsas.Kopumā sarakstīja protokolu uz 40 Ls (bračka gan aizgāja uz lietas izskatīšanu un dabūja 50% discountu).Poliču principiālisms gan nosacīts - penšiem tik prasa apliecības,bet mūs pēc pilnas programmas.Liekas,ka tas kuteris ir pašvaldības policijas biznesa projekts.
jerk 05.07.10
Ja skrūvējamai patronai ir bijis tirkšķis -tā skaitās atvērta :))
aakkis 05.07.10
Kas ir atvērta?Tad jau jāņem "lielā vāle",tai jau skrūvējams korķis!
jerk 05.07.10
Starpcitu, laivā atvērta alus pudele arī 20ls maksā :)
aakkis 05.07.10
Neesmu iedziļinājies,bet vai tiem riņķiem ir speciāls raksturojums;celtspēja,izmēri un tt..?Varbūt drīz apskate vajadzēs,vai derīguma termiņš-kā bogatieriem.
urmaas 05.07.10
tā jau LV darās-pieņem likumus,kurus reāli nevar izpildīt,lai tikai iekasētu&štrāfētu!!!idiotisms,lai neteiktu vairāk.
p.s.nopirkšu dekoratīvo gl riņķi un vadāšu līdzi!!!:DDD
jerk 05.07.10
Urmaas, šo pašu tevis uzdoto jautājumu 6dien Ķīsī uzdevām visuvarenajiem?
Tas gan nepalīdzēja no makas atvēršanas izvairīties.
zivgarnis 04.07.10
urmaas, es Tev pateiktu, kur likt! Tikai, daži te nesaprarīs! :DDD viepli, pataupi vien sev!
Bebrs 04.07.10
Tas nevienu neinteresē, velc kaut tauvā līdz:)
urmaas 04.07.10
esiet tik laipni un pastāstiet,kur jūs gumijas laivā novietojat glābšanas riņķi???
jo noteikumos melns uz balta rakstīts-glābšanas riņķim jābūt visos peldošajos tr-rta līdzekļos kuru garums lielāks par 2,5m!
vieplis 04.07.10
Ja kādam vajag maijvaboles, ir dabonamas apm. 30 gab. Rīgā. Ja neviens nesavāks, amnestēšu.
:))
andris56 04.07.10
Eksperti atvaļinājumā:):):) Eksperimentē!! Forumā kāds no copmaņiem arī var dot kādu padomu.
chiga83 04.07.10
Kam vajag tādus ekspertus kuri jau vairāk kā mēnesi nevīžo atbildēt nevienu jautājumu?????
ogden 04.07.10
Eh, aizmirsu pateikt ka pirms kaltēšanas maize jāsagriež pirksta resnuma gabalos (ja tāda iespēja tiek dota un maize jau nav sakaltusi). Pretējā gadījumā ar cirvi sadala mazākos gabalos ;)
ogden 04.07.10
JanKa_K: viss līdz izkaltēšanai pareizi. Blenderi gan pietaupi. Tas ir paredzēts slapju/šķidru vielu smalcināšanai. Vairāk vai mazāk varu derēt ka nesanāks. Iesaku sentēvu metodi: gaļasmašīna un sietiņš. Izmal porciju, tad malumu izsijā. Atlikumu (parasti 1/5 no tilpuma) saber gaļasmašīnā uz pārstrādi un mal tālāk. Nepaies ne stunda kā iegūsi 1 KG rīvmaizes :D Vēl viens variants: nopirkt gatavu.
aakkis 04.07.10
Uz kalēja āmura var sadrupināt,ha!
kola 03.07.10
Janka salauzīsi blenderi:) Es arī mēģināju, bet tā maize palika tik cieta, ka nekas neņem, tik ar rīvi! Ne velti sauc par rīvmaizi. Varbūt ir spec kaltēšanas metodes, nezinu.
Motelitis 03.07.10
Protams Janko,jo vairak dabigo vielu klat jo labak...
JanKa_K 02.07.10
Taa. Man ir pieejama Lielaa Laču rupmaize un visadas laču maizes. Man doma viņu izkaltēt un blendērii iekšā . Kaa Jus domajat sanaks normala rivmaize?
Juzeppe 02.07.10
Liels paldies :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs