To Urmass&grozs
Mūs arī paņēma pie dirsas.Kopumā sarakstīja protokolu uz 40 Ls (bračka gan aizgāja uz lietas izskatīšanu un dabūja 50% discountu).Poliču principiālisms gan nosacīts - penšiem tik prasa apliecības,bet mūs pēc pilnas programmas.Liekas,ka tas kuteris ir pašvaldības policijas biznesa projekts.
Ja skrūvējamai patronai ir bijis tirkšķis -tā skaitās atvērta :))
Kas ir atvērta?Tad jau jāņem "lielā vāle",tai jau skrūvējams korķis!
Starpcitu, laivā atvērta alus pudele arī 20ls maksā :)
Neesmu iedziļinājies,bet vai tiem riņķiem ir speciāls raksturojums;celtspēja,izmēri un tt..?Varbūt drīz apskate vajadzēs,vai derīguma termiņš-kā bogatieriem.
tā jau LV darās-pieņem likumus,kurus reāli nevar izpildīt,lai tikai iekasētu&štrāfētu!!!idiotisms,lai neteiktu vairāk.
p.s.nopirkšu dekoratīvo gl riņķi un vadāšu līdzi!!!:DDD
Urmaas, šo pašu tevis uzdoto jautājumu 6dien Ķīsī uzdevām visuvarenajiem?
Tas gan nepalīdzēja no makas atvēršanas izvairīties.
urmaas, es Tev pateiktu, kur likt! Tikai, daži te nesaprarīs! :DDD viepli, pataupi vien sev!
Tas nevienu neinteresē, velc kaut tauvā līdz:)
esiet tik laipni un pastāstiet,kur jūs gumijas laivā novietojat glābšanas riņķi???
jo noteikumos melns uz balta rakstīts-glābšanas riņķim jābūt visos peldošajos tr-rta līdzekļos kuru garums lielāks par 2,5m!
Ja kādam vajag maijvaboles, ir dabonamas apm. 30 gab. Rīgā. Ja neviens nesavāks, amnestēšu.
:))
Eksperti atvaļinājumā:):):) Eksperimentē!! Forumā kāds no copmaņiem arī var dot kādu padomu.
Kam vajag tādus ekspertus kuri jau vairāk kā mēnesi nevīžo atbildēt nevienu jautājumu?????
Eh, aizmirsu pateikt ka pirms kaltēšanas maize jāsagriež pirksta resnuma gabalos (ja tāda iespēja tiek dota un maize jau nav sakaltusi). Pretējā gadījumā ar cirvi sadala mazākos gabalos ;)
JanKa_K: viss līdz izkaltēšanai pareizi. Blenderi gan pietaupi. Tas ir paredzēts slapju/šķidru vielu smalcināšanai. Vairāk vai mazāk varu derēt ka nesanāks. Iesaku sentēvu metodi: gaļasmašīna un sietiņš. Izmal porciju, tad malumu izsijā. Atlikumu (parasti 1/5 no tilpuma) saber gaļasmašīnā uz pārstrādi un mal tālāk. Nepaies ne stunda kā iegūsi 1 KG rīvmaizes :D Vēl viens variants: nopirkt gatavu.
Uz kalēja āmura var sadrupināt,ha!
Janka salauzīsi blenderi:) Es arī mēģināju, bet tā maize palika tik cieta, ka nekas neņem, tik ar rīvi! Ne velti sauc par rīvmaizi. Varbūt ir spec kaltēšanas metodes, nezinu.
Protams Janko,jo vairak dabigo vielu klat jo labak...
Taa. Man ir pieejama Lielaa Laču rupmaize un visadas laču maizes. Man doma viņu izkaltēt un blendērii iekšā . Kaa Jus domajat sanaks normala rivmaize?