Pie Sabiles tilta šodien arī kāds bija urbies, plānais ledus un vaļējie pleķi laikam nebaida, lielu caurumu nemanīju.
Jurri, 13.janvāris 2019, 19:24
pie sabiles jau kaadu laiku vaaks virsuu.varbuut uz rendas pusi nav.
Pie Sabiles tilta šodien arī kāds bija urbies, plānais ledus un vaļējie pleķi laikam nebaida, lielu caurumu nemanīju.
Jurri, 13.janvāris 2019, 19:24
bucman [Vakar]: Kāds no kolēģiem ir bijis Abavā uz vēdzelēm?
Gribētu saprast - ir kāds mēģinājis vai nava un kā ar rezultātiem!? :)
edzuss2, 11.janvāris 2019, 20:31
Abavai tak vaaks paariNezinu kurā pusē ir vāks virsū, bet tur kur es copēju viss vaļā!
Zem rumbas..ap Veģu tiltu..Māras kambari - vaļā! Atsevisķi līkumi tik sastājušies!
edzuss2, 11.janvāris 2019, 21:11
edzuss2 [11.01.19]: bucman [12m]: Kāds no kolēģiem ir bijis Abavā uz vēdzelēm?Paldies jagaida sals
Abavai tak vaaks paariNezinu kurā pusē ir vāks virsū, bet tur kur es copēju viss vaļā!
Zem rumbas..ap Veģu tiltu..Māras kambari - vaļā! Atsevisķi līkumi tik sastājušies!
bucman [11.01.19]: Kāds no kolēģiem ir bijis Abavā uz vēdzelēm?Nezinu kurā pusē ir vāks virsū, bet tur kur es copēju viss vaļā!
Abavai tak vaaks paari
bucman [11.01.19]: Kāds no kolēģiem ir bijis Abavā uz vēdzelēm?Vai var uzkapt uz ledu?
Abavai tak vaaks paari
Kāds no kolēģiem ir bijis Abavā uz vēdzelēm?
6dien plānoju uz abavu, rumbas reģionā.
Copējis, tur neesmu un šī būs pirmā reize abavā. Cerams, ka upe būs labvēlīga man :D
Mērķis - Vēdzele, varbūt kādam ir, kas pastāstāms par to reģionu.
Paldies tiem, kas jau iepriekš dalījās ar aktuālo situāciju upē.
Gkirsis, 6.decembris 2018, 14:11
Gkirsis [06.12.18]: Riit izbrauksu papeetiit upi un vietas, kur var pacopeet, jo diemzel liela dala upe ir leduu!Protams :)
Riit zinasu ko vairaak :)
Bet upee zivis ir - tik jaacopee :)
edzuss2, 6.decembris 2018, 17:33
Super, padod ziņu, ja sanāk!
Riit izbrauksu papeetiit upi un vietas, kur var pacopeet, jo diemzel liela dala upe ir leduu!
Riit zinasu ko vairaak :)
Bet upee zivis ir - tik jaacopee :)
edzuss2, 6.decembris 2018, 17:33
Gkirsis [05.12.18]: Sveiki,Arī šis interesētu.. domājam 6dien braukt, tiesa gan gabalu zem "abavas rumbas". Cerams karstā vasara nebūs ieviesusi korekcijas, jo iepriekšējos gados abavā ar vēdzelēm nebij problēmas, ja zin kur un uz ko tad pie vēdzeles tikt varēja droši..
vai Abavai pie "Abavas rumba" krasti ir vaļā?
doma brīvdienās aizbraukt uz vēdzelēm!
varbūt ir kādi ieteikumi, domāju, ka vēdzelei tur vajadzētu būt.