Vakar gāju uz copi,nokkeeru 3 kakkus 2,5 kg,1,9 kg un 3,2kg ,un veel 2 zemmera,lielaakais panneema uz rapala vobleri ,mana ieciiniitaa sisteema ir 3 aakki ,uz Katra pa vienai pelei
Vakar gāju uz copi,nokkeeru 3 kakkus 2,5 kg,1,9 kg un 3,2kg ,un veel 2 zemmera,lielaakais panneema uz rapala vobleri ,mana ieciiniitaa sisteema ir 3 aakki ,uz Katra pa vienai pelei
Vakar es gāju uz copi ar kaki, blin vins tik visas manas zivis rij nost, kad majas at acu man sieve tadu p**** iedeva ka copet vair negribas iet.ka juus dormant vai cilveeku var kas trey a maizi?vnk vajag sieving zinaat.
Sveiciens... Kāds var apgaismot kādu pavadu materiālu lietot priekš dzīvās ēsmas? Nav nācies ķert uz dzīvo, tapēc būtu labi ja kāds ieteiktu kaut ko... Gan jau līdakām tas pavadu materiālis ir savādāks kā karpu zvejā Sufix coated... ?!?!?!? Apgaismojiet iesācēju :D
Līdakām uz dzīvo ar pludiņu var lietot ēsmas zivtiņas no citas ūdens tilpnes??Vai tas iespaido copes rezultativitāti??Vai labāk ēsmas zivis ir saķert no tās pašas ūdenstilpnes??????????
labaak protams no taas pashas, bet tas ir vairaak saistiits ar to, ka piem uz upi var atbraukt ar kaadaa graavii sakjertaam karuusinjaam, kuras tajaa upee vispaar nedziivo.
Līdakām uz dzīvo ar pludiņu var lietot ēsmas zivtiņas no citas ūdens tilpnes??Vai tas iespaido copes rezultativitāti??Vai labāk ēsmas zivis ir saķert no tās pašas ūdenstilpnes??????????