Vaņa nozadzis cisternu ar konjaciņu, aizturēts uz aizdomu pamata un šo pratina:
- Vaņa gde konjak?
- prodal,
- gde deņgi?
- propil!
Tā...Ko svinam?-Pirkumu apmazgājam!-Ko tad nopirkāt?-Trīs pudeles šņabja
Dārgais,tu man nopirki 8.marta dāvanu?Protams,mīļā!Man tā patiks?Ja nepatiks,varēsi atdot man.Es par tādu spiningu sen sapņoju
Virietis piedzeries rapo uz masinu,pienak celu policists prasa: -Vai jus brauksiet? -Protams!Es tacu paiet nevaru!
Mūs sagaida patiešām jautras vecumdienas.Katrai trešajai omītei uz muguras virs dibena būs tetovējums
Dakter, kad es esmu kopā ar sievu, man loceklis visu laiku uz zābakiem skatās! - Uzlieciet zābakus uz skapja!
Vakar iedzēru un pēc tam ar autobusu braucu mājās, itkā nekas liels, bet iepriekš nebiju vadījis autobusu
kas atrodas starp kājām, smirdigs un kratās? ...... mopēds!!!!!!!!!!!!
Čukča nopērk olu pa 10 sant, uzvāra un pēc tam pārdod pa 9 sant. Viņam prasa: "Kapēc vārītu pārdod lētāk?" - "Bet buljons taču palika man":D
Lauska tēvs un ziemas māte šoziem "niekojas" ne pajokam.
Pagājušo nakti esot bijis pēdējais šīs ziemas kniebiens. :D
Ātrā palīdzība? Mums te viens norija korķu viļķi! - Un ko Jūs darāt lietas labā? - Pagaidām atveram ar dakšiņu.
Dakter man jau 28 gadi bet intīmās vietās spalva neaug! Cik bieži ir seks? 20 - 30 X nedēļā. Nu cienītā uz automaģistrālēm arī zāle neaug.
No SWH melnā humora topa:
# Zemledus makšķerniekam, ieraugot kokteiļa glāzē ledu, sāk ritmiski raustīties roka.
:))