Ar varbūt,bet Raivo iedeva gidu kas paņēma tikai 100 eiras un pakavēja laiku uz ezera
Čaļi tiko atgriezās no Zviedrijas,pālijas sīkas un ne daudz.Nav pats labākais copes laiks
Ruu, 16.janvāris 2019, 13:37
varbūt čaļi vienkārši nemāk!:))))
Čaļi tiko atgriezās no Zviedrijas,pālijas sīkas un ne daudz.Nav pats labākais copes laiks
Swensonijā uz bleķa pat raudas ķerās. Nevis trāpās kā LV, bet ĶERĀS. Un reizēm pat tā, ka kimlaki netiek klāt!
Toni, ar to, ka Zviedrijā sācies "žors" , mani ieintriģēji. Bet uz jautājumu, kas tad tur ķeras, atbildēji, ja tev vajag zivis, ej uz veikalu pirkt. Pats tu laikam brauc copēt tikai tur, kur zivju nav vispār:)
Tonis [10.01.19]: Ja tiešām interesē,privāti lūdzu,vai zvaniet 29208904
Nevienam neintersē! Ar tādu uzvedību kā tev, diez vai kāds pieteiksies braukt.
Ja tiešām interesē,privāti lūdzu,vai zvaniet 29208904
Gribi braukt ? Vietas vēl aradīsies...
Tonis, 10.janvāris 2019, 19:28
Kas ķeras? Kur? Ciik maksā?
Gribi braukt ? Vietas vēl aradīsies...
Tonis [10.01.19]: Teica ka žors iet,a viņš netiek,re ku Bumsis pat nobildēja...)
Ka ta raivo netiek! Vins taks uz vietas dzivo. Toni vii cilveki brauc ar tevi braucienā?
Teica ka žors iet,a viņš netiek,re ku Bumsis pat nobildēja...)
Tonis [09.01.19]: Artur, Raivo man zvanīja...
Ko Raivo teica?
Bumsi,starp citu,Konrāts vēl līdz šim brīdim pēc Oskara taujā...:)
Artur, Raivo man zvanīja...
bums [09.01.19]: Netraucē Antošku viņam athodņaks Pēc hiper aktivitātēm parasti nāk miera periods
Hahaha.
Netraucē Antošku viņam athodņaks Pēc hiper aktivitātēm parasti nāk miera periods

Zviedros foreļi ar astēm ledu lauž,žoru nenokavēiet...
Tonis, 7.janvāris 2019, 19:50
No kurienes tāda informācija?
Zviedros foreļi ar astēm ledu lauž,žoru nenokavēiet...
Tonis [31.12.18]: Bet nu braukt uz dažām dienām vienā vietā ar domu, ka smuki atvilksies,arī nav pareizi,,
Pa viesiem šiem gadiem vienu reizi tikai esam palikuši vienā vietā un savilkuši labi. Parasti uz 4-6 vietām.
Bet nu braukt uz dažām dienām vienā vietā ar domu, ka smuki atvilksies,arī nav pareizi,,