Os555 [23.apr]: Girts5 [15:28]: Uzsūtīju daiwa spoli 03.04. Līdz šai dienai stāv polijā DHL. It kā ar DHL sūtīja, bet šie nevar pateikt. Jau 2 nedēļas zvanos uz veikala support šie tik “noskaidrosim, dosim ziņu”. Labi, ka vismaz šie Angliski runā. Atvainojas visu laiku utt, bet man to spoli bled uz 1 maiju vajag. Hz, neliekas ka uzmetiens, bet nu..
paldies ,,
un šis veikals -www.am-angelsport-onlineshop.de
ir kādam pieredze ? cik saprotu viss tur vāciski, bet tas nekas trakks nebūtu . cenas izskatās ļoti labi tur .Uzsūtīju daiwa spoli 03.04. Līdz šai dienai stāv polijā DHL. It kā ar DHL sūtīja, bet šie nevar pateikt. Jau 2 nedēļas zvanos uz veikala support šie tik “noskaidrosim, dosim ziņu”. Labi, ka vismaz šie Angliski runā. Atvainojas visu laiku utt, bet man to spoli bled uz 1 maiju vajag. Hz, neliekas ka uzmetiens, bet nu..
Cik € ekonomija bija šai nervu beigšanai?
Šodien uzrakstīju, lai sūta citu un tad meklē to veco. Yes sir, will do. Redzēs
Girts5 [23.apr]: Uzsūtīju daiwa spoli 03.04. Līdz šai dienai stāv polijā DHL. It kā ar DHL sūtīja, bet šie nevar pateikt. Jau 2 nedēļas zvanos uz veikala support šie tik “noskaidrosim, dosim ziņu”. Labi, ka vismaz šie Angliski runā. Atvainojas visu laiku utt, bet man to spoli bled uz 1 maiju vajag. Hz, neliekas ka uzmetiens, bet nu..
paldies ,,
ir kādam pieredze ? cik saprotu viss tur vāciski, bet tas nekas trakks nebūtu . cenas izskatās ļoti labi tur .
Uzsūtīju daiwa spoli 03.04. Līdz šai dienai stāv polijā DHL. It kā ar DHL sūtīja, bet šie nevar pateikt. Jau 2 nedēļas zvanos uz veikala support šie tik “noskaidrosim, dosim ziņu”. Labi, ka vismaz šie Angliski runā. Atvainojas visu laiku utt, bet man to spoli bled uz 1 maiju vajag. Hz, neliekas ka uzmetiens, bet nu..
paldies ,,
ir kādam pieredze ? cik saprotu viss tur vāciski, bet tas nekas trakks nebūtu . cenas izskatās ļoti labi tur .
Ar troutshopu problēmu nav bijis. Preces atlikums atbilst. Nosūta ātri. Atnāk 5-7 dienās.
https://troutshop.eu
sveiki, varbūt ir kāda atsauksme ? preces kuras izliktas piedāvājumā ir arī reāli nopērkamas, atnāk laicīgi ?
pamēģināju eholotes i veikalu, bet preces kuras nav uz vietas viekalā, bet , it kā , ir pasūtāmas , bieži vien nemaz nav pasūtāmas. Un pēc laiciņa nākas atcelt pasūtījumu ( nekādu pārmetumu, naudu neņem par to kas nav uz vietas, un ja nav iespējas izpildīt pasūtījumu, tad par to laicīgi paziņo )
Ir kāds sūtījis preces no
https://gruzfishdnipro.com.ua/ru/
Kādas atsauksmes? Paldies
jorsiks, 23.marts 2025, 19:10
Vai tad nav nekā cita Eiropas plašumos? Es linku nevēru, jo tas "gruzfīš..." nosaukums vien mani atbaida :)
saimnieks1 [13.okt]: Vai kāds ir sūtijus no https://www.tackle-deals.eu/ ?
Esmu vairākkārt, ieskaitot šajā nedēļā - pirmdien pasūtīju, piektdien ar Smartpost kurjeru saņēmu. Šobrīd vēl papildus 10% visam grozam ar kodu "Petri10".
opis12 [21.aug]: Ir kāds sūtījis preces no zuklys.lv
Ātri, labi un lēti.
Parasti gan šīs trīs lietas kopā ne visai draudzējas :)
Ja nopietni, viss ok
viss pa fen šuju tur
Ziemā sūtiju urbi, viss ok ar kurjeru atveda 2 d laikā
Vairākas reizes. Viss korekti un gana operatīvi
Ir kāds sūtījis preces no zuklys.lv
Sveiki!
Vai kādam ir pieredze ar šo bodi?
fishingshop.kiwi
jjanis, 20.augusts 2024, 13:02
Nedaudz raustījos,jo sūtīju diezgan dārgu spini.Atnāca viss ok,vienīgais ilga piegāde ar exsprespastu.
fishingshop.kiwiJā. Es sūtīju pāris Timonus
kikizozo, 20.augusts 2024, 14:07[/quote]
Paldies!
Timoni man arī patīk, bet doma sūtīt gumijas asariem
jjanis [20.aug]: Sveiki!
fishingshop.kiwi
Jā. Es sūtīju pāris Timonus
Sveiki!
fishingshop.kiwi