atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķernieku veikali internetā

ingrug 09.02.19
Sveiki, varbūt kāds var ieteikt kur lētāk pasūtīt smalkās pavadiņas? Uz vietas veikalos baigi dārgi sanāk, meklēju alternatīvas
zaraza 18.01.19
Kāds sakars tam ir ar Latvijas Pasta pasta tarifiem ???? Katrs tirgotājs nosauc tādi summu, kādu vēlas. , pēc saviem ieskatiem. Tie laiki, kad pasta sūtījumu summas bija ''pēc gosta", beidzās 25 gadus atpakaļ. :)))

Maris_C, 17.janvāris 2019, 21:57

Vienkārši pēc pasta tarifiem var noorientēties kāda ir tīrās pārsūtīšanas pašizmaksa. Tas vienkārši ļauj objektīvi novērtēt vai piegāde ir salīdzinoši dārga/lēta.
Jā, katrs tirgotājs nosauc kādu summu vēlas, taču realitātē, kā jau rakstīju iepriekš, parasti šī summa ir tuva pasta tarifiem, būtiski "vārīties" uz piegādi parasti nemēģina (izņēmumi, protams, var būt).
vlDream 18.01.19
Es nezinu kā ir bet kā jūs sakat tā toč nav...
DSV 17.01.19
Katrs tirgotājs nosauc tādi summu, kādu vēlas. , pēc saviem ieskatiem. Tie laiki, kad pasta sūtījumu summas bija ''pēc gosta", beidzās 25 gadus atpakaļ. :)))

Maris_C, 17.janvāris 2019, 21:57[/quote]

Šeit ir jāsaka,ka Tev ir taisnība.Es daudz iepērkos un pieredze ir liela.
It sevišķi to dara ķīnieši.Kādu Shipping naudu grib,tādu nosauc.
Neviens jau īsti nezina,cik ir īstenībā.
Starpību iebāž kabatā.
Varu to apgalvot,jo ir bijis ne tikai viens gadījums vien.
Vienu atšifrēju diezgan ātri.
Vienā no China pilsētām ieguvu paziņu no kuras nopirku vajadzīgo mantu par Shipping maksājot ap 40USD.
Otrs prasija 130 USD,ha,ha,ha
Shipping metode bija viena un tā pati.
Pie tam,abi dzīvo vienā un tajā pašā pilsētā.
Tā kā,domājiet paši.....
Maris_C 17.01.19
Kāds sakars tam ir ar Latvijas Pasta pasta tarifiem ???? Katrs tirgotājs nosauc tādi summu, kādu vēlas. , pēc saviem ieskatiem. Tie laiki, kad pasta sūtījumu summas bija ''pēc gosta", beidzās 25 gadus atpakaļ. :)))
zaraza 17.01.19
Baltijas robezhass ir cits cenniks, stipri leetaak.

zaraza, 16.janvāris 2019, 23:18
Tā nebūs taisnība - katrs liek tādu sūtīšanas cenu , kādu vēlas. No tackle4all(Kipra) 2 vobleru sūtīšana man izmaksāja 5.90 euro. Latvijā sūtīšana, bieži vien, ir dārgāka.

Maris_C, 17.janvāris 2019, 20:33

Vienkārši ieej Latvijas pasta mājas lapā un aprēķini, tur visu var lieliski sarēķināt. Ja runa par sīkpakām (līdz 2kg un nepārsniedzot 90cm garumu) tad izmaksas starp Latviju un jebkuru citu EU valsti būtiski neatšķiras.

Līdzko iziet no sīkpakas robežām un paliek par pasta paku vai exprespasta (EMS) sūtījumū tā uzreiz cipari starp piegādi Latvijā, Baltijā un pārējā EU uzreiz atšķiras ļoti būtiski. Baltija lētāk tāpēc, ka pastam ir atsevišķs pakalpojums Baltic Express, kas stipri lētāks par EMS , otrkārt ļoti daudz alternatīvu dažāda kalibra piegādātāju, kas strādā lokāli tikai Baltijas valstu rozbežās, nu tās pašas Omnivas, autopsti utt.
Tā ir publski viegli pārbaudāma informācija - vismaz par pastu visus tarifus var redzēt un sūtījuma cenu aprēķināt pasta mājas lapā.

Nē, protams, jebkurš piegādātājs pēc savas izvēles pieliek vai nepieliek klāt maksu par iepakojumu (tas naudu maksā - kopumā paciņa) un iepakošanu/noformēšanu (to dara cilvēki, kam, loģiski, par to jāsaņem samaksa). To katrs uzņēmums rēķina individuāli, bet nu reti uz to kāds "vārās", ka tik objektīvās izmaksas nosegtu. Bezmaksas piegādi parasti piedāvā pie noteikta pasūtījuma summas, tā, pēc būtības ir papildus apjoma atlaide klientam - sūtīšanas izmaksas uzņēmums uz sevi paņem.
Savukārt, piedāvājot fisētu piegādes cenu neatkarīgi no preču vērtības un apjoma, reāli iziet uz lotereju cerot, ka vidējais izļidzināsies. Ir pakas uz kurām kaut kas paliek pāri, ir tādas ar kurām reāli "brauc mīnusā".
Maris_C 17.01.19

zaraza, 16.janvāris 2019, 23:18

Tā nebūs taisnība - katrs liek tādu sūtīšanas cenu , kādu vēlas. No tackle4all(Kipra) 2 vobleru sūtīšana man izmaksāja 5.90 euro. Latvijā sūtīšana, bieži vien, ir dārgāka.
skutans 17.01.19

Par laimi vesals, pimo reizi šāda šaize.
DSV 17.01.19

zaraza, 16.janvāris 2019, 23:18[/quote]

Paldies par izskaidrojumu.Nevarēju saprast,kapēc tik lēti.
zaraza 16.01.19
Man jamagu (469 eu) bait.lt no leišiem atsūtīja par apaļiem astoņiem eirikiem.

andreiko, 16.janvāris 2019, 22:44

DSV 16.01.19

andreiko, 16.janvāris 2019, 22:44

Vo,redz Andreiko,tas apstiprina to,ka nemuldu,D
andreiko 16.01.19
urmaas 16.01.19
Ja gribās ko specifisku/ vērtīgāku, tad sūtijums atmaksājās. Ja budžeta klasi, tad nav ko iespringt-jāpērk uz vietas.
DSV 16.01.19
Vienā no LT veikaliem,piegāde kātam ir tikai 8Eu uz LV,uz EE-9Eu.
Protams,ka nav interesanti maksāt par 50Eu vērtībā kātu ap 25Eu.
Par laimi,tādus vairs nepērkam,D
Ir izvēle....
zaraza 16.01.19
Man kāta sūtīšana izmaksāja 26 euro. Šaubos vai tas ir "kosmoss".

Maris_C, 16.janvāris 2019, 22:10

Es tikai minēju to, ka jebkurš lielgabarīts būtiski palielina izmaksas salīdzinājumā. 1kg smaga sīkpaka izmaksātu ap 5-6EUR, savukārt tik pat smaga (ar iepakojumu) kāta piegādes izmksas būs 5x lielākas.
Bet viss jau ir salīdzinājumā un abslolūtajā pirkuma vērtībā. Manuprāt normāli ir, ja piegāde nepārsniedz 10% no paša pirkuma cenas, vairāk jau ir dārgi. Ja pērc kātu pa 300EUR, tad 30EUR par piegādi maksāt ir pilnīgi normāli, a ja pa 50EUR, tad, manā uztverē, baigi dārgi.
DSV 16.01.19

Maris_C, 16.janvāris 2019, 22:10

Nju,tā arī ir.Tas ir normāli.....Biju pircis pie viņiem.
Maris_C 16.01.19
DSV 16.01.19
Salīdzinoši lēti sūtīt ir tikai sīkpakas (līdz 2kg) a tālāk jau cipari ceļas kosmosā, a ja vēl , nedo Dies' lielgabarīts (piemēram jebkurš kāts), tad vispār.

zaraza, 16.janvāris 2019, 21:42[/quote]

Protams,ka viss ir adekvāti par tādiem kilogramiem.
Par kātu viņi neko daudz neņem,salīdzinot ar to,ko jāmaksā par Shipping no USAs
zaraza 16.01.19
A nu ja UPS tad pilnīgi noteikti dārgāk. Kipra ir sala, attiecīgi tikai avio express, ar sauzemes transportu neviens nevedīs.
zaraza 16.01.19
Sveiki!Ir kāds sūtijis ko no tackle4all?Par to ka cenas ir bez pvn man ir skaidrs,bet kad salasīto grozu mēģināju noformēt-man izmet ka sūtīšana izmaksās 62eiro bez pvn(19proči)!Tā kā par traku!Svars pakai 8.9kg

ALNIS07, 16.janvāris 2019, 20:04

Absolūti normāla cena. Svars liels - es nupat iemetu Latvijas pasta lapā cik izmaksātu 9kg eksprespasta sūtījums uz Kipru - sanāca 42EUR. A tas no Latvijas uz āru, parasti uz otru pusi ir Eiropā ir dārgāk, Latvijas pasts ir viens no lētākajiem.
Salīdzinoši lēti sūtīt ir tikai sīkpakas (līdz 2kg) a tālāk jau cipari ceļas kosmosā, a ja vēl , nedo Dies' lielgabarīts (piemēram jebkurš kāts), tad vispār.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs