atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

mirtins 28.02.11
Griezeejs - es tev piekrītu - tā ir otra versija. Ja pēc divām dienām nekas nemainīsies, varbūt aiziešu uz citu smilšu kasti:DDD Ir noteikumi, kas jāievēro visiem. Pieļauju, ka CL portālam reklāma nav izdzīvošanas jautājums. Ja paskatamies jebkuru citu portālu, tad tur jebkurā gadījumā reklāmu ir iespējams izslēgt, vai apiet un kā to izdarīt, ir piedāvāts diezgan redzamā vietā.
aigaigars 28.02.11
Es gan piekrītu Mirtinam, tomēr ir tiesības izvēlēties, vai grib tās reklāmas skatīties. Nejau man speciāli būs jāiet internetā caur citu programmu kkādu reklāmu dēļ. Un gan jau ir pietiekamo daudz tādu, kuriem tās reklāmas arī interesē, tad tie, lai arī skatās, pārējiem vajag dot iespēju neskatīties!!!
Griezeejs 28.02.11
Mirtin, ko trako. Par lietošanu (portāla) taču Tu nemaxā. Bet kā lai adminam naudu par darbiņu nopelna, par servera resursiem, web pieslēgumu un elektrību?
Jeb Tev skauž? :)))))))
Var taču arī "citā smilškastē spēlēties", ja tās reklāmas TIK daudz traucē ;)
gulbis37 28.02.11
mirtin,ja lieto firefox,tad uzliec ABP,to vari atrast papildinajumos...
gintsgg 28.02.11
Bebr , mans komentārs bija par to pirmo bildi .
mirtins 28.02.11
Šādu aizsūtīju cl admiņiem!

Dodu divas dienas laika. Ja netiks novērsti pārkāpumi reklāmu baneru izvietošanā, vērsīšos attiecīgajās iestādēs ar sūdzību. Portāla lietotājiem ir jābūt tiesībām izvēlēties, skatīties reklāmu vai nē. Ja netiek piedāvāts uzskatāms paņēmiens, kā izslēgt, vai izlaist reklāmu, tas ir pārkāpums!!!!!!!!
gintsgg 28.02.11
Bebr , šitas nekam neder , četri skursteņi zelta krāsā pietrūkst , jā būtu tie skursteņi , tad gan būtu Titāniks . DDD
Bebrs 28.02.11
Modelis VHF-16 piemēram iet 16 m zem ūdens un negrimst :)
Bebrs 28.02.11
Kāda vaina, tie tač nenogremdējamie titāniki, piemēram šis modelis BIG TITĀNA, nekādīgi neapgāzīsi, garantija 39 gadi:D
gintsgg 28.02.11
Maitasputn , neko tas neatrisinās ,

. Atļauts ievietot tikai privātsludinājumus

Latreks ir privāta firma ne viss valsts uzņēmums , tātad nekas netiek pārkāpts .
gintsgg 28.02.11
Bebr , domāju ka ir tieši otrādi , nevienām tās viņu čaumalas nav vajadzīgas .
maituputns 28.02.11
nu cik noprotu tad ir izmainīti sludinājumu likšanas noteikumi, kam vajadzētu atrisināt situāciju.
gintsgg 28.02.11
Mani arī tās laivas jau sen ZB , it kā nevarētu ielikt vienu sludinājumu ar norādi uz mājas lapu , kam vajag apskatīsies , esmu par to adminim rakstījis - reākcijas nekādas , pat neatbild kāpēc tā .
Bebrs 28.02.11
Tas jau Latrex ar saviem titānikiem, sludinājumus liek ļoti bieži, laikam liels pieprasījums:D
Boroda 28.02.11
Pie sludinājumiem tās laivas - zb! Būtu likuši vienu sludinājumu un tajā visus modeļus, bet nē -varoņi - katru atsevišķi un ik pa laikam n-reizes. Labi, ka kāds motiļu tirgonis savu preci nepārdod nu tā pa vienam..
epox59 28.02.11
Negribi reklāmas -maksā par CL foruma lietošanu... :) !!
Tikai ,bez diskusijas . :)
aigaigars 28.02.11
PIEKRĪTU!!!! ir tomēr par daudz
gintsgg 28.02.11
Mani arī .
JOHNNYR 28.02.11
Tās sūda izlecošās reklāmas mani šodien nobeigs
kk3 28.02.11
Nu neesmu pat mēģinājis. Paliks siltāks, tad būs jāsāk.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs