Griezeejs - es tev piekrītu - tā ir otra versija. Ja pēc divām dienām nekas nemainīsies, varbūt aiziešu uz citu smilšu kasti:DDD Ir noteikumi, kas jāievēro visiem. Pieļauju, ka CL portālam reklāma nav izdzīvošanas jautājums. Ja paskatamies jebkuru citu portālu, tad tur jebkurā gadījumā reklāmu ir iespējams izslēgt, vai apiet un kā to izdarīt, ir piedāvāts diezgan redzamā vietā.
Es gan piekrītu Mirtinam, tomēr ir tiesības izvēlēties, vai grib tās reklāmas skatīties. Nejau man speciāli būs jāiet internetā caur citu programmu kkādu reklāmu dēļ. Un gan jau ir pietiekamo daudz tādu, kuriem tās reklāmas arī interesē, tad tie, lai arī skatās, pārējiem vajag dot iespēju neskatīties!!!
Mirtin, ko trako. Par lietošanu (portāla) taču Tu nemaxā. Bet kā lai adminam naudu par darbiņu nopelna, par servera resursiem, web pieslēgumu un elektrību?
Jeb Tev skauž? :)))))))
Var taču arī "citā smilškastē spēlēties", ja tās reklāmas TIK daudz traucē ;)
mirtin,ja lieto firefox,tad uzliec ABP,to vari atrast papildinajumos...
Bebr , mans komentārs bija par to pirmo bildi .
Šādu aizsūtīju cl admiņiem!
Dodu divas dienas laika. Ja netiks novērsti pārkāpumi reklāmu baneru izvietošanā, vērsīšos attiecīgajās iestādēs ar sūdzību. Portāla lietotājiem ir jābūt tiesībām izvēlēties, skatīties reklāmu vai nē. Ja netiek piedāvāts uzskatāms paņēmiens, kā izslēgt, vai izlaist reklāmu, tas ir pārkāpums!!!!!!!!
Bebr , šitas nekam neder , četri skursteņi zelta krāsā pietrūkst , jā būtu tie skursteņi , tad gan būtu Titāniks . DDD
Modelis VHF-16 piemēram iet 16 m zem ūdens un negrimst :)

Kāda vaina, tie tač nenogremdējamie titāniki, piemēram šis modelis BIG TITĀNA, nekādīgi neapgāzīsi, garantija 39 gadi:D

Maitasputn , neko tas neatrisinās ,
. Atļauts ievietot tikai privātsludinājumus
Latreks ir privāta firma ne viss valsts uzņēmums , tātad nekas netiek pārkāpts .
Bebr , domāju ka ir tieši otrādi , nevienām tās viņu čaumalas nav vajadzīgas .
nu cik noprotu tad ir izmainīti sludinājumu likšanas noteikumi, kam vajadzētu atrisināt situāciju.
Mani arī tās laivas jau sen ZB , it kā nevarētu ielikt vienu sludinājumu ar norādi uz mājas lapu , kam vajag apskatīsies , esmu par to adminim rakstījis - reākcijas nekādas , pat neatbild kāpēc tā .
Tas jau Latrex ar saviem titānikiem, sludinājumus liek ļoti bieži, laikam liels pieprasījums:D
Pie sludinājumiem tās laivas - zb! Būtu likuši vienu sludinājumu un tajā visus modeļus, bet nē -varoņi - katru atsevišķi un ik pa laikam n-reizes. Labi, ka kāds motiļu tirgonis savu preci nepārdod nu tā pa vienam..
Negribi reklāmas -maksā par CL foruma lietošanu... :) !!
Tikai ,bez diskusijas . :)
PIEKRĪTU!!!! ir tomēr par daudz
Tās sūda izlecošās reklāmas mani šodien nobeigs
Nu neesmu pat mēģinājis. Paliks siltāks, tad būs jāsāk.