no Jankas tagad copes pasāciens ar laimestu kā balvu par lielāko zivi ;D
dukuri ir skeletona ģēniji i tehniskie i braucēji :)
Dukurs ir pasaules ČEMPIS - MALACIS, tā turpināt!!!
Martinam -1.31 sek attiecībā pret otro vietu pēc 3 brauciena
Musdienass jau tikai taa notiek balsosana.
Kāpt lampā ir forši :)), nobalsoju, gan jau vinnēsi!
Konkurs ir par to, kurš vairāk piesaistīs balsotājus.
Ja par fotogrāfiju būtu jābalso, tad citiem ir smukākas bildes, ja par ekstrēmumu, tad var pacīnīties:))
manejaa jau visu to forumu ir piesastiijusi :) Un savas padruskas arii :D cita vel nav pieteikusies :D :D
ar skuķiem prātīgi, ka nesanāk, ka "mans ekstrēmais puisis pie citas" :DDDD
Tur jau skuķus vajag vairāk iesaistīt,tad "Mans ekstrēmais puisis" točna būs līderos!
Neesmu sekojis līdz - par ko balsojam ?
1452 :D
tas Andris īsti negrib atpalikt..... :((
Kilka;mosties,domā uz salas var gulēt līdz pusdienai un tad tēju strēbt!Tas slavenais "Nu",man pielipa no
http://www.copeslietas.lv/site/sarunas/post/146736/(artiss;nu zinaashu kur un kaa iet :).Par zirgu...kādreiz gribēju ēzeli pirkt,baigi labais pārvietošanās līdzeklis.Smagās paunas ar stiepj.Vienīgā problēma,kamēr copē-šis var pārēsties trekno LV zāli.Tas jau nav kalnos stiebrus graust,un kur viņu ziemā likt?Tas lops jau no ledus nekā nesaprot,ievelsies vēl upē un vienas problēmas.Siens ar jāpļauj,tādai nodarbei man vispār nav laika-kad tad es copēšu!Labi,pietiks./D
Noteikti dod. Nu kaa nekaa 84kg :) vasaraa vareja but mazak :)
Janka,tā turēt,varbūt mana aģitācija ar bēnu palīdzību draugos.lv arī nes zināmu balsu skaitu,kko jau nu noteikti,atskaitās,ka nobalsojuši.Pagaidām izrāviens vērā ņemams.
Izskatās,ka Tu to stabu nedaudz esi palocījis zemāk.
Un iepriekšējā Aakka postā, aiz NU bij jāliek KOMAC :))))))))))