atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

gintsgg 15.01.11
Bet man vispār nemēdz būt pohas , es vienkārši nedzeru tik daudz , lai tādas būtu , dzert ir jāmāk , ir jāzin sava norma .
bacis 15.01.11
nu lapisanas ta pati dzersana vien ir.
Breks 15.01.11
Aldis
Viss ir pareizi, tikai secība cita!
aldis555 15.01.11
150.gr stipras dziras,karsta zupa,pusstunda svaiga gaisa,un iet pagulēt.....vai tad tas ir alkoholisms?:)
kilka 15.01.11
Tā, tā, tūlīt sāksies puikiņu mērīšanās ar čibrikiem, kurš var vairāk izdzert :DDD
aldi555 - tas jau ir alkoholisms ;))
Breks 15.01.11
Aldis555
Mana vecāmāte zeķi arī lāpīja,ielāps vienmēr lielāks par caurumu.
Pēc Tavas receptes otrā dienā vienmēr būs pilnāks kā otrajā ;)
bums 15.01.11
Nezinu jaunieši kas jums ar to veselību ?? Vakar uz Robčiku veselību notrennējām 2 litri čagas un šorīt 8-00 sāku trīt nažus Tiko pabeidzu trīšanu laikam laidīšu uz copi :DDDDDDD Vai nu sliktu mantu dzerat vai arī somu ugru gēns jumsajos sēž iekšā :DDDDD
aldis555 15.01.11
nekādas tabletes...ar ko saslimi ar to arī ārstējies,un viss oki")
Breks 15.01.11
Šovakar man nevajadzēs citramonu, vakar jau patrenējos lietošanā, man otrā dienā labi iet iekšā, un trešās dienas rīts vairs nav grūts.
bacis 15.01.11
vot sito nesaprotu boroda.laba zacene,nedrikst uzdzert,vel visadas gudribas.man ir 40 gadi,dzeru no kadiem 16,bet ka ir pareizi nezinu.citreiz nokod riktigi,a no rita ka gurkitis.citreiz no trim aliem fugas.21 gadsimts,kosmossa lidojam,a pret poham neko izdomat nevar.atrodi zales kuras ar vienu tableti nonems tas visas mokas nost nobela premija tev garanteta.
Boroda 15.01.11
Galvenais labi paēst pirms...:))) Un lietot tikai svaigus cepumus!:)))
bacis 15.01.11
esmu meginajis.man pret aspirinu ir alergija,ta ka visas tas pohu tabletes,upsas,u.t.t. nevar
kilka 15.01.11
Morgen.
Apstiprinu Breka variantu, manā necilajā praksē tieši tā arī darīju ;)) Aspirīnu gan atsevišķi pat neliku klāt, jo acetilsalicilskābe jau ir citramona sastāvā. Pie tam svarīgi ir tieši vakarā, pirms gulētiešanas tās tabletkas iebombēt :)
Tas it kā netieši apstiprina Bebra rakstu, jo arī kofeīns ir citramona sastāvā. Līdzīga sastāva tabletkas bija arī askofēns.
P.S. Brek - šovakar Tev būs līdz citramons? ;))
Breks 15.01.11
Jau kopš jaunības laikiem lietoju tikai vienu recepti, iestāstīja dakteris ar mūža praksi.

Respektīvi:
1) 2 as tabletes visparastākā citramona;
2) 1 tablete visparastākā aspirīna;
Visas trīs kopā, ieņem iekš, un liekas čučēt, var ņemt arī otrā rītā.
Man palīdz ideāli, var iedzert ar;i, kad liekas uz auss.
Saucas "džentelmeņa komplekts"

Ne asakas!
epox59 15.01.11
bacis> alus, nav tas ,kas palīdz tikt vaļa no'' galvas sāpēm''... :))) !
guntarskl 15.01.11
Labdien.
Ir vajadzība pārvest laivu. Vai kāds var aizdot/izīrēt laivas piekabi?
bacis 15.01.11
neticiet bebram.divas kruzes izdzeru sap joprojam.iesu ka es pec alus.parasti 4 stundas pec lietosanas es gulu.kada tad vel kafija....
Brikets 15.01.11
Mmmm,Bebr,šito ziņu vajadzēja vakar vakarā ielikt,nu jau par vēlu ;(
Bebrs 15.01.11
ASV zinātnieki noskaidrojuši, ka ar galvassāpēm, kas radušās pēc grādīgu dziru lietošanas, vislabāk iespējams cīnīties ar kafijas un pretiekaisuma medikamentu palīdzību, vēsta portāls Newscientist.

Lai to noskaidrotu, pētnieks Maikls Ošinskis un viņa kolēģi no Tomasa Džefersona vārdā nosauktās universitātes Filadelfijā veica eksperimentu ar žurkām. Zinātnieki atlasīja dzīvniekus, kuriem ir tendence uz migrēnu: tas ļāva izmantot mazas alkohola devas, līdz minimumam izslēdzot citus, jau zināmos, paģiru simptomus, piemēram, organisma intoksikāciju.

Pēc četrām līdz sešām stundām pēc alkohola devas saņemšanas žurku āda ap acīm kļuva jutīga pret pieskārieniem, kas liecināja par to, ka dzīvnieciņus moka galvassāpes.

Eksperimenta gaitā zinātnieki tāpat noskaidrojuši, ka pretēji iepriekš uzskatītajam arī acetaldehīds, kas rodas kā starpprodukts, ogļhidrātu rūgšanas procesā veidojoties spirtam, ir galvassāpju iemesls.

Savukārt acetāta ievadīšana žurkām vēl vairāk pastiprinājusi sāpju sajūtas, taču zinātnieki secinājuši, ka šīs vielas darbību var bloķēt kofeīns vai parasti pretiekaisuma medikamenti.

Zinātnieki norāda, ka lai cīnītos ar paģirām, kafiju vai pretiekaisuma zāles vislabāk ir iedzert apmēram četras stundas pēc grādīgo dzērienu lietošanas, kad acetāta līmenis organismā sāk pieaugt.
antons12 15.01.11
Hei! Vai "Latvijas pasts" kādu ir aplaimojis ar "Copeslietu" janvāra Nr.?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs