atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

kilka 03.01.11
foršais komplektiņš: sievietes-spinings-kvoks
;))
sagittario 03.01.11
Oooo- Frenks!!!
Neskatoties uz atšķirīgo matu pozīciju, dzīves vērtību skala mums, izskatās, ir stipri līdzīga!
:)))
Frenks 03.01.11
sagittario , mati man vēl ārā nekrīt , ir kupli , bet tikai sirmi . Tas man laikam iedzimts no senčiem . Un neskatoties uz gadiem , mani vēl dīda pats nelabais-man patīk sievietes ,spiningot un ar kvoku Daugavā uz samiem...
sagittario 03.01.11
Frenks, tere!
Man nedaudz vieglāk- es Tavos gados varēšu teikt: "MAN NAV NEVIENA SIRMA MATA", jo man jau tagad to (matu) nav īpaši daudz ... :DDD
Roliss 03.01.11
ABONENTI! Vai kāds jau ir saņēmis šī gada jauno CL žurnālu?
kilka 03.01.11
Tie, kas te mācīja, ka paģiras jādzen ārā ar smagām fiziskām aktivitātēm - palasās ŠEIT
;)
Roliss 03.01.11
Vai kāds jau ir saņēmis šī gada jauno CL žurnālu?
Frenks 03.01.11
mezkalns , iespējams , ka esam ar tavu fāteri dienējuši kopā , jo arī es kā jau flotē , nenodienēju 4 gadus , bet 3gadus un 3mēnešus , jo tika samazināts dienesta laiks par 1 gadu.
Frenks 03.01.11
Brālītis , sirms gan esmu .Kā nekā -66g. Pirms dienesta jau pabeidzu Rīgas Jūras skolu kā kuģu mehāniķis un pēc dienesta ar dažāda garuma pārtraukumiem , jūrā nostrādāju vēl 17 gadus .Strādāju gan uz Rīgas Traleru flotes bāzes ekspedicijas zvejas kuģiem Atlantijas okeanā , gan Klusajā okeanā , gan uz Latvijas Kuģniecības banānvedēju kuģiem . Darbs jūrā prasa savu , tāpēc sirmot sāku jau kautkur ap 40g.vecuma.
kvoks 03.01.11
Frenks,
1967g autiņos vēl biju,par Pečengu un morpehiem man īpašas atmiņas:))),DMB 1986g.
rihards_u 03.01.11
tosmaree ashuki atkal atdziivojushies tikai ne tai galaa pie angaara bet vairaak uz sho galu pie stroikaam vakar kaadus 30 dabuju bet diezgan jociig njem liidz tumsai un shodien ar 33 dabuju tikai shodien cope beidzaas ap 16:00
gugu 03.01.11
kk3 03.01.11
Ir man, bet tā nekorekti būtu te ierakstīt...:) atsūti epasta adresi, aizsūtīšu. A kas par zivi?:)
sienaazis 03.01.11
Kādam ir zināms Vanema epasts, gribu uzjautāt par vienu zivi.
mezkalns 03.01.11
Frenks - mans tēvs ar tajā laikā dienēja Severomorskā. Gadus precīzi nezinu, arī pajautāt vairs nav kam, tik zinu to, ka viņam paveicas, jo mājās tika pēc trīs gadu dienesta. Laikam vienam no pirmajiem nevajadzēja dienēt četrus gadus.
kilka 02.01.11
Oi, tur kaut ko nokancelējuši :(
kilka 02.01.11
aakkis 02.01.11
Nu iemācieties alfabētu!
Bralitis 02.01.11
Frenk ta jau tu esi sirms dembelis :))))
Frenks 02.01.11
Kvoks ,esam dienējuši vienā pussalā .Dienēju Severomorskā un pēdējā gada vasarā četrus mēnešus Pečengā . DMB-1967.g.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs