sagittario , mati man vēl ārā nekrīt , ir kupli , bet tikai sirmi . Tas man laikam iedzimts no senčiem . Un neskatoties uz gadiem , mani vēl dīda pats nelabais-man patīk sievietes ,spiningot un ar kvoku Daugavā uz samiem...
mezkalns , iespējams , ka esam ar tavu fāteri dienējuši kopā , jo arī es kā jau flotē , nenodienēju 4 gadus , bet 3gadus un 3mēnešus , jo tika samazināts dienesta laiks par 1 gadu.
Brālītis , sirms gan esmu .Kā nekā -66g. Pirms dienesta jau pabeidzu Rīgas Jūras skolu kā kuģu mehāniķis un pēc dienesta ar dažāda garuma pārtraukumiem , jūrā nostrādāju vēl 17 gadus .Strādāju gan uz Rīgas Traleru flotes bāzes ekspedicijas zvejas kuģiem Atlantijas okeanā , gan Klusajā okeanā , gan uz Latvijas Kuģniecības banānvedēju kuģiem . Darbs jūrā prasa savu , tāpēc sirmot sāku jau kautkur ap 40g.vecuma.
tosmaree ashuki atkal atdziivojushies tikai ne tai galaa pie angaara bet vairaak uz sho galu pie stroikaam vakar kaadus 30 dabuju bet diezgan jociig njem liidz tumsai un shodien ar 33 dabuju tikai shodien cope beidzaas ap 16:00
Frenks - mans tēvs ar tajā laikā dienēja Severomorskā. Gadus precīzi nezinu, arī pajautāt vairs nav kam, tik zinu to, ka viņam paveicas, jo mājās tika pēc trīs gadu dienesta. Laikam vienam no pirmajiem nevajadzēja dienēt četrus gadus.