Saule ir spēcīga, tā sievieti izģērbj līdz peldkostīmam, tad iedzersim par tiem vīriešiem, kuri ir spēcīgāki par sauli!

Ar garantiju tā normāli iesvīstot arī promiles jautrāk noārdās!Nemīz fāterīt- tas no pieredzes!

Pašsajūtu darbošanās protams uzlabo, bet vai tas pazemina promiles, tas jau cits jautājums! :)

klops-G tavai skolotājai bija pilnīga taisnī'ba! Ar kārtīgām fiziskām aktivitātēm var tikt vaļā no kārtīgiem pohmeļiem! Nevis gluhņījot pa gultu un vaidot, bet ar lāpstu zobos sniegu no sētas šrubījot!Pats esmu pārliecinājies par šās metodes lietderību!

Pa pilsētām jau ir problēmas pabraukt,viņi uz Ķūļiem grib iedzīties!Un vispār vēdzeļu laikā ar spiedienu 728..uz asariem ir "labas" cerības.Lai veicās !

Krieviem vēl nav izgudrota tāda tehnika ar kuru nav jāčakarējas.Vienīgais kas viņiem sanācis ir šnabis :)

man ir mantots maskva12,5 laivas dzinējs,gribēju kādu komentāru par šo motoru,kādu degvielu labāk liet,cik lielai laivai var lik un vai vispār normāls dzinējs viņš ir vai būs jāčakarējas ar pielaišanu?

Urmaas, man datoram baterija beidzas, saki lai kolēgas pasteidzas!!!! :)

Alkoholu nelietoju,tā smēķēšana nu ir gan:(( jo mazāk cigarešu paciņā jo vairāk gribas.

Pa 8 laši man 3 burkas pa 3litri ar labu dzērienu sanāk,nevis 0,7 no kā vēl rītā galva sāp;)