atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

klops_G 29.12.10
mazkalns, tāpēc ,ka tēma ir ''Anekdotes par un ap copi'' ,bet tev bija par deputātu, pietam par tādu, kurš nemaz nav copmanis! :D Jāizveido jauna sadaļa- Anekdotes ne par copi, tad varēsi rakstīt arī par deputātiem. ;)
gugu 29.12.10
skrejej ilgi sedot pie kompja sabojasi savu redzi..
mezkalns 29.12.10
Jāāā, tas tik ir CL administrators, jeb moderators, hvz, atvainojos, īsti nezinu kā lai to darboni nodēvē, kurš izdzēsa anekdotes ko vakar biju ielicis. Tagad sēžu un domāju kādā veidā ar tām esu aizskāris viņa jūtas. Laikam sāku saprast - deputāta radinieciņš, kuram līgava kāzu naktī uzlikusi ragus.
eerglis 29.12.10
es šogad vēl neesmu bijis uz ledus :( laikam kļūstu par mušotāju :D

Jācer, ka brīvdienās tomēr tikšu uz ledus.
gugu 29.12.10
3 lapas pa winston :D
JanKa_K 29.12.10
Taisos . Taisos. :D Cepumu majas nav:@
zivgarnis 29.12.10
Brālīt, Tu vēstuļu sadaļā ieskaties ar?!
gintsgg 29.12.10
Kilka , kas Tev to teica ? Es dzeru , maz un reti , ne viss vispār nedzeru .
kilka 29.12.10
gintsgāgā - tu taču nedzerot!?!
mini_Me 28.12.10
winstons
Tikai nevajag - man jau no iedomām vien kļūst slikti. Kāc tādas lietas arī dzer? Es ķipa atceros no pēdējās pirc, ka, varbūt, tādas riebeklības iepriekš aprakstītā secībā pēc cēlās skotu vafeles iebaudīju: pēcāk nebija pa smuko, vo.
winstons 28.12.10
da ne snabis! dzeru reti,bet labi.. pasmajas mantu arsenich vai zalo dzirnavnieku;)
sagittario 28.12.10
Iešu iepīpēšu miera pīpi un pildīšu solījumu- atlūzīšu!
:)))
vieplis 28.12.10
Iešu iepīpēšu Winston. balto.
sagittario 28.12.10
Nu re, winston! Vajadzēja tikai par šņabi ierunāties un Tu visu saprati!!!
:DDD
raihs 28.12.10
Ak,šis laucinieciskais tiešums un vienkāršība!
kilka 28.12.10
mini_Me ;)))
winstons 28.12.10
nu snabi dzeru,pirsti nav gaisa,parunat maku,protu,gribu un varu.. pateicu tik viedokli,tas viss!
mini_Me 28.12.10
kilka
A kas ir sives banda - laikam jau zives.lv traucīkā MRK: mazā, riebīgā kompaška?
sagittario 28.12.10
winstons- Tu tā sāpīgi to lietu ņem...Žēl... Moš no Tevis sarunu biedrs būtu iznācis... Un iesaku neizdarīt secinājumus uz virspusēju iespaidu pamata. Tas tā, nekā personīga.
Bralitis 28.12.10
winston nelecies ,necilā pirkstus gaisā un jebkurš tev palīdzēs copes štellē ,iespējams pat dabūsi šnabi dzert .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs