mazkalns, tāpēc ,ka tēma ir ''Anekdotes par un ap copi'' ,bet tev bija par deputātu, pietam par tādu, kurš nemaz nav copmanis! :D Jāizveido jauna sadaļa- Anekdotes ne par copi, tad varēsi rakstīt arī par deputātiem. ;)
skrejej ilgi sedot pie kompja sabojasi savu redzi..
Jāāā, tas tik ir CL administrators, jeb moderators, hvz, atvainojos, īsti nezinu kā lai to darboni nodēvē, kurš izdzēsa anekdotes ko vakar biju ielicis. Tagad sēžu un domāju kādā veidā ar tām esu aizskāris viņa jūtas. Laikam sāku saprast - deputāta radinieciņš, kuram līgava kāzu naktī uzlikusi ragus.
es šogad vēl neesmu bijis uz ledus :( laikam kļūstu par mušotāju :D
Jācer, ka brīvdienās tomēr tikšu uz ledus.
Taisos . Taisos. :D Cepumu majas nav:@
Brālīt, Tu vēstuļu sadaļā ieskaties ar?!
Kilka , kas Tev to teica ? Es dzeru , maz un reti , ne viss vispār nedzeru .
gintsgāgā - tu taču nedzerot!?!
winstons
Tikai nevajag - man jau no iedomām vien kļūst slikti. Kāc tādas lietas arī dzer? Es ķipa atceros no pēdējās pirc, ka, varbūt, tādas riebeklības iepriekš aprakstītā secībā pēc cēlās skotu vafeles iebaudīju: pēcāk nebija pa smuko, vo.
da ne snabis! dzeru reti,bet labi.. pasmajas mantu arsenich vai zalo dzirnavnieku;)
Iešu iepīpēšu miera pīpi un pildīšu solījumu- atlūzīšu!
:)))
Iešu iepīpēšu Winston. balto.
Nu re, winston! Vajadzēja tikai par šņabi ierunāties un Tu visu saprati!!!
:DDD
Ak,šis laucinieciskais tiešums un vienkāršība!
nu snabi dzeru,pirsti nav gaisa,parunat maku,protu,gribu un varu.. pateicu tik viedokli,tas viss!
kilka
A kas ir sives banda - laikam jau zives.lv traucīkā MRK: mazā, riebīgā kompaška?
winstons- Tu tā sāpīgi to lietu ņem...Žēl... Moš no Tevis sarunu biedrs būtu iznācis... Un iesaku neizdarīt secinājumus uz virspusēju iespaidu pamata. Tas tā, nekā personīga.
winston nelecies ,necilā pirkstus gaisā un jebkurš tev palīdzēs copes štellē ,iespējams pat dabūsi šnabi dzert .