Mirtin, latvijieti, kā sauc Motili un Bļitku pareizi latviski:)
Mirtin, varu derēt, ka tu, tāpat kā hokeja eksperts gugu, neesi uz slidām stāvējis. Kur nu vēl kādu bortā ielicis.
:)))
mirtin - fano par latviešu algotņiem
Es tikai nesaprotu, ko var ņemties - kuri te ir mūsējie? Kaut kādas kaimiņvalsts hokeja līga, kaut kādi nolīgti algotņi... Ta labāk sekot līdzi 1.formulai vai NBA vismaz nav mūsējo... ja neskaita Biedriņu
Kaukāc "atakui-ņe-atakui" iestājies uz ovālā ļadus :((
skiperi nu nez, tāds tupums pēc Amerikas drīzāk izklausās ;)
sen tik skatāmu hoķi nebiju lūrējis!
CHPOKSH...
:)))
Ziemeļīrijā,Belfastā īri iemācīja novērtēt.Ak dievs,tā jau sieva no mājam izdzīs,ja mūsējie tā turpinās.
kāds pērnavas līci nav bijis tagad?
Man te atbraucējs no UK stāstīja, ka sniegu nešķūrē tiesu sistēmas dēļ. Ja uz Tevis nošķūrētā celiņa kāds pakritīs un sasitīs kādu kulksni - Tu būsi vainīgs, bet ja uz netīrīta - dabas stihija.
mazkaln, še Tev daži iemesli, ja aiz bēdām nevar:
-uz to, lai nākamreiz izdotos
-uz to, lai mūsējie beidzot uzvar
-uz to, lai nākamreiz pretinieks zaudē
-uz to, lai cerība mirst pēdējā
-uz to, lai pretinieka bērniem visu mūžu krievu kedās jāstaigā
-utt utt
;)
Mazkaln, vispār Bushmills ir diezgan glemūrīgi.
:)
Un es vēl šaubījos,kilka hoķis nav bēres aiz bēdām nevar,paldies par salātiem:)))
Brālīt, Tev jābrauc pie manis ciemos, te veikalos tā īsti neviens nezin, kas ir sniega lāpsta. Kaut ko no vecvecākiem esot dzirdējuši par tādu štrumentu. Rezultātā - nav lāpstas = nav jāšķūrē! Ja neviens nevar izbrist vai izbraukt - visi sēž mājās :)))
Es kādreiz stāstu uzrakstīšu par to, kas notiek, ja SouthWest-ā uzsnieg 25cm sniega :DDD
Kilka neber sāli brūcē....... Man visi stūri sāp no tā riebīgā ,baltā ,neciešamā, tizli pūkainā ,tad slapjā,atkal pūkainā .....šķūrēšanas ... tūlīt kaukšu !!:))
Kilka, apakšmutes salāti!
:DD
tad būs "lūpas" nevis "mēles" salāti :DDD