atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

mirtins 28.12.10
Tekstus - lai iet prom no dara un sēž mājās, mūsdienās laikam var aļauties tikai ..., kas dzīvo uz vecmammas rēķina.
Bebrs 28.12.10
Gagarin
Gudri runā Tu. Un tikai tāpēc kā nav sajēgas. Vajadzēja gan piekrist Jankas piedāvājumam, tad visi mēs redzētu ka māki kaut ko arī izdarīt un iemantotu vispārēju virtuālu apbrīnu :D
gugu 28.12.10
dzīvs jau atnāks tikai kad..viņu salapīs.. :):)
kilka 28.12.10
Pīpmanīši - kā tur ir ar tām atrunām? ;)
P.S. Drīz Jaunais Gads - lielo apņemšanos laiks :)))

aigaigars 28.12.10
man to nevajag, tas ir inspektoru darbs, ja nav drosmes pildīt savus pienākumus, lai iet prom no darba, nevis sēž mājās, dzer un gudri runā kā vajadzētu darīt!
JanKa_K 28.12.10
gagarin es tev visu iedoshu. naktsmajas pat :D man lidz varkalim 20min mazak mosh. Ja tu atnaksi vesels un dzivs. Medalja
aigaigars 28.12.10
Bebr, bet kas tad liek pa īstam filmēt? tikai pastaigā apkārt ar kameru, nu diezvai kāds ņems zemmērus! Nevis noslēp kkur kastē, un gaidi, kad kādu nabagu noslaktēs, lai ģimenei vakariņas vari nopelnīt!
JanKa_K 28.12.10
tur neviens likums nestradaa un nestradaas. ne attalums no tiltiem ne kas cits.
Bebrs 28.12.10
Gagarin
Galīg garām spried. Un šķērsām. Negribi Tu aizbraukt tāpat, bez pilnvarām uz to Varkali pafilmēt? Paņem tik kādas 10 kasaetes un aķīsus līdz:)
janchuks 28.12.10
Varkalī vispār vajadzētu aizliegt makšķerēšanu!!!
JanKa_K 28.12.10
Staar izcelas. tas video visu jau redzets.
Gagarin tanii varkalii traki ir. bet arii inspektoram nevajadzetu vienam list. salietojushies cepumus skaties ka vel ar vergu pa muguru nedabun.
aigaigars 28.12.10
Vēl NG par to kanālu teica, kā rīkojas inspektori, nu, ja viņi tā tiešām dara, tad idioti viņi ir! ka tik no kāda noplēst dažus latus. Tieši pretēji vajag darīt - izvelk ārā kameru un filmē visu dienu, neviens neņems zemmērus un neviens zemmērs neies bojā, a šajā situācijā dažu latu dēļ tiek pieļauts, ka noslaktē zemmērus! STULBUMS!
Staaar 28.12.10
Pie mums apurbēji ir vēl bērnu autiņos :)
JanKa_K 28.12.10
Man neskjiet par lielu zinot tiesham cik es to izmantoju. Protams tadam kas 1-2x gadaa aiziet lidz udenjiem protams tam gan skade. Bet taa mums ir.Dariit? Es tev dodu savu vardu un plinvaru . ej!
janchuks 28.12.10
Tev nešķiet par lielu tā summa? No Ls 5 uzreiz uz Ls 10. Man jau būtiski ir vienalga, kamēr es nepelnu pats. Bet nu NG visu pateica pareizi, viņam arī nepatīk šie noteikumi, bet ko darīt?
Es uzskatu, ka nav jēgas te kautko gudri d**** ir tikai jārīkojās, lai kaut ko mainītu.
gintsgg 28.12.10
Vo tas ir labi , tagad šeit var noskatīties visas Makšķerēšanas noslēpumi sērijas , paldies administratoram !
JanKa_K 28.12.10
mazkalns 28.12.10
Copmans un janchuk,prot tik paši sevī ieklausīties,pat nezin kas vada šo bardaku,ko sauc par MK,tad nav ko stulbus jautājumus uzdot.
janchuks 28.12.10
''Copmanis'' baigi ārdās, bet es viņam piekrītu :)
JanKa_K 28.12.10
Nabagam izskatas garlaiciigi. kko knibinas njemas :D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs