atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

sienaazis 28.12.10
http://lr1.latvijasradio.lv/

kreisajaa stuurii spiezz skatiities LR1 kur kamerinna, tuuliit NG par kautko runaas
mazkalns 28.12.10
Fonā skanošais LR1 sola pēc stundas raidijumu par zemledus makšķerēšanu ar NG piedalīšanos,ātri gan maestro vesels:)))
gugu 28.12.10
Bet tā STT - somu ziņu aģentūra.
gugu 28.12.10
boroda :D STT
Boroda 28.12.10
gugu, tas i muļķības...somiem Baltijas jūra nozīmē Botnijas līci. Viņi tālāk neredz...Un kas i STT? (seskuāli transmisīvās tlimības):))
gugu 28.12.10
man patik pedejais teikums :)

Somijas meteoroloģijas dienests paziņojis, ka pēdējo nedēļu laikā ledus pārklātās teritorijas lielums Baltijas jūrā ir dubultojies un tagad jau ledus sedz trešo daļu jūras akvatorija. Pagājušajā ziemā tik plašs ledus bija tikai janvāra vidū.

STT rīcībā esošā informācija liecina, ka ledus klāj visu Somijas piekrasti. Ledus kārtas biezums ir no dažiem līdz pat 40 centimetriem.

Tomēr ledlaužiem pagaidām ir maz darba, jo vējš aizpūš ledu no kuģu ceļiem. Pašlaik Somijas piekrastē strādā tikai viens ledlauzis.

Baltijas jūra arī pie Latvijas krastiem pārklājas ar ledus kārtu.
klops_G 27.12.10
Pats sāku ar 0.1 auklu ziemā copēt un copēju joprojām- nav ne resna, ne tieva- zelta vidusceļš! :)
matiss811 27.12.10
kāds Liepājnieks rīt negrib iet uz copi? Ja ir vēlme raxsta privāti....
derexx 27.12.10
Nēsmu galīgs iesācējs , bet jāmācas man vēl ļoti daudz.
Līdz šim neesmu nevienu mormisku zivij lūpā atstājis un spolītei skruvi ar vienmēr cenšos turēt vaļā.
epox59 27.12.10
derexx> sardziņu labāk no sāna nogriest un neaizmirsti ,ka ūdenī jebkura ' murmiška paliks vieglāka nekā tāpat pārbaudot .
Bebrs 27.12.10
Ja sāc tikko ziemā makšķerēt tad plānāku par 0.12 auklu neiesaku. Daudz mormiškas pakāsīsi.
burtnieks 27.12.10
Labāk ņemt 0.06 un DAUDZ murmuļus līdz.100 gramīgu raudu varēsi kausēt tāpat kā 3kg. līdaku vasarā.Kaifs.
derexx 27.12.10
Nezinu vai tā ir pareizi es sapērku lavasāna sardziņus un tad mājas piekaru mormišku, ja sardziņs neatbilst paņemu ar nazi sardzinu noskrāpēju plānāku praktiski 2-4 vielcieni un sardziņš plānāks un jūtīgāks.
Vēl man liekas ka 0,12 aukla ar ir pa resnu tikšu bodē nopirkšu 0,08
Boroda 27.12.10
derexx
Paņem bodē sardziņu un viņā iekar izvēlēto murmuli. Paspēlē, parausti, patirini, paaijā utt. Ja viss labi, pērc nost!:))
derexx 27.12.10
Ehh paldies klops nu es laikam zinu kāpec man tik labi neķērās kā gribētos.
klops_G 27.12.10
Nu ja sardziņš būs taisnā līnijā, tad šaubos, ka mormišku vispār varēs izspēlēt! :D Es cenšos ap piemeklēt tā lai sardziņš ~ 40 grādos stāv, ja vairāk par 45*, tad jau par daudz.
derexx 27.12.10
Man jautājumi ir vienmēr!:))
Jo ar katru lietu ko es uzzinu, es saprotu arvien vairāk cik daudz es tomēr vēl nezinu.
urmaas 27.12.10
derexx
ieej Wimeo,tur NG raidijumi un noaskaties raidijumu "gatavojamies ziemas copei" 01.12.2010.tad varbūt jautājieni par sardziņiem vairs nebūs!
:)))
derexx 27.12.10
To jau es saprotu, bet kā zināt ka viņš ir pareizi noregulēts?
aakkis 27.12.10
Ir daudz variantu ar sardziņiem,bet labs,atregulēts sardziņš pret mānekļa svaru ir pat viens no viss svarīgākajiem posmiem makšķeres konstrukcijā.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs