Mirtin, pie manis. Tikai nepārdošu.
:))
Vieplis - kur var aplūkot tos zūrus un leišus?
Man vislabāk patīk Gagarina jaunais nosaukums - "lēdija ga-ga" :DDDD - Paldies tev Kilka:DD
Gaidu! Bet, ja nebūs bildes, tik un tā neticēšu.
:)))
Moins,Viepli!Prieks komunicēt.Es šodien desmitnieci noķēru,uzrakstīju ļoti sīku ackaiti,bet šī ņēma un pazuda,vot,ackaite,protams.Ja Pegazs atlidos vēlreiz,mēģināšu atkārtot.
Patiess gadījums.Šodien uz ezera brīnišķigs,kluss rīts,ļoti laba dzirdamība,un aiz meldriem atskan šāds prātīgu džentlmeņu prātīgs dialogs,vēl katrs var pafantazēt kā tas izskatījās dabā.Tātad:Eu,paskat,re kur boila peld!Značit šeit ir arī karpas,ja jau karpinieki sēdējuši:
A, kāds tur brīnums,pilnīgi iespējams: tā atkal otrs,seko maza pauze:oi,nē tas tikai sūds!
Nevaru, gagarin. Man ir savi principi.
:D
godīgi, vobleri tiešām neinteresē, bet no auklas neatteiktos, bet ... tu jau nevari :)))))
Labi. Vēl laikam nedaudz pārdošu Yo-Zuri un leišu Vivingra voblerus, bet jauki, ka tevi neinteresē.
:DD
Viepli, tikai citreiz neuzbāzies, lai kko pasūtu! ja? :)))))))
Kilka, gandrīz uzrāvos!
Saprati tagad viepli - ga-ga ir topošais psihologs :DD
Lacuks007, ne asakas, un lai noder.......man noderēja.
Viepli, man jau nemaz nevajadzēja, lai tu sūti, es tik pārbaudīju, būtu teicis Jā, es pateiktu, ka man nevajag! :)))))))))))
gagarin, palūdz gugu.
Viepli, baigi grūti tev, ja? nu tad neko darīt, būs jāmeklē kāds cits :(
kurš izpalīdzēs??? :)))))
guntarskl milzīgs paldies par ledus urbi un kasti!!! nu jāgaida ledus un varēs laist vaļā!!!!!!!
vismaz 1 punkts ari labi...