Griezeejs
15.07.10
janchuks
15.07.10
Nu es domāju tādu populāru, kur kāds no Jums smejās informācijā no visas pasaules :)
aakkis
15.07.10
Nu vieplis samācija;Aptuveni 52 500 000 rezultāti (0,28 sekundes) ,nezinu vai angliski visi,bet intereses pēc uzliku.Ar mūžu par īsu var būt-lai izskatītu,kur labāk runāt angliski!
janchuks
15.07.10
Pasakiet kādu saitu (makšķernieku) kur var apspriesties un runāt blogos kā te, tikai angliski. :)
silentshadow
14.07.10
Iepazīts mr. griezeejs, daudz jauna uzzināts, jāsāk pielietot praksē ;)
Griezeejs
14.07.10
Sen nebiju lasījis te :)))
Sienaazi -> tas kas man bija līdz, ir Mooras jaunais modelis. Veikalos vēl nebūs. Bet pati Moora teica, ka viņu labākais filējamais nazis, jau sen ir apritē. Bez tās dakšas, protams. Rokturis melnc, ar sarkanu vai dzeltenu galu. Neatceros. Salmo bodēs jābūt. Viņi no Moooras iepērk.
Zivniex -> Vai tad tas bija gāzienc? Tik tā, nedaudz slapuma. Bet Brālīc gan baigais metereolox, katru mākoni pazīst :)))))
Gagarin -> man patika kautkā texc zemāk - Vai tad kosmonaftam jāmāca kokos kāpt? :DDDDDDD
;)
Sienaazi -> tas kas man bija līdz, ir Mooras jaunais modelis. Veikalos vēl nebūs. Bet pati Moora teica, ka viņu labākais filējamais nazis, jau sen ir apritē. Bez tās dakšas, protams. Rokturis melnc, ar sarkanu vai dzeltenu galu. Neatceros. Salmo bodēs jābūt. Viņi no Moooras iepērk.
Zivniex -> Vai tad tas bija gāzienc? Tik tā, nedaudz slapuma. Bet Brālīc gan baigais metereolox, katru mākoni pazīst :)))))
Gagarin -> man patika kautkā texc zemāk - Vai tad kosmonaftam jāmāca kokos kāpt? :DDDDDDD
;)
gintsgg
13.07.10
Neredzēju raidījumu , varbūt kāds var pateikt kas tur ir ar to Gaujas krastu .
aiviic
13.07.10
daddy_j un urmaas-kad dosieties uz to helsinku labo veikaliņu,padodiet ziņu-parādā nepalikšu :)
Brusis
13.07.10
Tūliņ bez tabu rādīs,cik likumīgi ir pieprasīt naudu par piestāšanu Gaujas krastā.
Karlis_K
13.07.10
ZG> bet vai tu esi pārmeties uz sieviešu imitāciju, tobiš piepūšamajām? :DD Dzīva vienmēr labāk! :)
sienaazis
13.07.10
viepli, sarkanai zivij nav ne vainas :)
a ja nopietni, būs jauzmet aci
a ja nopietni, būs jauzmet aci
urmaas
13.07.10
daddy
tai veikaliņā ir tiešām labas mantas.biku uz priekšu ir mednieku veikals.vot tur ir naži.man šķiet ka pat vispiekasīgākais pircējs atradīs sev vēlamo!
cenas labas tikai tāpēc ka centrā un daudz tūristu apgrozās.tāpat kā pie mums.specializētajos veikalos viss ir dārks!
tai veikaliņā ir tiešām labas mantas.biku uz priekšu ir mednieku veikals.vot tur ir naži.man šķiet ka pat vispiekasīgākais pircējs atradīs sev vēlamo!
cenas labas tikai tāpēc ka centrā un daudz tūristu apgrozās.tāpat kā pie mums.specializētajos veikalos viss ir dārks!