gā gā, bet nejau man viņus vajag simtiem :))
Gagarin ,
es nekur nebraukšu , es uz reiz teicu , tikai ar piegādi Rīgā .
varbūt visi apvienojamies vienā lielā lietus dejā? būs gan nakteņi, gan labi pavadīts laiks :)
pēc argentīnas un visu āfrikāņu izkrišanas man pat vienalga, kas uzvar
bet jau jau jums tā interesē, tad es no šīm 3 izvēlos spāņus :))
tas apmēram tāpat kā ar elektrību zivis bendēt.neredzu atšķirību.
nu tad jau nebūtu slikti, ja tu laicīgi paskaidrotu kā tā lieta darāma un tad vari braukt copēt ar tīru sirdsapziņu :))
Futenē gan abas čūskas dursta un gaida otras komandas kļūdas-neviens negrib kāst:)Cerams kāds otrā puslaika sākumā iesitīs,lai bišku jautrāk paliek.,vēlams lai tie būtu vācieši:)
Elektrība ir tumša lieta, kas gaiši spīd! :) Ja nav saprašanas, tad labāk nelīst, var slikti beigties! :D
gint, nepareizi saprati mani, netaisos nevienam iesmērēt eletrizētus nakteņus
un vispār, ja vajag brauc pats pakaļ
mans naff ļauns.man tikai stipri nepatīk vēlu braukt labōt jūsu savārītās ziepes!!!es labāk pasēžu pie ezera utt.
Tu viņus nepaspēsi līdz Rīgai atvest , nosprāgs , es jau teicu ar elektrību lasītie copei neder , jā nevari bez elektrības salasīt , tad nevajag . Man vajag lai es viņus varu uzglabāt pāris nedēļas , bet ar elektrību lasītie būs beigti pēc pāris dienām .
urmaas, tu tāds ļaunc :(
:DDD
urmaas :DD
aj karoč notīrīšu vadam galu no gumijas, to aptīšu ap iesmu un otru galu pie elektrības, ja 2 dienas nerādos, tas uz jūsu sirdsapziņas :))
Zaceps
turpini tā.un mans būs tikai priecīgs.meņše narodu,boļše kislorodu!!!:DDD
aigaigar-elektrība ir tumša lieta,kas skrien pa vadiem un sit pa knaģiem.laisti tik muteres puķu dobes-i mutere priecāsies,i nakteņus dabūsi.
Klausi Urmaasu-kā nekā ar elektrību uz tu:)))
Vajag tikai vienu vadu,vienu galu pieskrūvē iesmam,kā Tu saki,otrā galā notīru izolāciju un satinu vada galu tā,lai brīvi var iesprauzt pagarinātāja vada fāzes vietā.To kur ir fāze,var pārbaudīt ar indikātoru.Bet ja kāds ir tik muļķis,lai slēdzas klāt kautvai HESAM.Tas Urmasam.
vienu galu mutē,otru tūplī un "pirkstu"zemē.TĀDI NAKTEŅI līdīs laukā,ka prieks kur tu rodies,laime kur kavējies!!!
:DDD