atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Baltais62 07.07.10
Friči šovakar smagi atrausies!
uldeens 07.07.10
mans gan liek uz Vāciju
aigaigars 07.07.10
cerēsim, ka astoņkājainais Pauls nekļūdīsies :)
gulbis37 07.07.10
zxaceps,nu laiku kaut ka liidz futenei esmu nositis,buus jau ok:))))))))dzeram alu.
vieplis 07.07.10
Gint, es zinu un vienmēr paturu to prātā.
:)))
zaceps 07.07.10
Gulbis,Tevis teiktajam zināmā mērā varu piekrist,bet Tu jau pats arī saki:tas tā,vēlamā formā,kā vajadzētu būt.Tu tiešām razagnalsa.Tādā veidā mēs varētu spriedelēt visu dienu un uzskaitīt dafiga visādu priekšlikumu vēlamā formā,pat ieskaitot Saeimu.Pareizi jau saki,viss atkarīgs no pašu copmaņu godaprāta,ja tā nav,tad nekādi likumi,rīkojumi,aizliegumi neko nelīdzēs.
gintsgg 07.07.10
Viepli , ar to alu uzmanīgi , es varu arī aiziet līdz Tavai mājai .
vieplis 07.07.10
Brālīti, alus uz mana rēķina visiem!
:DD
gulbis37 07.07.10
ojeeee..driiz futene:)))))))))
Bralitis 07.07.10
Gulbi nebrauc dziļāk tēmā.Re ku Vieplis aliņu uzsauc :))))
gulbis37 07.07.10
nuja..man ,copeejot,tak vajag makskereshanas karti,ar ko tad tiklinieks labaaks un privilegeetaaks par mani...nu ja nu mees jau galiigi uztaisiisim totaalo kontrooli,tad peec idejas arii copmanjiem buutu jaapardod copes inventaars,kas tieshi attiecas uz copi(te es nedomaaju atpuutas saliekamo kreeslu),tikai uzraadot deriigu karti..nu jau es te razagnalsa:)))))))))))))))))))))))))))))))))..pasham jau smiekli naak....
Wiking 07.07.10
Piekrītu gulbis37
gulbis37 07.07.10
protams,es te runaaju par taadu konkreetu gadiijumu,un zinu,ka shito visu var simtu reizhu apiet,nopeerkot tiiklus no rokaam,vai kaads choms,kam atlauja,nopeerk veel kadus paaris tiiklus chomiem,kuriem nav atlaujas..ko dariit,copee jau vispaar viss atkariigs no godapraata...;)
Bralitis 07.07.10
Piekrītu.
gulbis37 07.07.10
braaliit,nu kaada patiesiiba,vai tad es uzraadiiju kaadu normatiivo aktu..tas viss pienjeemuma formaas,kaa vajadzeetu buut..nu galu galaa nevajadzeetu buut taa,ka es tagad izdomaaju,ieeju bodee,noopeerku tiiklu,un braucu uz nakti to iemest...vajag taa kaa ierochiem-ir atlauja,ir privaatais diikjis,luudzu uzraadi,un she tev tiikls...tad tiiklus vareetu tirgot arii copes veikalos,nekaadu pretenziju..
Bralitis 07.07.10
Gulbi37 tu dzen joku vai tā ir patiesība par dokumentiem lai nopirktu tīklu ???
gulbis37 07.07.10
zaceps,pat vienkarshaak-njem atlauju,nac uz veikalu,uzraadi,perc tiiklu,pardeveejs pieraksta visu,kas janoraksta no atlaujas,un tad nodod datus vieteejai inspekcijai,ka taadam un taadam ir paardots tiikls juras zvejai...nu es te taa baigi skrupulozi,bet pashi tak blaujam,ka tiklinieki,malikji,ibio ta,ibio shitaa:))nu tak davai,lai iet stingra uzskaite.
gulbis37 07.07.10
zaceps,nu peeec idejas jabuut taa-tur,kur iegaadaajies to atlauju,tur arii japardod tiikli...
zaceps 07.07.10
Gulbis,Tavu ironiju tā īsti neizprotu.Piemēram,man par copi nav labāka vaļasprieka un atpūtas no ikdienas stresainās steigas un mūžīgi nepadaramiem darbiem.Bet tai pašā laikā esmu iegādājies atļauju jūrā piekrastes zvejai,kur ta ieteiksi tos tīklus pirkt,vai aust pašam?
gulbis37 07.07.10
eerglis,aga..nu tad atnaac ar apliecinoshu dokumentu,ka tev patiesham pieder diikjis,uzradi veikalaa,un peerc tiiklu,cik uziet...tirgotaajs pierakstiis tavus datus,ka taads un taads nopircis tiiklu,un veiks nozveju savaa personiskaja dikji,kursh atrodas tur un tur,un peec tam datus aizsuutiis uz inspekciju,lai patieshaam parbauda,ko tad ar to tiiklu dara...normaala uzskaite.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs