atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

eerglis 07.07.10
gulbis daudziem ir lielāki un mazāki dīķi, kuros iemet tīklu un izvelc sev un kaimiņam zivi kūpināšanai, un ja citādi to tīklu nekur nebūtu tad būtu kaut kād nelegālie ceļi jāmeklē.
gulbis37 07.07.10
atklaati sakot,es arii nesaprotu copmanju veikalu ipasnieku etiskos apsveerumus,tirgojot copmanju veikalos tiiklus....nu kaut ka tiikls ar copi pavisam neiet kopaa,un ar atpuutu ne tik....
eerglis 07.07.10
jē un lociņiem un ķilavu :DD
vieplis 07.07.10
...biezpiens ar svaigu rupmaizi... Es ar neatteiktos.
:))
L.Cope 07.07.10
aigaigars: ja ne pirmo gadu, tad noteikti buus pagrabaa iekraati kaadi kraajumi. kaa specs noteitki vareeji paredzeet ka driiz uznaaks savannas sausuma periods.
eerglis 07.07.10
šodien Tukumā makšķernieku veikalā redzēju samodurus ar kādiem 6 āķiem, initersanti tie, kas tādus pērk izmanto, tos savu privāto dīķu apmakšķerēšanai?
bushmans 07.07.10
:) liels speciālists neesmu,bet līņiem tīri labi garšo arī piemēram biezpiens ar svaigu rupmaizi(ķieģelīti) un visādi citi maisijumi.
Vienā vecā grāmatā izlasiju,ka copes vietā iemet ugunskurā apdedzinātu kaulu.Tas gan laikam ir kas līdzīgs pavadas zieķēšanai ar piķi. Neesmu mēģinājis.
vismaz savu lielāko līni(2.1 kg) nodabuju tieši uz tādu maisijumu.
Vēl jo vairāk,ka nez vai Tu Aigargar copes vietu iebaro ar nakteņiem!
Ja es būtu Tavs sencis par domām vien darboties ar strāvu,vajadzētu veikt,kā b. Zivtiņš teiktu,preventīvos pasākumus!
aigaigars 07.07.10
3ned lijis nav ventspils rajonā
aigaigars 07.07.10
nu nejau es to daru pirmo dienu, arī ne pirmo gadu, nakteņus lasu ilgi un zinu, ka vispirms vajag lietu un nekāds mākslīgs slapjums nav pat uz to pusi
Leopolds 07.07.10
Aigaigar ! Vakarā palaisti ar udens smidinātāju kādus 10x10 metrus un bēdu nezināsi. Pa nakti ej lasīt, tikai zāli neizmirsti nopļaut.
andzus69 07.07.10
kurā pusē tad nav lijis 3 nedēļas?
aigaigars 07.07.10
nu tad lūdzu uzdejo lietus deju, lai mums te normāli uzlīst! :))
sagittario 07.07.10
Piz**c, jo talāk, jo trakāk!!!
Ja kāds darbojas ar elektrību vairāk nekā sadzīves vajadzībām, neatkarīgi no tā, vai tā ir upe vai piemājas dārzs, viņam ar garīgo veselību viss nav kārtībā!!!
aigaigars 07.07.10
pasaki, kur lai salasa nakteņus ar lukturīti, ja lietus nav bijis 3 nedēļas?
josich 07.07.10
Par sistajām sliekām- ir gan tās vārgākas. Un ja vēl patur karstumā-tad ir čau.
Stāvēt pie mieta , kas zem sprieguma , var turpat. Tik protams jāatceras , ka ūdens lieliski vada elektrību, un tavas pēdas pie zemes ir lielisks sazemējums!!!

Nevajag slinkot- ja esi copmans un nedzīvo betona daudzkameru būdā- iekop sev vietiņu , kur sliekas dzīvosies,un nezināsi bēdu.

P.s. - naktenieki nemaz tik labi nelien ārā , bakstāmi ar 220. Ta kā , vecais labais lasīšanas/tvarstīšanas veids.
eMKa 07.07.10
> 3m/s - vai tad tas ir vējš ??!!! :DDD
sigi 07.07.10
Orest, paldies! Vairāk uztraucos tieši par vēju, jo tieši tā dēļ emu dzirdējis, ka nevarot ne izkļūt ne iebraukt ezerā..
L.Cope 07.07.10
peec taadaam izvirtiibaam ar elektriibu tur slieku gadus 2 nebuus. taadaa veidaa jau tik vienreiz ~ divreiz tiksi pie vinjaam.
andzus69 07.07.10
nesaprotu, kapēc elektrību vajag? es pa nakti ar fanariku pastaigāju pa dārzu, un salasu nakteņus, cik vajag. Vienīgais nosacījums-jābūt nopļautai zālei.
Norms 07.07.10
Nu jau pēc lietus sliekas parādījušās ar lāpstu aizsniedzamā dziļumā, bet, lai nebūtu jākrāmējas ar elektrību, pietiek, ja sausā laikā kādu vietu stipri salaista ar ūdeni un noklāj ar kaut vai maisiem, kāda plāksne arī der, pēc 2 stundām tur var normāli tos kustoņus sarakt.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs