atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

madball 30.06.10
Kāds, lūdzu, nepadalītos ar informāciju, kur Rīgā var nopirkt Dobeles Dzirnavnieka zivju barību? Un kādas ir tā cenas apmēram?

Paldies
AC, Juris
krotovs 29.06.10
Ampelman, zinu, ka slips un apsargājama teritorija ir Āgenskalna līcī, droši vien arī citos jahtklubos un laivu piestātnēs, Lielupē - Latvijas jahtklubs pie dzelzceļa tilta...zvani un interesējies
gulbis37 29.06.10
jaa..shitajaa karstumaa biskji janomierinaas ar copi...jaasaak domaat par nakts copeeem
aakkis 29.06.10
Ampelmans 29.06.10
Sveiki, kungi!

Var kāds ieteikt Rīgas apkārtnē vietu, kur Daugavā vai Lielupē ielaist motorlaivu no piekabes? Vieta, kur, atbraucot no vizināšanās vai copes, laivas piekabe būs vēl uz vietas:)
mapartipins 29.06.10
kaads var mani apgaismot,kaa ir ar copi somijaa??? kaadas atljaujas ir vajadziigas un kas jaadara lai normaali pacopeetu bez nekaadaam soda sankcijaam :D
eerglis 29.06.10
gagarin laid ar barotavu :) esmu metis ūdensmotociklistiem, ja paliek pavisam nekaunīgi.
Griezeejs 29.06.10
Juris, sauc gan par Super Line, gan par Braided Line.
Un materiālu, no kā pītā izgatavota sauc gan par Dyneema, gan par Spectra, gan par PE. Bet vispār tas ir viencuntaspac ;)
Varbūt arī vēl kādi nosaukumi sastopami, bet us fixo nenāk prātā :)
vieplis 29.06.10
Madball, biežāk tiek lietots apzīmējums braid.
:)
madball 29.06.10
Radās viens jautājums.
Esmu tak pareizi sapratis, ka angliski rakstošajos materiālos "pītā aukla" tiek saukta par "super line"?

AC
Juris
aldeens 29.06.10
Bildes jau laikam var ielikt,ja māk.Bet normāla lapa tika sačakarēta konkrēti,tas nu gan.
zivgarnis 29.06.10
Jāpiekrīt usuram. Ne tur bilžas var ielikt, ne video. Es ar neatgriezīšos. Man pietiek ar trīs copes saitiem. Pārējos var ieiet palasīt.... :)))
usurs 29.06.10
TINIS...
kam tas nedzimušais radījums /jaunā ZIVE/ ir vajadzīgs...
Tur tak viss ir jāsāk no ZERO...
Tādi nīkuļojoši saiti ir vairāki...
Un vispār -viss bomonds ir pārvācies uz CL. ...
sagittario 29.06.10
Tinis- beidzot ir izveidojusies tāda normāla čupiņa un tu gribi to atkal sadalīt??? Atceries vēstures mācību par pirmo Latvijas brīvvalsti, daudzpartijām un prezidentu Ulmani!!! :)))
aigaigars 28.06.10
brīnumi notiek :))
Nabes zandarts pagatavojās garšīgs, pat man skaitās garšīgs, ņemot vērā, ka es ne lasi, neko neēdu, vienīgi kūpinātu buti :))
bums 28.06.10
Es mēģināju Zivē ar veco paroli -neielaida nospļāvos un beidzu ar zivi expermentus
aigaigars 28.06.10
gā gā, diemžēl spina spoli lieku fīderim (lai fīderim pītā būtu) tāpēc nevarēju paspēt
gintsgg 28.06.10
Gagarin , kad brauc ar laivu kātiem virsū , uzliec uz spiņa kādu vecu , smagu šūpiņu un bliez tik virsū , es tā darīju Cieceres ezerā , jaunieši ātri saprata ka jātinās tālāk .
Vai uz līdakām kāds pēdējās dienās ir bijis? Ūdens ir iesilis un tās itkā esot sākušas kosties!?
AndisN 28.06.10
Saldētavā šie būs beigti.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs