vajag nelielu palīdzību!vai ir kāds kurš pa svētkiem,vai biku pēc,brauks no Rēzeknes uz Rīg???
Brālitis
sorre,man teļepons noģība.laikam tomēr šamam peldes nepatīk!!!
Uz āķa sieru un pie iebarojamā ķimenes:))
Nevajag likt pie iebarojamā melasi bet gan alu :)
nu hvz,mosh tad izdosies sadzert:)
CL kalendāru saskatījies?Zivis jau arī svinēs!DDDD
riitaa saaksies garaa brivdienu cope,un nekaadas dzershanas,ibio..........
aizsūtiju Vēro vesels :))))))))
kukuuu? nav nevienam "Bums" nosūtijis usmas dziļumu karti???? ludzu dodiet zinju kam ir :)
Būs vajadzīgā temperatūra nārstos,ja būs apstākļi.Cik esmu izvilcis līņus un karpas-visas vēl ar ikriem.
sveiki!
jautajums, ja karpa vel nav nonarstojusi ir iespeja ka vinja vel sogad narstos?
sodien nopirku lielās karpas laidu savā dīķi, un viena kas nepakam negribeja atžirgt, tika uz pannas, un taa nu bija pilna ar ikriem! karpas svaraa no 3kg uz augshu , 40 zivju kopejais svars bija 112kg, lielakaa vareeja but ap kadi 6-7kg!!
paldies jau ieprieks par jebkadu info! =)
Štrunts pa laivu,bet kvadracikls uz copi pa bezceļu!
gulbis37 - es zagtu velosipēdu nepirktu... bet laivu pa 20 latiem... ble... zamančivo... es tev pilnīgi piekrītu :DDD Protams, līdz reizei, kad pašam jāraksta iekšā SOS - man kropļi nozaga laivu... tādas un tādas pazīmes :DDDD
nu mees te moraali nelasiisim,katram sava sirdsapzinja:))))))))))))))))...ja jau nebuutu njeemaaju,ta jau nebuutu zaglju:)
Pasaule ir apaļa! Vajag atcerēties, ka pie paša kkad tas viss var atgriezties...
ne,nu tas skaidrs...bet,ja laivai nav ipashu paziimju,tad kas traucee to zagto pieregistreet,un viss..kursh ko var pieraadiit..vieniigais,te var appeleet pie cilveeka godapraata.
ja jau tu pērc plastikāta laivu no kāda pa 20ls, tad tu jau apzinies, ka tur kkas nav tīrs, jo tādai lietai tā nav reāla cena!
blin,bet plastikaata laiva pa 20 latiem...nu kursh gan atteiktos.....
Airi nebija,tad paņēma sniega lāpstu!