atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Neprofs 10.06.10
Varbūt kāds zin, un varētu ieteikt, cik garu jāliek fluorakarbona pavadu lai piem. Daugavā aizsargātu pīto auklu no pārberžanās uz dolomīta un gliemežvākiem (džigojot)?
kaats 10.06.10
nu, man nemaz neskauž! Lai jau cilvēki pērk kaut sūdu maisā,... centrāltirgus pilns ar okuma spiningu kātiem. Tikai cena adekvāta...Shimano spoles arī tirgū bija. Patērētājiem ir ko izvēlēties.
No, man zināmiem, turīgiem ļaudīm, neviens nav iepircis šādus "mežmalas" kātus.
Jauna brenda ienākšana nenozīmē "plaukta" pozīcijas stāvokļa noteikšanu, ar to vispirms ir jāiekaro tirgus niša, kura nosaka preces vērtību. Šajā gadījumā, vnk kāds tin ap pirkstu- kamēr būs aitas, tikmēr būs vilna.
Mana vecāmāte pat nezināja tādu vārdu- shinigami/laikam kāds karnevāla tērps/, kuram piešķirts tirgus ariols kaimiņvalstu radiusā
aakkis 10.06.10
Nomierinies un paskaties lēnu garu;
Vairis30 10.06.10
Viss jau ir OK, Bums pa Usmu cīnās, velk līdakas un mani kaitina, jo zina ka pagaidām netieku uz Usmu
Ampelmans 10.06.10
Kāt, ir cilvēki, kam naudiņa turās, un , ja var savam hobijam atļauties tādu koku, tāpēc, kaat, neskaud :)
aakkis 10.06.10
Vai tik BUMU nav zandarti ievilkuši kaut kur,vairi30 ar nemana?
kaats 10.06.10
cik cilvēkam jābūt stulbam, lai sniegtos roka pēc 100ls kaata Latvijā!
Shinigami Japan..... muhuahahahāāaaaaaaa
derexx 09.06.10
Man ar tā ir gadījies ar vienu kātu metu 10g roteri un pie savienojuma tinkš asaras pa gaisu tad tam katam nopirku orģinālo spici un pec divām copes dienam atkal tinkš tai paša vietā 3 spici nepirku vairs tas kāts nepatiik.;)
ronny 09.06.10
mirtins.. piegaadaataaji arii dod atlaides uz atklaashanu taas atlaides arii dodam taalaak, ja piegadaataajs iedod atlaidi 40% akcijas preceem taadu arii dodam, par uzkrukiishanu varu pateikt, ka copes veikaliem liidz lupatu bodēm veel augt un augt par tām nevien neuztraucas, kaut gan tur uzcenojums ir 300-500%
mirtins 09.06.10
sniegss - ieskaties tepat šajā lapā sadaļā Eksperti - Normunds Grabovskis savā personā:DDD Ja kādas ķibeles ar Salmo, pa tiešo pie viņa, tici man... nav labākas iespējas :DDD
sniegss 09.06.10
paldies par padomien,

mmmm, kas ir NG ?
ronny 09.06.10
Tik traki nebuus vaiadzeetu buut uz vietas originaalajām dalaam. ja tieshaam neesi pats nekur uzsitis pastaavi uz savu jo Sīmanis reizēm mēģina vainu uzvelt pircējam, bet meistars vinsh ir labs, sliktaakajaa gadiijumaa pasauc NG vinsh paliidzees.
mirtins 09.06.10
ronny - pasaki man... kā var būt atlaides precēm, kuras vēl nav bijušas pārdošanā. Tobiš pirmajā atvēršanas dienā ir atlaides? Vai arī es kaut ko nesaprotu. Man domāt tur ir uzlikta mazāka peļņa, nevis iedota atlaide :DDD Tā arī vajadzēja reklāmā teikt, īpašnieks uzlicis peļņu nevis 300, bet 200% :DDD Nu piemēram... neesmu pie jums bijis, jo man kretinē šādi balagāni. Tādēļ ceru, ka vairāk par 60% - 100% neesat uzkruķījušies :DDD
sniegss 09.06.10
aha, riit vediishu.

Ceru uz garantiju, ja ne, tad jaaskataas, kas tur ar to servisu. skatos salmo.lv cenraadii:
Spiningi
Spicītes remonts 5.00 līdz 10.00 Ls
Pirmā posma remonts 5.00 līdz 10.00 Ls

Ja pirmaa posma remonts ir domaats, viss augsheejais posms, tad jau buutu forshi, bet nu peec remonta, tas taapat vairs nebuus kaa orgjinaals.
Velc cirks bija ar cheka mekleeshanu, saaku domaat, ka esmu jau izmetis.
jaaiedzer alus uz krenjkjiem :)
jurciks 09.06.10
sorri-problēmām.misējās:D
jurciks 09.06.10
savienojuma vietā kātu var salauzt,ja posmi nav bijuši kārtīgi samaukti kopā.katra trauma ir paliekoša un kaats var salūzt kaut kad vēlāk.teorētiski ar garantijas lietām kaatam par šādām naudiņām nevajadzētu būt,bet pie mums viss mēdz būt savādāk.spriedumu teiks experti.vēlu veiksmi...
ronny 09.06.10
Sniegs.. Jaaved uz Salmo Servisu tas ir vinu razhojums, lai skataas, kas par vainu.
ronny 09.06.10
Dzelzis.. Preču pamaz, jo neesam veel visu paspeejushi izlikt, jo laikaa nesaneemaam preci,bet ar katru dienu dienu prechu klasts palielinaas . Par atlaideem varu pateikt, ka visi jau nevar kaa Bloms atdot visu par puscenu. Par cenaam varu teikt kaut kas ir daargaak kaut kas leetaak un par cenu var vienoties. Būtu interesanti uzzinaat kauraam preceem cenas likaas par traku.
sniegss 09.06.10
Sveiki,

shodien copee sanaaca viena nelaaga kjibele. Salauzu pirms meenesha pirktu kaatu Shinigami Tsenshi 95Ls. Pats taa iisti nesapratu, kaa vinjsh saluuza, jo slodze tieshaam bija maza. Iespeejams, kaut kaads razhojuma defekts, jo neticu, ka tik vienkaarshi var salauzt kaatu.

Vai ir iespeeja sho kaatu labot ? Saluuza augsheejais posms, apmeeram 10cm abu dalju savienojuma.

Es jau vel ceru uz garantiju :)

Taada shaize. 100ls tagad pa jaunu kaatu galiigi negribeetos maksaat
street 09.06.10
saran- diez vai tagad vasarā dabusi mazuļus, varu tev piedavat variantu atbrauc pats saker cik tev vajag linishu mazuljus, tai diķelī vini keras kā dulli! atrodas 80 km no rigas tukuma pusee!
ja ir interese privati!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs