kur rigas rajona var nopirkt karpu linu mazulus telefons darese paldies
Liec kaudzi ar griezekļiem-kā sbirolino
Ampelman, ne gluži. Tas verķis zvērīgi vērpj auklu, tāpēc periodiski ir jāmaina.
:)
Viepli, Tu domā vienu tā kā gar labo kratu mētāt, otru - kreiso?
Šitajā banānu valstiņā viss kas var būt.Vienkārši vakar zvanīju pa visiem tel.un operators monotonā balsī atbild"šāds tel.numurs neeksistē".
out bankrotejusi?kaa tas var but pie mums kaa kaukur paradijas momentaa izgraaba un sutija un sutija veikali no viniem..........
manuprat no pushamajiem viens no labaakajiem-vismaz kaukaada jeega no vina ....
Ampelman, jāpērk būs vismaz divi - ar labo un kreiso propelleri.
:)
Es ļoti garšoju visiem tiem knišļiem - mani viņi jūt pat tad jau pa copi vien iedomājos,tāpēc ar šausmām gaidu blusu laiku - tad pa kilometru jāiet no suņa.Tāpēc izmantoju pretodu līdzekļus kas paredzēti bērniem - tie ir efektīvāki un noturīgāki - jebkuru bet tikai lai domāti bērniem.Parasti sabāžu bikses zeķēs(sapūšu pamatīgi zeķes pie potītēm) - kādu plānu jaceku lai ar augsto kaklu,cepuri(līdzekli uzsmērēju vai uzpūšu ar uz cepures ) tad nedaudz kaklu ,rokas ...un nedaudz uz drēbēm .Man ir alerģija pret dažu mošķu kodumiem - tāpēc šajā štellē esmu trakas lietas piedzīvojis.
:DDDDD
izraēļu vai arābu...po....bet strādā!!! a pūšamie, man netīk, tamdēļ, ka lielākā daļa aiziet ozonā, nevis tev virsū.....un tieši tā, ērce, brīdī, kad Tev pielips un sajutīs smaku, es domāju, ka nost neleks, bet līdīs tur kur smird mazāk....a tāpat visu nenopūtīsi! vsp man liekas, ka tādi pret ērču līdzekļu nav....
Nu gan. Rullītis tāds un rullītis šāds. Estēti.
:))
Domā ja rullītis paredzēts arī ērcēm tad neder-tikai pūšamais?Es lietoju rullīšus,nav problēmu,bet ērce ja līdīs,tad ielīdīs tur kur nav smērēts.
klau lietotāji! Juus varat nomainīt profila bildes?? Es te savādāk galīg ziemā aizsēdējies :P
Tas rullītis ir izraēļu bērnu garadarbs,man patīk aerosols lai nelīp klāt ērces.Līdzeklis ir tik tiešām labs izmantoju jau kādus gadus 3.
a es nesaprotu, tas ir kaut kāds uber līdzeklis kas ne tikai aizsargā, bet vēl smaržo pēc zemenēm????? ja jau tik labs, tad kamdēļ tā firma aizgāja pa burbuli??? kaut kad nesen nopirku smērējamo rullīti drogās tādā stikla pudelītē ar zilu etiķeti....nosmērējies un 3 stundas ir miers, vai tiešām ir vajadzīgs kaut kas vairāk????
Nosaukumu jau ta zinu, bet nu negribās vēl teikt. A to kamēr es aizvilkšos 1km tīklu jau stāvēs priekšā.
akmens,a kaa tad firmu sauc.....
Vjadzīga info,kur var iegādāties pret odu,ērču līdzekli OUT,ražots Dobelē,šogad firma bankrotējusi.Interesē Rīga vai tuvējā apkārtne līdz 50km.Pagaidam zināma tikai Pāvilosta.