atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Dzelzis 09.06.10
Vakar biju jaunajā veikalā Albakors - reklāma jau skaista, bet veikals pustukšs, atlaides arī ļoti mazam preču daudzumam, bez atlaidēm cenas nenormālas. Domāju, ka gadu izvilks un tad bankrots...
belijs23 09.06.10
nja, vakar ari uz upi ta ari neaizgaju, jo viens kadus 10 km vai vairak negribeju vilkties, sodien ari laiks sudigs, kamer nelist, jaiet malka skuniti pakramet, nedelas nogali gan sola karstu, tad gan varetu aiziet i sapalus pakert, i nopeldeties :)
vieplis 09.06.10
Šodien cope noteikti nebūs. Tāpēc jautājums "uz ko sēdēt?" nav aktuāls.
Boroda 09.06.10
Ja uz sutku, tad labāk sēdēt uz ērta dīvāna:)))
sandx__ 09.06.10
doma ir uz sutku braukt
sandx__ 09.06.10
sodien bus cope? uz ko labak sedet?
kola 09.06.10
Baigais čakars ar Tevi :)))) Graivi!
Tik lielai peķļei ir nosaukums.
Ieej ezeri.lv un sameklē to ezeru meklētājā, ja nav tad, vari uzdot jautājumu, atbildēs viszinošākie spečuki par ezeriem.
Boroda 09.06.10
graivis
Vai tam ezeram ir arī nosaukums? Vai vismaz atrašanās vieta, tāda precīzāka? Tad jau varētu apskatīt, kādi iespējamie kaitējumi tur darbojas.
dzhams 09.06.10
es tavā vietā no sākuma provētu uz dzīvo un paralēli pamētātu špini ar roterīšiem, pirms laivu tašītu to gabalu, bet nu tas mans priekšlikums! Ja līdaciņas būs, tad kamps!
graivis 08.06.10
Ezers tīrs 100%. Bet ja līdacēni ir un ūdens tumšs, tad kas būtu pareizākais risinājusm ar ko sākt copēt. Ar gaišajiem mānekļiem - kuri izceļas apkārtējā vidē, vai tomēr mēģināt ar tumšajiem ierastajai videi raksturīgajiem zivju atdarinājumiem?
Karlis_K 08.06.10
Ja tas ir tīrs meža ezeriņš un tajā netiek novadīti nekādi indīgi rūpnieciski notekūdeņi vai naftas produkti(kā piemēram pat putniem nāvīgais gudrona ezeriņš Vangažos), tad tajā 100% ir zivis. Ja ūdens ir ļoti skābs no purva ūdeņiem, tad zivju daudzums parasti neliels, bet mazas karūsiņas, asarīši, līdacēni noteikt dzīvo.
graivis 08.06.10
Tas ir pirmais darbiņš ko darīšu, kad būšu laukos. Jo šodien redzēju bildes, baigi iespaidīgs. Līdzīgs tam kur P. Lideris vienā copes raidījumā ķēra zivis - līdakas. Kad dabūšu bildes ielikšu arī te. Ūdenszāles nav nekādas. Krasts izskatās stāvs. Bet tanī raidījumā arī P. Liderim tur zāles nebija. Vienkāršhi mani šokē, tas ka vietējie nevelk, bet tas ir saprotams grūti piekļūt. Un tas Ph līmenis tomēr biki atšķiras no normas.
Tas zinātnieks, kas zive.lv mēdza ielūkoties laikam jau te neparādās? Varētu uzprasīt šim.
jurciks 08.06.10
skolotāja ir mēģinājusi ķert?:)
kola 08.06.10
Graivis. Būs vien Tev jāaizčapo līdz tam ezeram :) ja ir ūdenszāles (glīvenes, lēpes, raglapes...) tad jau arī zivīm jābūt. Ja tas ir pārpurvojies meža ezers, tad 100% jābūt.
graivis 08.06.10
Ar copi nodarbojos 5 gadus, un zināju ka ir tāds ezers mežā un ar tādu ph, jo rados biloģijas skolotāja, kas to lietu pēta. Viņa saka ka nav zivis!
Bet es neticu ka 15 ha dziļumā no 2-5m nav zivis. Baigais stiepiens pa mežu lai tiktu klāt. ~2km jāiet ar laivu pa akačiem.
Tamdēļ prasu pieredzējušakiem makšķerniekiem. ir tādos meža ezeriņos zivis vai nav?
Griezeejs 08.06.10
Es neprovēšu, es ar māxlīgām ēsmām ķeru. Tik tāpat us joku parāvu :)))))))
Bet isskaidrojumu tāpat lapprēt dzirdētu ;)
orests 08.06.10
Griezējs....Es jau tā iedomājos ka kāds ko līdzīgu teiks,bet paprovē.Kad strādāju zivjudīķos tad tik tā tika transportētas karpas.
Griezeejs 08.06.10
Nesapratu to fišku, kā var sāls strādāt zivju saglabāšanai dzīvā stāvoklī.
Piparus un etiķi nelēji klāt? :)))))))))
orests 08.06.10
Es jaunībā mailes vasarā transportēju sālsūdenī.Uz 5 litriem ūdens apmēram 3 ēdamkarotes sāls.Ne asakas!
aiwa 08.06.10
Dzīvās zivtiņas labi uzglabāt ,lietojot AIR PUMP! Es lietoju no ebay pirkto par 6-7Ls :piem.item Nr. 160369118436. Vasarā spainī esmu vedis 2 dienas.Bez problēmām!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs