atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

daddy_j 07.06.10
urmaas - čomam bija tāds pumpītis ar baterijām iekšā. copes lietu veikaļā pirkts. man pašam ir laivas pumpis, kas iet gan no 220, 12 un vēl batjorkas iekšā. vaig tik tievo trubiņu un raspiļiķeļ pielikt. pirku gardā. a vispār runā, ka labāks par burbuļotāju esot lāču ledus, jo tās zives aiziet bojā nevis no plika skābekļa trūkuma, bet silta ūdens, kurā skābeklā daudzums samazinās strauji. a ja atdzesē tad ne
kaats 07.06.10
ak, mailītēm!
A es domāju, lai varētu piedalīties kuramlielaks.lv
urmaas 07.06.10
klops
tur jau tas kreņķis,ka mēģināju ielādēt vairākas reizes bet nesanāca.varbūt to bildi kkā vajag samazināt vai vēl konebūt???
klops_G 07.06.10
Nu itkā varēju Browse, bet kā ieslēdzu augšuplādēt, rādījās- nekas! :) Un tad vairākas reizes to atkārtoju un beigās izdevās :)
urmaas 07.06.10
daddy
mailītēm mailītēm!:)))
daddy_j 07.06.10
/aizdomīgi/ urmaas - kam tev tāds mazs gaisa pumpītis?? vai tik netaisies zivis vadāt?? :)
klops_G 07.06.10
Bildi man no sākuma arī neļāva ievietot, bet ar kkādu 5-6 reizi atļāva ! :)
urmaas 07.06.10
pp
jāiliek darbojošs E-pasts.tad tur ari jāapstiprina!
jurciks 07.06.10
tāpat liek mīksto:D
mlg2 07.06.10
Urmaas
ar Tevi kaut uz pasaulsmalu:)))
urmaas 07.06.10
mlg2
braucam 3dien uz ķīsīti???:)
urmaas 07.06.10
mlg2
NEMĀKU!!!:(((
mlg2 07.06.10
Urmaas
GKL un Vieplis ielika tu ko......:)
urmaas 07.06.10
pp
viss ir čikeniekā.laikam kko neesi līdz galam izdarijis!
man kkā tur nepielec-kā ielikt profila bildi.mēģināju bet nesanāk!:(
jurciks 07.06.10
cien.kompaška:)kāpēc mistiskā zive mani švimpē ārā.man sāk likties,kaesmu dabujis banu uz mūžu:DDD
urmaas 07.06.10
būs vien jādara kā parasti!
jeeska 07.06.10
Jā veči, ja godīgi, man tās visas Lv makšķernieku bodes šķebināt sāk ar visu drausmīgo peļņu...nu pat kāsīs, 200tūkstošiem pa latam...atveras uz mēnesi, gadu...pēctam nīkuļo, tajā pašā laikā neatsakoties no peļņas. Uzlikuši būtu 10% uzcenojumu, viss aizietu. Atlaides jau ustaisa no peļņas procenta-300% uzcenojumam nav problēmas atlaist 50%. Riebjas:-(
Viepli iemāci kā no i-neta spoles un vizuļus pasūtīt:-). Negribu to mantraušu latviešu biznesu atbalstīt, labāk kaimiņu un tālāku kaimiņu:-). Neesmu patriots
kaats 07.06.10
Urmaas, pie mums veikalos nemeklē- nav. Bet pie žīda ir- 10$. Tās štelles tikai ziemā jādara, nevis tad, kad uz copi jāskrien
vieplis 07.06.10
Gunča, es arī gribu!
:))
guntarskl 07.06.10
Viepli, es tagad taisos uz copi, netraucē mani, saprati!
:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs