atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

urmaas 07.06.10
man līdz Gardam,kak do toi paļmi i ješčo kibeņimateri!!!
:)))
urmaas 07.06.10
A ko tik švaks?:DDD
pārveidotāju tak papildus nepirkšu!!!
:)
vieplis 07.06.10
Jā, Guņča, pats tādu vari lietot, saprati!
:DD
guntarskl 07.06.10
:))) 220V
urmaas 07.06.10
cik kopējā voltāža????
ja naff 12V,tad tādu man nakuj nevajag!!!:)))
guntarskl 07.06.10
Es tak Tev jau vienreiz teicu, Gardā ir pumpīši uz baterijām- 8 ls.
Man kaut kur ir, bet nevaru atrast bardakā:D
urmaas 07.06.10
vīri.vajag nelielu konsultāciju!!!:
vai akvārija gaisa pumpīši strādā tikai no tīkla,vai ir ari ar 12V barošanu????????
paļdes jau iepriekš.:)
mirtins 07.06.10
eMKa - da štrunts tās atlaides :D Man redz ar tēvu bija diskusija. Šis saņēmis žurnālā ieliktu reklāmu - iepērcies Dominā pa 30 latiem, saņemsi 10 latu atlaidi. Man pagāja ilgs laiks, kamēr vecajam vīram iestāstīju, ka tādējādi viņš nevis ietaupīs 10 latus, bet gan iztērēs 20. Jo neaizejot uzveikalu viņam tā nauda paliks kabatā, a aizejot uz veikalu, viņš to naudu iztērēs :DDD Turklāt nav jau īpašas vajadzības:DD Bet tā jau iet, ka tie mērkaķi nešķiro, viņi cenšas apjāt jebkuru. Es labprāt uzzinātu kurš mudaks bija pie maniem vecākiem iebraucis piedāvāt ūbermodernos ūdensfiltrus. Uzzināšu, godavārds fiziski iespaidošu. Knapi novērsu vēlmi izsviest pēdējo pensijas naudu, lai iegādātos "absolūti nepieciešamo" filtru, bez kura nodzīvoti jau pāri par 70 gadiem... :DDD
eMKa 07.06.10
Ne jau par velti saka, ka skopais maksā divreiz-trīsreiz-xreiz, līdz veselais saprāts ņem virsroku. Visiem iedzīta galvaskausos- mums tagad ir krīze, krīze ir galvā, līdz ar to uz plebejiem nostrādā - pērku cenu, nevis produktu.
Protams attiecīgā produkta cenu vajag salīdzināt, bet pirkt tikai tāpēc ka atlaide- atvainojiet, stulbi...ceru, ka nevienu neaizvainoju :)
kaats 07.06.10
cilvēku stulbums dzen un ir tādi, kuri "uzraujas"
null 07.06.10
arī pabiju lielākajā :-> makšķernieku veikalā pirmo un pēdējo reizi. vairs nebraukšu, jo nepatīk rindas, kas noteikti radīsies pēc brexis13 daiļrunīgās reklāmas.
daddy_j 07.06.10
a ja nu jāved atpakaļ? :))

bet vispār nesaprotu - jūs pērkat mantu kā tādu, vai kā? zinu - daži "pērk" atlaidi...piem, ja ir 30% - nu kā var neņemt? :))
klops_G 07.06.10
Nu vismaz būtu pacentušies noplēst tās cenas. :)
kaats 07.06.10
Tās ir Viļņas bāzes cenas
klops_G 07.06.10
Šodien pabiju LIELĀKAJĀ makšķerēšanas veikalā! :) Ieejot nedaudz apjuku, jo telpa salīdzinoši plašā, bet prece aizņem salīdzinoši mazu vietu un tik daudz brīvas telpas! :) Reklāmā teica, ka tur esot viss makšķernieka priekam, bet to ,ko man tiešām vajadzēja- nebija! :) Un patika, ka virsū cenas lietuviešu litos :D Vienai spolei apskatījos cena ap 190 litiem, kas ir 40Ls, bet mūsu nadiņās cena 66Ls :) Lieliski iederas A.S vaŗdi- Nasing spešal!
Runcis71 07.06.10
brexis`13
Es pārstāvu - patērētājus un tas ko tur redzēju , neiedvesmoja. Ja rteiz aizstāvies / cik noprotu esi firmas pārstāvis / tad pasaki - kakova hrena taisīt vaļā veikalu ja prece vēl nav izlikta ????
Kāpēc pircējs par atlaidi var uzzināt tikai pie kases ? Un kas te ir ti oriģināls , kas nev citos firmas veikalos ?
:)
jerk 06.06.10
Atdošu kādam jaunam copmanim nevajadzīgus roterus, voblerus, tvisterus utt.
Rīgas rajona robežas iepriekš sarunājot varu pievest klāt.
Aicinu pieteikties tos, kuriem tiešām nav rocības to visu iegādāties vai ir citi objektīvi iemesli!
Ziņu sūtiet privāti.
aiviss 06.06.10
brexis13, tajaa briidii biju potenciaalais klients, un atbilstoshi foruma neformaalajai gaisotnei pajautaaju, jo Tavi vaardi atshkjiiraas no reklaamas texta. Vairs nav aktuaali, jau biju, tachu nedomaaju, ka tur veel kaadreiz braukshu.
Baltais62 05.06.10
Varbūt viņas ir gardas,bet labāk tomēr butēm:)
zaceps 05.06.10
Griezeej,vīķes ir makten gardas,sevišķi apceptas un paturētas marinādē,tikai reti kuram ir pacietība ar tām sīkaļām krāmēties.Ja izdodas kādreiz saķert pavairāk,ir vārts papūlēties.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs