Nevarēji paprasīt labāku dāvanu...vismaz "Latvijas avīzi"-bieza, jēga lielāka....var ugunskuru iekurināt, logus nomazgāt, sliktākajā gadījumā pakaļu noslaucīt ja papīrs beidzas:-)
Jeeska, man Buzijs uzdāvināja pusgada abonementu. Tā nu pastnieks nes tagad. Lai pats pirktu? Phe!
:))
Viepli
Tu pat abonē vai pērc "Copes Lietas"....laikam nav ko darīt:-)
Ir, ir. Pie kam viņš ir nodēvēts par brango makšķernieku.
:))
Žurnāls jau isnācis?
Tad jau Kilkas bildei tur ar jābūt :))))
Paveru žurnālu CL, a tur Dižgalvja purns ar visu rekordāti pilnā godībā.
:DD
jurisons - kad man no samu copes paliek pāri kādi 30-40 gab, es viņus glabāju tā: lielajā 15l spainī iemetu 2-3 ar lāpstu izcirstas velēnas gabalus ar zāli uz leju, saberu tārpus, uzlieku spainim vāku un nobāžu tumšā vēsā vietā. viņi tajās velēnās dzīvo ļoti labi. pat mēnesi var nodzīvot un ir žirgti un labi.
Citas metodes (vnk iebērt zemi, salikt sūnas utt.) man tik labi nestrādā
To Gatis36:
ūdrs ir aizsargājams un medīt nedrīkls!
efektīva metode gan ir ar slazdiem,, ar bisi ir mazāk efektīvi - protams jāskatās no apkārtnes!
sveiki!! var kāds izstāstīt kā lai noķer ūdeli un ūdru maita ēd visas lielās zivis dīķī.
Sveiki kungi! Dabujās tā pavairāk naktstārpu.Kā un kur viņus labāk turēt,lai viņi pēc iespējas ilgāk saglabātu dzīvesprieku?
Sveiki, Vai kāds neieteiktu kādu ezeru kautkur ap Tukumu kur ir karūsas līņi un tāda veida zivis?
gulbi, es vakarā došos atpakaļ, un tad paņemšu līdz fočiku un nobildēšu. Vieta ir ideāla.. Tev tur ar vissnotaļ patiktu.
asxaris,varbuut vajadzeetu citu vietu pamekleet,kur klajums lielaaks drusku starp leepeneem,tad tie rudulji varbuut mazaak buus...
gulbi itkā metiens tiek iemests starp ūdens rozēm. Un pagāšs gad sanāca peldēt pakaļ pludam, bij tāds dūņains.
asaris,par ko ta man paldies,tu tak copeeji:)...rudulji neliek mieru?nezin,kaada tev tur grunts,bet var taisiit iebaroshanas bumbas bliivaakas,lai nav tik irdenas,un ar smalkajaam bariibas daljaam nepiesaista tos ruduljus..piejauc kurmju rakuma zemi vai maalus,bet nu tas taa-ja baigaas duunjas tev tur,tad taa bariibas bumba pazudiis tai duunjaas,un nekas nebuus...
Gulbi liels paldies, cope bija 100% izdevusies. Divi skaisti līņi, un divi ap 100g ruduļiem. Un viens ap 50g. ruduli. Tikai tie ruduļi nelika mieru.
jurnieks,nu atpuusties var aizbraukt,bet nopietni pacopeet diez vai...pie tam veel jamaksaa,ta jau labaak maksat,un uz kaadu karpu diikji aizlaist,vismaz zin,ka kaadu makanu varbuut pavilks...
Vai kāds var pastāstīt kā šogad ir ar lomiem Tērvetes Gulbju ezerā un Zebrus ezerā