jaunēkli
1.atver fishing.lv,
2.apukšējā rindiņā-jaunumi,
3.labajā malā BLOGI-ar makšķeri,
4.atkal labajā malā NG videofaili
....... :)
O jop... s burtu izlaidu.Vienkārši šodien nibij ko darīt.
Takaja ja vja čuķ pjanaja.
Nu ti dajoš asais! 6 stundu monologs pa visām tēmām:)))))))))
ieliekat kāds lūdzu linku uz grabovska raidījumiem, zinu ka ir fishing lapā bet nemāku atrast
Daudzi jau blamē tos pretodu līdzekļus,bet man kādu stundiņu līdz.Rullītis,bet ne pūšamais-tas ātri izgaro.
Odi gan shogad kaa nekad daudz...,bet nekas,gan jau pieradiisim arii mees,pie shiem kustonjiem..
..bet,ja,katrs Latvijas iedziivotaajs,dienaa nositiis vis maz pa 10 odiem tad uz Janiem jau jaabut cieshami:D
ar odiem shogad galiigaa pakaljaa,eed nost pat pilsetaas...un zinjaas veel paviideeja,ka shii buushot karstaakaa vasara Eiropas vesturee.....
apģerbies biezāk un uzvelc cimdus kā arī sāc smēķēt, odi virsū nelīdīs :D
Veči kā ir ar odiem? sēžot ezera malā nevar saslimt ar kādu nervu kaiti?
Sieva pēc 20 gadiem arī izrādas ircilēks
Ups sieva pāradās nu būs s...i.
Atvainojos ,ka dikti vāros,bet ļoti reti tieku pie tā traktora.Kamēr sieva un puika nava mājās jāizmanto izdevība.BUMS man ļot liels prieks,ka tavs mazdēls var pāŗspēt opi.Man puikam ar jau 21,bet nemakšķerē.Ceru uz mazdēliem.
Ai ku forši Ventā pa atstraumītēm ar mazu rotiņu.Ašukiņi līdaciņas.No bērnības atceros.Saplūc doņus,sakrauj mantiņas un tad ar tādu plostiņu laidies lejā.
Ako experti neatbild uz frāgeniem.Droši,ka copē.
EU akamdēļ šamo portāliju neapmeklē sievietes -makšķernieces.bļīīīn-tā gribētos iepazīsties.
Mazs rūķītis bencīntankā prasa-man lūdzu pilieniņu bencīna un pilieniņu eļļas.Operators-varbūt riepiņā iepurkšķināt.
Tēvam bija divas meitas -viena atsitusies mātē,otra pret izlietni.
Tēvam bija divas meitas-viena briesmīgi skaista,otra vienkārši briesmīga.
Man te tukšojot vakar vakara pārpalikumus-džins datonikums,šnabis daspraitums,ienācās doma,ka strādājot ntās vietās man darba kolēgas nava bijuši copētāji.Baigi.Tad jau varētu būt vietā"precību"sludinājiens.DORA-meklēju vientuļu makšķernieku bez kaitīgiem ieradumiem(mazdārziņš,darbalkoholisms).Es-makšķernieks līdz nāve mūs šķirs pilsētā kurā kule dīga.Nopietnos nolūkos.HA.