mekleeju kompanjonu copej. ir laiva,auto utt. ":DDD
braucu regulaari katras briivdienas vasaraa, parsvaraa Burtnieks spinigs , fiders ........ cepumi , grills , var njemt lidz arii sievu , bruuti :D lai kompaanija jautraaka, nakshnjojam teltiis, odi garanteeti :D
Esmu novērojis, ka uzbrukumi no sāniem parasti ir garām, bet no aizmugures praktiski vienmēr paņem. Ir versija, ka līdaka poperi nogrūž malā ar sev pa priekšu velto vilni.
Mucinsh, nu i Tev nikni copes partneri :DDDD
Par viļņošanās līmeni taisnība. Poperis vislabāk strādā, kad gluc ūdens. Walkeris gan, kad neliels vilnīc. Arī sitieni garām ir dauc. Bet, cik man ir gadījies, netrāpa parasti mazās.
Ja par sezonu, pa īstam poperēšanas / virsminieku sezona sākas parasti no 1/2augusta. Šogad .....
Sitienu pa kātu dabon ar airu no kolēģa, kas tanī brīdī sēdēja laivā aiz muguras un ar ziemas makšķerīti ķēra līņus 0,5 metru dziļumā. Ar piebildi":Pietiks raustīt tev to properi"!
Vispār varu teikt, ka ar poperi ķerot ir jābūt pacietīgam, jo daudzi sitieni ir garām, iznācieni ir daudz un smuki. Sevišķi labi ar poperi strādāt bezvējā un starp lēpēm, kā arī asaru laikā uz rudens pusi, buļšķis, ko rada popers, ļoti patīk asarim.
:DDDDDDDDD
nebij domāc Tavs draux Kaats :DDDDDDDDD
Pamēģināšu! :)))))
Cope uz virsminiekiem (arī poperiem) ir mmmmmmmmmm
Copi un iznācienu vispirms redzi, pēc tam dzirdi buļkšķi, un vēl pēc tam dabom sitienu pa kātu.
1nvārdsakot, 3kāršš adrenaliņc biksē :)))))
Domā pac, vai Tev tādu vajag :DDDDDDD
kāds kaut ko var pastastīt par poperi ? ir vērts pirkt vai nav ? :)
pilniigs sviests...ja udens temperatura upees turpinaas kristies,tad lielaaka dalja brekshu vel juunijaa buus ar ikriem.....
paldies Davis-Di (laba ideja)
kaut kur agrāk mans redzēja makšķerēšanas papildbarības iepakojumu ar melasi- vismaz smakoja , tik aizmirsu kas ražo(liekas poļi) kaut kas līdzīgs kopro mellase
To pradd:
melasi tīrā veidā kā pūlveri meklē pie pārtiksas garšvielu un pūlveru vairumtirgotājiem - min daudzums parasti ir kādi 5kg - būs uz ilgu laiku.
Bet drīzāk ieteiktu pameklēt kurā mixā ir iekšā melase, it sevišķi pie karpu base miksiem - tur protams būs daudz kas cits arī klāt.
Bet tā ja parasti izmanto melasi klāt miksam:
Nutrabaits Liquid Molasses
Dynamite Baits - Liquid Attractants Sweet Molasses
Kautkādas melases piedevas ir arī Sensas barības miksiem.
pradd,nu tu ar paaskaidroji..hvz,kas par substanci:))))))
kāds nezin kur Rīga var nopirkt sauso, kaltēto hr..n zin kā būvētu -sausu substanci, kas smako pēc melases
Par tiem ķiplokiem un ķiploka esenci - ķiploks strādā zemās ūdens temperatūrās līdz ~8 grādiem.
Protams tas ir labs aromāts un var gadīties ka strādās siltākā ūdenī arī, bet parasti siltākā ūdenī nelieto ķiploku!
Vīri sakiet lūdzu kur var internetā noskatīties jaunos NG raidijumus par makšķerēšanu.
gulbis37
es 2 nedēļas fīderējot lietoju makaronus ar vaniļas esenci un ķiploku esenci.Brekšuki ,raudas un pa kādai vimbiņai ēda abas garšas.Tas Daugavā.
es taadaa nelielaa dillemaa-gribas uztaisiit breksim tos makaronus vaniljaa,bet iebaroshanai gribu pieshaut granuleetus kjiplokus..ka tik nesanaak man miku mee..:))))))))))))))
Saldinātājus var lietot jebkurā laikā!
Viss atkarīgs no citām sastāvdaļām: ja piedevas ir eļainas, eļas bāzes tad vajag siltāku ūdeni temperatūras diapazons ir atkarīgs no piedevas daudzuma, piedevas uz spirta bāzi var aukstākam ūdenim.
Vaniļas cukuru var lietot gandrīz jebkurā laikā vienīgais ir atkarīgs no ūdens temp. cik ātri tā smarža nonāk līdz zivij.