Sveiki! Varbūt kādam ir info par Mangaļsalu? Vai tur jau sāk kustēties zivis?
...manī arī ir tāda klusa apņemšanās samu virs 20kg atlaist...nu ja ne pirmo mūžā, tad otro noteikti!! :))
Laba apņemšanās ! Man arī tāda patīk un cik var trīties par to laist, paturēt.
Tak lai jau arī vēderam pa retam tiek ,,prieki,, ! Zivis tak barības ķēdē tā'pēc ir , zem mums ......
Visu vajag ar mēru arī ķert un atlaist !!!
Par copi.
viens jautajums kadas zivis keras raznis azara
Vai kaads var pastaastiit par puzes ezeru ? Ko tur labu var nokkert un vai no krasta arii var ko dabuut ?
V.S.O.P.,tu gribi lai tavs viedoklis ir vienīgais pareizais,tas skumji,bez tam tavi, 40,50 Spānijā ķertie, tādi cik saprotu pussami ir, ko par rekordu nevar uzskatīt un apēšanai par lielu.Bet te LV rekords,latvieti skaudīgais,un kāds jau tv mācīja ka jaatlaiž arī aizcemerētās zivis un tāpēc tava baltā skaudība pie dirsas gan man gan cik redzu citiem ar. p.s.:es samus neķeru bet tev nugan ir kur tiekties,lai veicas tad arī tevi apsveiks.
...manī arī ir tāda klusa apņemšanās samu virs 20kg atlaist...nu ja ne pirmo mūžā, tad otro noteikti!! :))
reiz dzīvojām kempingā un pirmajā vakarā dabūjām 2 gab. pa ~7 kg...nākošajās 2 dienās nedabūjām neko, bet ar tām 2 zivīm pilnīgi peitika i ņemšanās i ēšanas n veidos :))
V.S.O.P.
Redzi par to jau ir runa, tas cilvēks nav un nebūs 40-50 gadus ķeris un laidis vaļā samus!!! Esmu gandrīz pārliecināts, ka viņš nav samu ķērājs, un tajā dienā pavisam noteikti negāja ar domu ķert samu, bet gan ar tvisterīti piemānīt kādu zaļsvārci, es pat pieļauju, ka tas bija viens no viņa pirmajiem samiem dzīvē (ja ne pirmais) un par to, ka viņs to zivi ir paturējis viņu nosodīt nedrīkst! Tāpēc nemēģini iestāstīt pasaulei savu taisnību, ja Tev ir tāds uzskats, ka zivs ir jāatlaiž, tad dari tā, un cepuri nost tavā priekšā, ja Tu tādu zvēru palaidīsi vaļā (ja izvliksi), bet cilvēks noteikumus nav pārkāpis un tā ir viņa zvaigžņu stunda....lai tak cilvēks izbauda to, tāds zvērs viņa dzīvē var arī vairs nepieteikties kāta galā...
Tad, kad būsiet savus 40-50+ gan noķēruši, gan atlaiduši, tad sapratīsiet par bija runa. Man sams vir 20 ir kā karpiniekam karpa virs 5kg. Jālaiž vaļā un viss. Citādi pēc tam ir vienkārši skumji par padarīto. Un ka jau viens maz-kautkas rakstīja... pie dirsas viedokļi, savējais galvanais. Vai ne? Brālīti?
Neatradu tēmu Kaņieris, bet girbēju apvaicāties, kā ar zivīm tur?
klops,snoriite jau ir tikai viena no sastaavdaljaam lielaas zives vilkshanaa....
Dīvaini, ka tāds lops sagribēja iekost tik sīku mānekli! :) Un tādu zvēru izvilkt uz 0.35 šņorītes ...
Es ar nebūtu laidis vaļā...kaut gan, kas to zin:)))
Čalis to zivi atdeva Rīgas restorānam, ziņās pat recepti nosauca, kā šis tikšot pagatavots. Tā ka katram ir iespēja nogaršot:)
Apsveicu laimīgo makšķernieku, bišķi jau skauž, bet tikai tik daudz lai pašam būtu motivācija......
brālīt - neko mēs neliekuļojam, bet skaužam pa īstam, pa latviski!! :)) un sev slavas dziesmas dziedam arī par 10x mazākām zivtiņām :))
Palasot te komentārus par izcelto samu secinu vienu --- ka 99% jūs te liekuļojat un atklāti skaužat.Pretīgi lasīt par genofondiem,diemžēl beigtu,pastaipīja pontonu ,nobučo un atlaid utt...... Gribētu redzēt un dzirdēt kādas slavas dziesmas Jūs sev dziedātu ja JUMS kādam būtu pieķērusies mūža lielākā zivs,gribētu redzēt kā TU V.S.O.P nobučotu viņu un atlaistu atpakaļ . Pareizi mans sencis teica - dēls galvenais nedirs sev un tad tu redzēsi vai citi dirš tev. Te, to ļoti labi redz. Nu pretīgi veči lasīt skauģu komentus - es piem skatos bildes un priecājos kā džekam noveicies ,iedomājos kādu kaifu viņš izbaudījis viņu velkot utt.Tā ir viņa zvaigžņu stunda !
āķi - jā, tāds kārns un sanīcis bildēs izskatās...pēc pāris mēnešiem būtu uzēdis sama punci un moš svērtu apaļu 100...bet tad viņu nez vai ārā dabūtu ar tādiem rīkiem...
Viņš varbūt Ķirsonam uz restorānu atdeva!Ne kāds dzīvotājs jau ar nebija,ja ar 0.35mm auklu kā peldošu pontonu piešlepēja,kur nu vēl pēc laika sastaipīts un gaisu sarijies.
VSOP.
katrs ar savu lielo samu drīkst darīt ko vēlas. labāk lai cilvēks uzēd svaigu zivtiņu nekā šis aiziet bojā hes remontdarbu laikā piemēram...
bet piekrītu, ka šādu samu ir vieglāk atlaist nekā noēst :)
GB, kur tādas ziņas izrāvi? programmā rakstīts kā jau vienmēr trešdienās ātruma cilts...
Ar prieku varu paziņot, ka sākot ar 5. maiju, katru trešdienu 21.00 iekš kanāla TV 7 iznāks jauns makšķernieku raidījums latviešu valodā MAKŠĶERĒŠANAS NOSLĒPUMI
Kur tad ir ??