Savā tv programmā atradu NG raidījumu 8.maijā LTV7 pl. 13:00!
sileniex,vari spiningot 50 metru radiusaa no otras copenes,cik atceros....
mans jautājums - kamēr spiningo var atstāt vel vienu citu kātu uz dzīvo? vai tas jau ir pārkāpums?
un vel jūs kad taisat paštaisītus poperus viņiem liekat klāt svinu?
murgs te jau tur arsenals :D ! bus japacole zivju bode - japaprasa kads ejosakais !
ak taa..programmaa tieshaam nekaa nav...varbuut buus izmainjas...
Ar prieku varu paziņot, ka sākot ar 5. maiju, katru trešdienu 21.00 iekš kanāla TV 7 iznāks jauns makšķernieku raidījums latviešu valodā MAKŠĶERĒŠANAS NOSLĒPUMI
tas ir NG citāts no fishing.lv
boroda,kapec domaa,ka tam jabut riit?
Vai tas jaunais NG raidījums rīt būs? Kauč kā programmā neatradu.
GB paskaties manās bildēs voblerīšus,šodien vēl trīs nopirku līdz 1m.
man jau liekas, ka rapala max rap būs šīs sezonas spridzeklis..gaidu, kad pats pie viena tikšu, bet cena augsta riktīgi viņam..
Interesetu tiesi firma : nu uz lidacinjam + asarisiem , kadu ejoshu vobleriti !
Juglas Asari vel kas labs ir palicis par sapratigam cenam. Ieteiktu River &see tur tacu uz pacinas ir rakstita iegrime un veids kads vins ir grimstos vai uzpeldoss.
Jautajums : Taka neperku visus voblerus -vizuljus peec kartas , gribeju apjautaties jums - seklai vietai - dziljums 1 m nu vietam 1.5 m ! Kadu mazo vobleriti ar mazu iegrimi lidz 30 - 50 cm jus ieteiktu ! nu taadu no ejosakiem !
Čau, GKL, jobajo! :)))- svešvalodas jāmācās! :)))
Tā jau nācijas katastrofa, ka visi labākie rakstveži emigrācijā :))), bet labā ziņa, ka ir iespēja ieņemt viņu nišu!!! :)))
Kā tas ir- visi, kas gribēja, dabūja???... A es???
Cik apmeram varetu maksat remonts mačkātam, lai sataisitu salaustu spicīti?
Čau Sagittario, bļin tas niks neuzrakstāmais:DDD
MRK GP atskaite nav tapēc ka MRK rakstvedis tagad pa Angliju dzīvojas. Es pats parasti atskaites nelieku, kam diez varētu interesēt kā man gāja!!?? Un vispār, tie kas gribēja atskaiti, tie arī dabuja:)))
No Ālandiem vai Zviedrijas nav nekādu ziņu par copi?Interesanti kā tur šogad iet....