atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

guntarskl 30.04.10
Uldeen, uzrakstiju Tev privāti!! Atvečaj!!
siluro 30.04.10
hecs7
Tava recepte ir stipri sarežģīta, reku vienkāršāka-
Ņem mannu un ūdeni vienādās daļās, ūdeni katliņā uzvāra, šauj iekšā visu mannu uz reiz un cītīgi maisa tur pat uz uguns. Pēc pus minūtes viss gatavs. Cukuru un sāli liek pie ūdens, smaržvielas- kad atdziest.
Griezeejs 30.04.10
Ja esi pazīstams ar rīkotāju, varbūt vēl vari pieteikties :))))
Ieliku, lai katram atsaevišķi dalīpniekam neraxtītu. Ais slinkuma :DDDDDD
Griezeejs-
kāda tolka publicēt visiem, ja tā pat var piedalīties tikai tie, kas ir aicināti? sanāk nedaudz absurdi..
Griezeejs 30.04.10
gulbis37 30.04.10
mans domaat,tai mannas boltushkaa var piebeert mazliet brekshu veikala bariibu...buutu pa pirmo....
Njil 30.04.10
Rīt un parīt uz copi! Beidzot atklāšu sezonu :)
AndisN 30.04.10
Brāļu Ščerbakovu filmā"rastiteļnije nasadki"tiek parādīti vairāki veidi,kā pagatavot dažādas ēsmas no mannas,auzu pārslām,makaroniem,grūbām,zirņiem,miltiem.No mannas vien ir 3veidi-vārīta,cepta un baltuška.
sems 30.04.10
Paldies, veči! Krievu saitus lasu daudz un labprāt, tur ir daudz vērtīga iekšā. Boltuška tur ir daudz pieminēta, tikai recepti līdz šim nebiju trāpījis.
Pateicībā ievietoju vienu adresīti www.torrenthot.com/profile.php Tur var nokačāt milzumu krievu grāmatu, žurnālu un videofilmu par copi. Par brīvu un bez reģistrācijas.
Vairis30 30.04.10
Paldies jaunu recepti
hecs7 30.04.10
No mannas taisa labu barību ko likt uz āķa, ķertas i baltās zivis i karūsas i karpas, labi turās uz āķa, tāds kā plastalīns sanāk:
ieber traukā mannu, (nu 100gr pieņemsim, neesmu mērijis uz aci taisu), pārlej ar ūdeni, sajauc, lai sanāk drusku ūdens vairak, ļauj uzbriest kādas 30 min, tad doto produktu ieliek marlē un maximāli izspiež šķidrumu, atlikušo masu izņem no marles un ieliek celofāna kulītē, var uzreiz kādu atraktoru piešaut-(medu, vanillu), un liek vārošā ūdenī ar visu maisiņu, vāra5-10 minūtes, kamēr paliek masa dzeltenīga un vienveidīga( pabaksta ar dakšu karoti, var sajust) atdzesē un mauc uz āķa.
Vairis30 30.04.10
Sems, ja protams lasi krieviski, viena http://rechflot.narod.ru/boltu.htm" rel="nofollow" target="_blank">no receptēm. Galvenais vajag trāpīt ūdens daudzumu, man pagāja reizes 5 kamēr piešāvos
sems 30.04.10
urmaas - pastāsti, lūdzu, kā taisa mannas boltušku. Esot baigi labā karūsām, raudām, gan kopā ar motili, gan atsevišķi.
gulbis37 30.04.10
shmidzis,domaaju,ka mieriigi,ja lietoshanas terminsh atlauj....es taa esmu dariijis ar ne tikai gadu vecaam bariibaam,kuras glabatas atvertaa veidaa...
shmidzis 30.04.10
Kā ir ar pagājušās sezonas barībām, kuras ir bijušas attaisītas, pa taisno uz miskasti, vai var jaukt ar tikko iegādātu, vai arī var mierīgi izmantot??? Kopā kādi 3 kg ir, negribas mest laukā...
JanKa_K 30.04.10
Domaju ka gumiju. Rit arii jasak bus ja viss ies pa diedzinju
kccompany 30.04.10
Sveiki.

Meklēju komandas biedru 2010gada Latvijas čempionātam karpu makšķerēšanā,kaķīša ezerā.
klements@one.lv
Pedro44 30.04.10
Sveika tauta ! ko pirmo iemērksiet spinningojot (gumija, voblers, šūpiņš, rotiņš vai cits) kad jūs sāksiet sezsonu, kura izrādās sākās jau rītdien
aakkis 30.04.10
Ko tur sarežģī vienkāršas lietas;paņem nopērc 4 graudu putru un uzlejot vārošu ūdeni tā jau ir sabriedusi.Jauc vēl klāt pēc izvēles ko gribi un brekši tevi slavēs!
gulbis37 30.04.10
traktorist,es jaucu kombikormu ar pirktajaam bariibaam uz brekshiem,ir ok,tik nevajag ar kombikorma daudzumu parspiileet.....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs