boltuška ir noteiktas konsistences mīkla.kuru uz āķa uztin.var tīt gan ar kociņu.gan to mīklu iepildīt šlircē un tad tīt.
paskaidrojiet man , kā jaunajam, ko boltuška nozīmē?
otrs-NG atbilžu sadaļā lasīju, ka kombikormam esot ļoti specifiska smarža un ar gatavajām barībām nevajagot jaukt..te skatos, ka jaucu un laikam jau ne bez rezultātiem...
Usi,ko dari pirmdien,otrdien
tik jāliek medus,nevis tas cukurūdens&sīrups ko veikalos tirgo ar nosaukumu "medus"!
njaa..muzhu dziivo,muuzhu maacies...
starp citu-abas receptes tīri labi strādā ari uz līni.tik šaize tāda ka raudas traucē!
gulbis
maizi izšķīdinu tai medusūdenī līdz kondīcijai.uz āķa lieku savirpinātu bumbiņu!:)
urmas,a kaa tev ar maizi boltushka sanaak....tu vinju sadrupini?
nu veciit, kaa graamataa! :)
nesen raidijums bij.tur rādija ka pavasarī 2 korķīši uz ~1L ūdens.pats melasi nelietoju kā piedevu zivju barībai.bet raudām ļoti stipri garšo medus!
1.atjaucu puskrūzi(~150gr)siltu ūdeni ar tējkaroti medu.bez "kaudzītes".tajā turpinu gatavot mīklu&boltušku.milti ar rīvmaizi 50/50.beru šķidrumam klāt,līdz panāku kondīciju.
2.šķidrumu sagatavoju identiski.tik miltu vietā izmantoju saldskābmaizi,svaigu ar ķimenēm.tiek klāt likta ari rīvmaize.
šos produktus lieku uz āķa.iebarošanai Dobeles dzirnavnieka kombikormu ar kādu no saldajām barībām.ja eju uz līni,tad attiecības varētu būt 1,5kg kombikorms+paciņa big karp barība.tā krāsainā ar dažāda maluma kukurūzu'.atjaucu siltā,bet ne karstā ūdenī.var izmantot ari ūdenskrātuves ūdeni.tikai tad ir jānogaida kamēr barība piebriest.
nē. Sanāk stingras, smaržīgas bumbas
attieciibaa 1pret1???nebus par sherpu?
LAT:BLR 3:2 rīt otra spēle!:)
Tāks, lieta nopietna!:) 15.05 jau pludiņošanas LR čempis, bet nevaru atrast komandas biedrus, varbūt kāds vēl, no klātesošajiem grib piedalīties?
Pickers
Maisi ar siltu ūdeni attiecībā 1:1
Provēšu Ventu, vecā vieta, virs Zlēkām....ja ledus to nebūs izstūmis sausu no dzīvās radības....
Es uz Usmu, Bumsim nervus pakaitināt
daawis,es peeec nedeeljas uz dziivo...nav spiningists.
kur taisaties atklāt spiningošanas sezonu ?