atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

jusis 29.04.10
cik (litri) dalības maxa? :DDD
Griezeejs 29.04.10
Urmaas, windguru 6dien tajā rajonā lietu nesola, bet lapi vien ir, ka Tu balvu (veselu 3) izspēlē nebūsi. Bet dalības maxa būs jāmaxā tikuntā :P
:DDDDDDDDDDD
urmaas 29.04.10
TĒRVETNIEKU nejemšu gan.bet ķirzakas smaidu jemšu,vo!:)))
mans nav no cukura,bet lieki mērcēties ar negrib!:)))
jusis 29.04.10
Urmass- kas ir ko- no līdaku lietutiņa sabijies, vai arī ļoti daudz Tērvetniekus jemsi līdz, ka makšķerēm nemaz vietas nebūs? :D:S
Griezeejs 29.04.10
30tais Vairi, vai tad atkārtoties vajadzēja? :))))))))
Tas taču vietu aisņem. Un linku es pac arī ieliku.
JanKa_K 29.04.10
Jaa jau redzeju. Salmo kataloga arii atradu. Taka atliek vien iegadaties un skatiities kas un kaa
Vairis30 29.04.10
griezīja piedāvātais
urmaas 29.04.10
Jusi
mans gan vēl domā!ja būs tāds laiks kā šodien,tad makšķeres nemaz līdzi nejemšu!:)))
klops_G 29.04.10
Pavadiņas sienu pats, ēsmas bodē nopirku speciālu pavadiņu materiālu(laikam stroft)! Iepriekš lietoju padārgas jau gatavas- īpatnējs materiāls bija, pilnīgi bez atmiņas, bet stipri lētāk un nemaz sliktāk, izdodas pašam uzsiet! Karabīnes Lucky Yohn, kā Griezeejs albumā :)
jusis 29.04.10
būšu uz 1.maiju-tad jau pakonsultēšos-drošvien varēs arī "apčamdīt" tās pavadas! tad jau tiekās :))
Griezeejs 29.04.10
Janka, te būs nedaudz no tā, kam usticos :))))
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-13219.htm
Griezeejs 29.04.10
Labāk lieto 7x7, titanium vai LISAs pavadas priekš līdakām. Gan jau us May1 (kā sapratu, Tu arī būsi) LISA būs līc paņēmis.
Referātu par pavadām līdakām tagad netaisos raxtīt :)))))))))
jusis 29.04.10
Griesēej-klau man tev profesionāls jautajums-ko saki par Fluorkarbona līdaku pavadām- plusi, mīnusi?
JanKa_K 29.04.10
Kas Jums ar pavadinjam un karabinem? Kam uzticaties? Mani parak biezhi sak pievilt visas
Griezeejs 29.04.10
jusis 29.04.10
nogulēju-tik 5 aprīlī nopirku CL un aizsūtīju-uzreiz jau bij skaidrs, ka pa vēlu :((( a kur tad to saraxtu redz?
Griezeejs 29.04.10
Protams, ka es baigais :DDDDDDD
Emīlu uzsitu April1 rītā. Bet Tevis testētāju saraxtā nau :P
jusis 29.04.10
Griesēēj- baigais tu :DD
Pa e-mīlu sūtīji vai pa pastu to pieteikumu?
Griezeejs 29.04.10
He! Tiko zvanc pie durvīm, un pastniex testa MaxRapu atnesa. Būs vēlvienc jaunums ko May1 papeldināt :)))))
Brusis 29.04.10
hi corapala.Kā beidzās stāsts ar feeder.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs