cik (litri) dalības maxa? :DDD
Urmaas, windguru 6dien tajā rajonā lietu nesola, bet lapi vien ir, ka Tu balvu (veselu 3) izspēlē nebūsi. Bet dalības maxa būs jāmaxā tikuntā :P
:DDDDDDDDDDD
TĒRVETNIEKU nejemšu gan.bet ķirzakas smaidu jemšu,vo!:)))
mans nav no cukura,bet lieki mērcēties ar negrib!:)))
Urmass- kas ir ko- no līdaku lietutiņa sabijies, vai arī ļoti daudz Tērvetniekus jemsi līdz, ka makšķerēm nemaz vietas nebūs? :D:S
30tais Vairi, vai tad atkārtoties vajadzēja? :))))))))
Tas taču vietu aisņem. Un linku es pac arī ieliku.
Jaa jau redzeju. Salmo kataloga arii atradu. Taka atliek vien iegadaties un skatiities kas un kaa
griezīja piedāvātais

Jusi
mans gan vēl domā!ja būs tāds laiks kā šodien,tad makšķeres nemaz līdzi nejemšu!:)))
Pavadiņas sienu pats, ēsmas bodē nopirku speciālu pavadiņu materiālu(laikam stroft)! Iepriekš lietoju padārgas jau gatavas- īpatnējs materiāls bija, pilnīgi bez atmiņas, bet stipri lētāk un nemaz sliktāk, izdodas pašam uzsiet! Karabīnes Lucky Yohn, kā Griezeejs albumā :)
būšu uz 1.maiju-tad jau pakonsultēšos-drošvien varēs arī "apčamdīt" tās pavadas! tad jau tiekās :))
Labāk lieto 7x7, titanium vai LISAs pavadas priekš līdakām. Gan jau us May1 (kā sapratu, Tu arī būsi) LISA būs līc paņēmis.
Referātu par pavadām līdakām tagad netaisos raxtīt :)))))))))
Griesēej-klau man tev profesionāls jautajums-ko saki par Fluorkarbona līdaku pavadām- plusi, mīnusi?
Kas Jums ar pavadinjam un karabinem? Kam uzticaties? Mani parak biezhi sak pievilt visas
nogulēju-tik 5 aprīlī nopirku CL un aizsūtīju-uzreiz jau bij skaidrs, ka pa vēlu :((( a kur tad to saraxtu redz?
Protams, ka es baigais :DDDDDDD
Emīlu uzsitu April1 rītā. Bet Tevis testētāju saraxtā nau :P
Griesēēj- baigais tu :DD
Pa e-mīlu sūtīji vai pa pastu to pieteikumu?
He! Tiko zvanc pie durvīm, un pastniex testa MaxRapu atnesa. Būs vēlvienc jaunums ko May1 papeldināt :)))))
hi corapala.Kā beidzās stāsts ar feeder.