zg, pietiek mums jau ar esošo rekordu :)) es nejūtos tik pārliecināts, ka varu to pārsist Latvijā :D, SE manuprāt jau pārsitu, nebija svaru līdz :)
Sveiki amatieri un profi...veeleejos pajautaat,kur buutu labaak doties liidakaas uz spininga?? taa buutu Lielupe?? kura apkaime??
vnk esmu iesaaceejs un gribas saakt to lietu nedaudz nopietnaak nekaa beerniibaa....cik var maajaas seedeet :)
Sienāzi, šitas pac: Vienīgā zivs (svētā govs), ko nevar reģistrēt rekordam-strauta forele (palpliņa birkofa pirksts)! :))))
Jālaiž atpakaļ, pēc mēneša būs bik lielāks, tad velc ārā un nes svērt.:))
Teorētisks jautājums, atbilde drošvien praktiska.
Ja 1. maijā kādam pieķeras teiksim 12 kg zandarts un grib to reģistrēt rekordam.
Stiepjot uz tuvāko bodi nosprāgs, uz vietas sverot neskaitās...
Pēc likuma dzīvs jāpalaiža atpakaļ, kā reģistrēt rekordu ?
3 mēneši = 5Ls'
12 mēneši(kalendārais gads) = 10Ls.
Cik īsti maksā makšķerēšanas atļaujas?
kāds tag ir bijis liepajas ezeraa ?! kaads limenis ?
Paklau, Mirtin, kad tu savu spiningu savāksi, ko? Man te nau nekāda inventāra noliktava.
:DD
Viepli,atklaati sakot,es Varkalju kanaalaa vispaar aizliegtu copeet,lai iet uz ezeru vai Lielupi,nafigaa zivju celju piemeslot un kaast:)
Viepli raibie pa zināmām vietām un bedrēm ir....
Viepli;kaimiņš stāstīja-bijis 25.04 Ventā ,mētājis uz lašveidīgajām,pieķērusies līdaka~1.5kg,izvilcis.Ienācis prātā iemainīt pret kādu breksi vai vimbu.Netālu sēdējuši vīri,šis piedāvājis::ņehaķiķe pameņaķ na vimbu;ti što...dumaješ un nas vozļe Rigi ščuk ņet-takuju daļ jehaķ!
Oi, nemācēšu pazinot,visamz ap Cesu raj,nav dzirdēts šogad! Zemāk varbūt,ja vimba pat tolkam nav vairs kautkur izuda! Tākā šajā jautājuma Esmu nulle ;)
Gulbi, bet tā jau tie ļautiņi izlaižās. Ja tu būtu ierakstījis, ka drīkst no 01.06., viņš, aci nepamirkšķinot, būtu tev noticējis.
:DD