atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

eMKa 27.04.10
zg, pietiek mums jau ar esošo rekordu :)) es nejūtos tik pārliecināts, ka varu to pārsist Latvijā :D, SE manuprāt jau pārsitu, nebija svaru līdz :)
pendelf 27.04.10
Sveiki amatieri un profi...veeleejos pajautaat,kur buutu labaak doties liidakaas uz spininga?? taa buutu Lielupe?? kura apkaime??
vnk esmu iesaaceejs un gribas saakt to lietu nedaudz nopietnaak nekaa beerniibaa....cik var maajaas seedeet :)
zivgarnis 27.04.10
Sienāzi, šitas pac: Vienīgā zivs (svētā govs), ko nevar reģistrēt rekordam-strauta forele (palpliņa birkofa pirksts)! :))))
Boroda 27.04.10
Jālaiž atpakaļ, pēc mēneša būs bik lielāks, tad velc ārā un nes svērt.:))
sienaazis 27.04.10
Teorētisks jautājums, atbilde drošvien praktiska.

Ja 1. maijā kādam pieķeras teiksim 12 kg zandarts un grib to reģistrēt rekordam.

Stiepjot uz tuvāko bodi nosprāgs, uz vietas sverot neskaitās...

Pēc likuma dzīvs jāpalaiža atpakaļ, kā reģistrēt rekordu ?
urmaas 27.04.10
3 mēneši = 5Ls'
12 mēneši(kalendārais gads) = 10Ls.
Nē, Daugavā.
Tava_meicha 27.04.10
liepajas ezeraa ?
Cik īsti maksā makšķerēšanas atļaujas?
Tava_meicha 27.04.10
kāds tag ir bijis liepajas ezeraa ?! kaads limenis ?
vieplis 27.04.10
Paklau, Mirtin, kad tu savu spiningu savāksi, ko? Man te nau nekāda inventāra noliktava.
:DD
vieplis 27.04.10
Čiga, tencinu.
:)
gulbis37 27.04.10
Viepli,atklaati sakot,es Varkalju kanaalaa vispaar aizliegtu copeet,lai iet uz ezeru vai Lielupi,nafigaa zivju celju piemeslot un kaast:)
eMKa 27.04.10
Un pleķainie arī :DD
chiga83 27.04.10
Viepli raibie pa zināmām vietām un bedrēm ir....
aakkis 27.04.10
aakkis 27.04.10
Viepli;kaimiņš stāstīja-bijis 25.04 Ventā ,mētājis uz lašveidīgajām,pieķērusies līdaka~1.5kg,izvilcis.Ienācis prātā iemainīt pret kādu breksi vai vimbu.Netālu sēdējuši vīri,šis piedāvājis::ņehaķiķe pameņaķ na vimbu;ti što...dumaješ un nas vozļe Rigi ščuk ņet-takuju daļ jehaķ!
JanKa_K 27.04.10
vrodi skatijos http://www.copeslietas.lv/noderigi/makskeresanas-noteikumi/ bet taa neko isti neieraudziju
Motelitis 27.04.10
Oi, nemācēšu pazinot,visamz ap Cesu raj,nav dzirdēts šogad! Zemāk varbūt,ja vimba pat tolkam nav vairs kautkur izuda! Tākā šajā jautājuma Esmu nulle ;)
vieplis 27.04.10
Gulbi, bet tā jau tie ļautiņi izlaižās. Ja tu būtu ierakstījis, ka drīkst no 01.06., viņš, aci nepamirkšķinot, būtu tev noticējis.
:DD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs