vakar biju ar draugiem vienā dīķī, bet tā arī nesapratām, kas tur copē, visu laiku velk prom pludiņu un zem ūdens pat, copējām uz rupjmaizes, dažāda lieluma bumbiņām, bet tā arī neko nedabūjām pa tumsu!
klops_G sūdzies Satversmes tiesā, ka MN ir uzrakstīti briesmīgi un neko nevar saprast. Būs daudz vairāk labuma, nekā no tavas īdēšanas šeit. It kā Tu nevarētu saprast, kas ar tām piecām līdakām ir domāts, bet nē Tas jau nav Klops ja neīdēs.
Tev laikam darīt īsti nav ko, sēdi studē MN noteikumus un imaginē (man ļoti patīk šīs vārds) kā tas viss izskatās dabā, bet pie pašas dabas tā arī netiec.
Bieži vien nevis likumi ir stulbi, bet cilvēki kas tos lasa.
Klops, ko Tu ņemies, pietiek takš ar to normu.
Noķer līdaciņu, noēd un rīt ej noķer vēl vienu.
Ja gribēsi noķert un paturēt vairāk, tad pats kaut ko izdomāsi kā likumu apiet:))))))))))
Tātad, atkal kārtējā stūlbība likumos, kura nav ne defineta, ne saprotama- un galu galā, neviens arī nevar noformulēt ,kas ir ''viena makšķerēšanas reize''!
Klops ,šito tēmu kādu laiku atpakaļ es arī gribēju noskaidrot,pēc daudziem komentiem man kļuva skaidrs viens:dari kā gribi,bet kad pie Tevis pienāk inspektors,pie Tevis nodrīkst būt vairāk par atļauto normu,autiņā,ja tas neatrodas tiešā copes tuvumā,glabā kaut 50.Protams, es šo tēmu neuzsāku, lai uzzinātu,kā app..t inspektorus,kā te viens otrs izteicās.Esmu godīgs,normu nekad nepārkāpju,viena vienkārša iemesla dēļ-nekad neizdodas vairāk noķert ha ha ha.Bet ja nopietni,gribējas par šo līdz galam neskaidro teikumu MN,viena makšķerēšanas reize,ieviest kādu skaidrību.Bet neko vairāk kā bla bla bla,neuzzināju.
klops,nu,un kaa tad tu pieraadiisi,ka esi copeejis divreiz ar partraukumu naktii??inspektors pienak pie tevis,un ierauga desmit lidakas sachokaa..un tu vinjam tagad ieskaidrosi,ka tas par divaam atseviskjaam reizeem?
Sajaucu ar meža vimbu, tās varēja 3 gab! Bet ja esmu uz 2 dienām copē aizlaidis! Aizbraucu vienā dienā, copēju- 5 līdakas, pa nakti izklaides, guļa utt, nākošā rītā atkal copēju- 5 līdakas, tātad pie manis atrodas 10 zivis!
Licensētie MN nav nekur apstiprināti. Katrā vietā var būt savi licensētie noteikumi, kas apiet visus MN ko pieņem ministri -STULBUMS!!!! 2009. g. Salacā Salacgrīvas teritorijā vimba bija saudzējama un lomā paturēt nedrīkstēja. Tā lūk ar licensētiem noteikumiem!!!
MN neatradu neko tādu par vimbām, tikai tas ,ka 3gab 1 makšķerēšanas reizē. Bet ,kas ir tā ''makšķerēšanas reize'' !? Nu ''izpildu'' to limitu, aiznesu uz mašīnu - un varu sākt no jauna?
Vajag būt kārtīgam makšķerniekam un lomu tīrīt upmalā lai nepiecūkātu laulenei vitufi ķodas un citus atlikumus var iemest ūdenī lai citiem kukaiņiem un vēžiem arī būtu ko uzgrauzt Pēc visām aukšminētajām izdarībām neviens velns nesaskaitīs jūsu lomu un ja nu vēl gaļmašīnal idzam netīšām paņēmusies tad jau nu vispār :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD