atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

klops_G 14.04.10
Bet, piemēram, esmu bijis copēt uz vairākām dienām, tātad copējis arī vairākas reizes, un inspektora kungs satiek mani pie upes ar ,piemēram, 10 līdakām! Ko nu!?
klops_G 14.04.10
Skaidrs! Kaut ko aptuveni tādu arī domāju!
Zivnieks 14.04.10
klops_G
saķer normu, izpīpē cigareti un sākas nākamā copes reize
par šito ir dikti daudz diskutēts....
bet, manuprāt, ar tās normas kas ir minētas MN ir pilnīgi pietakams zivju skaits, ko var paņemt mājās, vairāk taču tāpat neapēdīsi....
protams, katram ir savi izņēmumi, uzskati, viedokļi....man, piemēram, butes.....tās es copēju ar "vairākām" copes reizēm (ja ķerās)
mazinaa 14.04.10
Sveiki domubiedri! Ņju kā tad ir,sezonu esat jau atklākuši,karpiņa ir jau kāda noķerta!? :))
klops_G 14.04.10
MN rakstīts: ''Vienā makšķerēšanas reizē vienam makšķerniekam lomā atļauts uzglabāt un paturēt:''.
Bet kas ir viena makšķerēšanas reize?
Zivnieks 14.04.10
bums
super, paldies!
man kaut kur garāžā mētājas veca vinča ar kuru vilka laivu iekšā būdā - jāatrod un jāpaskatās domāju, ka priekš šitā pasākuma būs lietojama
bums 14.04.10
Tieši svina bumba ir izgatavojama vis vienkāršāk Spārns no ņeržas ieliek formā un uzlej cik smagu vajag
bums 14.04.10
Sabildēšu vienu varu pateikt ,ka kā pamatu izmantoju BMW ūdens sūkni škivoka vietā uzmeisteroju kaseti un ūdens turbina kalpoja par bremzi un štoperi.Vēl troses vietā izmantoju kaprona striķi uz kura ar krāsu uzliku marķeēumu cik metros atrodās svins .Troses skaitītāju necentos mudrīt jo svina atrašanos skatījos ar eholota palīdzību.Klipsi uzmeisteroju no līdaku āķu atraktora .Veiksmi Brīvdienās to savu brīnumu nobildēšu.
Zivnieks 14.04.10
nu jā....papētīju ebay - tur cenas stipri līdzīgas. Jāsadabū klipši un svina bumbas, pārējie materiāli pa garāžu būs sameklējami un jātaisa augšā vien pašam. Domāju, priekš tāda velcētāja, kā es sanāks pilnīgi pietiekami labs, jo ar velcēšanu nodarbojos tikai un vienīgi uz rudens pusi, pārējā laikā ir jautrākas lietas ko darīt :)
bums
varbūt Tev arī kāda bilde pieejama no tā paštaisītā aparāta ir?
bums 14.04.10
Tur es biju pagājušo sezonu Labi saķēru tikai uz kaut kādiem trošu galiem 2 labus voblerus pasēju.Čomam bij uzlikta 0.3 pītā šņore velcēšana nekāda bet āķus gan locīja vaļā
bums 14.04.10
150$ čoms ielika bez kastes konteinerā un pierakstīja kā lietotu privātu mantu uzliku koni un fiss Tāpēc arī nācās gaidīt gandrīz 2 mēn pasūtīju maija beigās bet atnāca jūlija 20 datumos
Zivnieks 14.04.10
bums
tās vietas es biju domājis nepārāk tālu no jūras :) tur viss gludi izbagarēts - kuģu ceļš kā nekā, vienīgais kas tur palicies - pāris lēzeni sēkļi uz kuriem zandarts tusējās.
bums 14.04.10
Ķeguma pusē dziļumi labi tikai viena nelaime krāvumi baigi jārukā cilājot augšā lejā un ja vēl ar 2 špiņiem -pakaries .
Zivnieks 14.04.10
bums
a cik Tev izmaksāja no amīšiem šito verķi dabūt - ja nav noslēpums...
varbūt nav vērts pašam taisīt, bet par sapratīgām naudām var dabūt jau visu gatavu?
Zivnieks 14.04.10
rudenī daugavā ir pāris vietas - 12 metru dziļas, kur veči velcē ar tādu kā gruntenes sistēmu - piesien svinu ap gramiem 250 un tad pavadā vobleris. ar tādu dragājot zandarts smuki nāk ārā, domāju ar šito downriggeri tur lomi būtu izcili.
bums 14.04.10
Visefektīvākais 8 m un vairāk līdz 5-6 m bagarēju ar citiem rīkiem
bums 14.04.10
Kamēr gaidīju to brīnumu no Amīshiem uzmeisteroju paštaisītu rezultāts bija 3 dienās 116 zandarti žaunas vien pavērās /skaits izvilktajie nevis paņemtajiem/ Mēģināju Lielupē Rezultāti tikai uz Dzintaru līkuma pretīm Varkalim -starp tiltiem /bet daudz ķērēju /no Baltās kāpas lidz Buļļiem.Tālāk Daugava no grīvas lidz Vanšu tiltam.
Zivnieks 14.04.10
guntarskl
paldies, domāju līdz rudenim vajadzētu uztaisīt šitādu rīku augšā, un rudenī pa Ķīšezeru uz velcīti padragāt. varbūt pat kaut kur tā lielgabala bumba ar ir atrodama atsevišķi, a pārējais ar roķelēm uztaisāms.
gintsgg
es, piemēram, copei naudu (iespēju robežās) mēģinu neskaitīt....manuprāt, ap sirdi sliktu paliktu...un ja vēl dradzene par to ciparu uzzinātu, kas ir iztērēts copītei....vai dieniņ...gals nost!!!! man, piemēram, ļoti patīk Salmo veikalos, ka tur ir praktiski viss un ir no kā izvēlēties, un ka es varu tur ieiet uz kādu 1.5 stundiņu, pastaigāt, paskatīties, pat tad, ja neko nevajag pirkt!!!Tāpēc man cena nevienmēr ir galvenais, bet gan piedāvājums un attieksme....ja pie manis pienāk klāt zinošs pārdevējs, pastāsta parāda, tad man nav žēl atstāt mazliet vairāk naudiņas šajā iestādē, nekā samaksāt apr kapeiku mazāk, bet nopirkt kaut ko mazā būcenītē kur krievu tantuks stāsta, ka ar šito bleķi baigi labie līņi nāk ārā!!! :D
guntarskl 14.04.10
Nekur jau nav nekas lēti:))) It kā deflācija, bet arī ienākumi iet mazumā:(
gulbis37 14.04.10
guntars,vai salmo produkcijaa vispaar kas leets ir...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs