atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

guntarskl 14.04.10
Zivnieks, Daugavgrīvas Salmo klipši ir atsevišķi.
Pati uzparikte dārga.
Zivnieks 14.04.10
bums
man jau liekas, ka to pašu uzparikti varētu uzmontēt pats, tikai domāju, par to klipsi ar kuru auklu piestiprina...tāds iekš veikaliem ir dabūjams???
sienaazis 14.04.10
bums, saki ka labs verkkis, rezultaati uz zanderiem labaaki kaa ar parasto velci ?
bums 14.04.10

Visa ierīkošana bez probļem svini ,klipši ,eholota pielāgošana u.t.t
Vairis30 14.04.10
Āķim un ērglim ir viennozīga tasinība - Bums ir spečuks šajā lietā, jo to lielto jau daudzus gadus.
Jā ši sistēma ir laba, bet dikti jāuzmanās upē no visādiem kukuržņiem, ļoti ātri var pazaudēt loriņus - mānekli. Pēc pieredzes ar Bumu, vislabāk šo sistēmu var lietot ar eholotu, jo dziļumi mainās un variēt ar augztumiem un daudz vairāk pasaudzēt štrumus. Usma ir ideāla priekš š'a verķa, vienīgā problēma ir tīkli. Es jau arī uz šo skatos no cabela's, bet pa priekšu gribu nopirkt eholotu un tad jau Downriggeru.
sienaazis 14.04.10
kautko bij mineejis, bet taa iisti nepiefikseeju, pa cabelliem vandoties, ssos baigi slavee, vot i ienaaca praataa doma papeetiit kas tas par briinumu.
aakkis 14.04.10
sienāzi! kā Tu nezini,abi čupojas,pa tukšo laikam laiku pavadāt?
eerglis 14.04.10
bums ir downrigera specs. jamais tā vien trollē.
aakkis 14.04.10
Bums strādā uz zandartiem un vēl citi ar šo metodi.
gulbis37 14.04.10
mans domaat,ka taa pa latviski ir visparastaakaa njemshanaas ar bumbinju....
sienaazis 14.04.10
tiessi sso arii gribeeju, gribeeju jautaat vai kaads sso veidu piekopj, un ko tas reaali dod ?
aakkis 14.04.10

šo gribēji?
sienaazis 14.04.10
bllin kaa tas bildes jaapievienos seit ?
sienaazis 14.04.10
eerglis 14.04.10
varbūt ka raudas grēkojušas ar dēlēm un tas ir rezultāts, jāskatās no noskaņām dīķi.
belijs23 14.04.10
aakkis 14.04.10
melnie amūri salaisti!
urmaas 14.04.10
mazi līnīši ir gandrīz melni,tikpat labi varēja būt ari karūsiņas!:)
aakkis 14.04.10
Kā var pateikt,ja nav bilde,melns man neko nedod.
belijs23 14.04.10
liels paldies aaki, tik tiešām tā būs orfa, vnk pirmo reizi tādu redzu, tāpāec arī prasīju, tagad tik jāuzzin, kas tās par melnajām zivtiņām :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs