aaraa tad kad paliek silts un paraadaas mushas, dziivoklii var audzeet kaut visu ziemu ;)
Tiklīdz mušas pamodušās- bliez tik vaļā...
iespējams, muļķīgs jautājums, bet vakar nez kā iešāvās prātā- kur pa ziemu paliek vīķes? nekad neesmu redzējis vai dzirdējis, ka kāds tās ziemā būtu noķēris..
otrs- zinu, ka te daudz mušu kāpuru audzēšanas ekspertu, atceros, ka lasīju tur visu, bet šo vai nu esmu aizmirsis, vai nebija minēts- kad pavasarī ir vērts sākt mēģināt viņus audzēt?
Es nevaru dzert, es paliek dulls:)
Būs jau lab:)))
Guntars,paldies polš no manis.Ja Tev gadījumā interesē cope Puzes ez. varu iedot savu laivu,bet tas protams no 1.maija.
Nu ta labi, lai tik zvana prom:))
Eu, man vienam tik tā ir ka neredzu nummuru ko ieliku?
Uzspiežu refrešu, parāda pāris sekundes un nodziest.
Zaceps, piezvani Oļegam, viņš Tev salīmēs ar garantiju, vai arī izstāstīs kā tas jādara. Viņš netālu no "skānijas" darbojas.
t.nr. 29611962 Oļegs
Daudzus interesēja šī gada situācija Lobes ezerā. Un tiešāk, vai dēļ stiprās un garās ziemas, zivis nav izslāpušas. Tad nu vakar biju aizbraucis līdz 2. laivu bāzei Urti, paskatīties. Zivju kustība zālēs bija diezgan liela. Šur, tur nogriezās pa līdakai. Meldri kustējās visu laiku. Beigtas zivis nekur nemanīju. Tādēļ pieņemu, ka ezers ir pārcietis šo ziemu normāli un zivju krājumi nav samazinājušies.
Sveiki,vai kāds varētu ieteikt,kur varu nopirkt labu līmi un mateiālu piepūšamās laivas remontam.Man ir avarējusi 4m. Bush firmas laiva,ieplēsts dibens un pie tranci pārplēsti pontoni.Goglē ir info,bet gribētos reālu info no zinošiem cilvēkiem,kas varbūt paši jau ar tādu problēmu saskārušies,kā lavas remonts,paldies.
Nevaru sagaidīt 1. maiju, kad tikšu uz copi :)
mdee..tas ziemelis ar austrumu biskji porkjii copi,izskataas...lai cik silta saule nebuutu,aukstais vejels ne visai patiik zuvei....
bekerofka vai kā viņu tur sauc, tas ir pēc vērmelēm.
nee,nu kur nu absintu...pirmkaart,daargs,otrrkaart,kreizii saiet no taa:))))))))))
kilka,nu nez..taads ruugteni salds bija....
gulbi - nu, nosacīti pēc vērmelēm... Nejauc ar absintu???
avtt
mums jau vietējais viens bija - urmaas saucās ;) un iepriekšdienā izspiegoja, ka sūkātāji vēl iraid slinki un uz tiem ķeras vēl naff. Aivars no "tās puses" tik vēlreiz apstiprināja zināmo faktu :) Nav jau tie vietējie tik šļikti! ;))
a,jagermeistaru es esmu garshojis kaut kad sen..peec vermeleem garsho...