Mirtiņ, par postu: 11 aprīlis, 2010, 08:51, buča no manis!!! :))) Gebelss pac nemakšķerē, tikai nez kā sanāca...junioram pasaules rekords (IGFAā) :))) Būtu redzējis, kā spalvas pucē, šitas debloīds...esmu redzējis.
marchello,par kuru svetupi tu tieshi domaa,taas ir divas....
Sveiki vīri.Vai mācēs kāds teikt pa Svētupi kā tur ir sen neesmu bijis aizmirsis kāda izskatās!Tur var kaut ko noķert agrāk vismaz varēja!
akjis,skaiders apmeeram,taatad uz baltajaam vairaak...a baarda lai nenjemas,ka es paslinks,shodien visu dienu novazaajos pa sliksnjaam Beerzee pie Zebrenes,bet zinaaju,ka tur tikai raudas,un lieku inventaaru liidzi nestaipiiju,a to buutu juties kaa partizaans 41 gadaa:)))))))))))
boroda,man vismaz aptuveni zinaat,kas pavasarii tur vispaar njem,lai zinaatu,ko uz aakja likt,kaadu copeni njemt...es jau neprasu preciizas infas :))))))
gulbis37
Ir tāda lieta www.balticmaps.eu, vai arī citas kartes. Pirms kur dodies, paskaties no sākuma kartē, tad aizbrauc un pārbaudi izvēlēto vietu praksē, un ja nu tad galīgi nekas nav skaidrs, tad pastāsti kā gājis un uzdod jautājumus, a to man brīžiem liekas, ka tāds paslinks esi.:))
aakjis,uz kaadaam ziviim tad tur vechi parasti kust?
nu tad man kaut kas sajuka,jo vienreiz tik tur braucis esmu..Irlavu gan zinu,ka taada ir tur..par to nogrieshanos-vienkaarshi man tuvaak no bikstiem uz tukumu,taapec ar pa miglu atceros,ka kaut kur taa abava netaalu bij:))))))))))))
Tiešam,no Liepājas šosejas uz Jaunpili?No Jaunpils uz Tukumu,tad pie krievu Irlavas tik tādu nosaukumu var šķersot.
gulbi, a kur tur ir Abava?
aakjis,es domaaju tur,kur nogriezhas pie bikstiem uz jaunpili,tur domaaju...nez,negribas speciaali kratiities luureet,kas tur notiek...
Tukuma rajons beidzās aiz Plostiem!Vīri jau kustās,bet par labiem lomiem nav dzirdēts.Zemāk jau ticīgāk,augšpusē vēl ūdens pļavā.
kaadam ir kaada infa par Abavu shajaa gadalaikaa,taisos tukuma rajonaa pacopeet,tik nekad tur nav buuts....
Brauc, brauc. man kak raz leduskapī žāvēti sūkātāji stāv. Kad līmenis nokritīsies leduskapī drošvien tik vimbas būs
Runci, zem kā paraksties, zem tās AB atbildes vēstules ? :D
Bebrs - tu man piedod, bet nezin kādēļ tas silda sirdi :DDDDDDDDDD
Kritīsies ūdens braukšu ciemā:DDD
Nepasiksu gan kā sūkatāji:) Sūdīgi šopavasar, pa visu pavasari tik cik vienā reizē būtu jāizvelk :)
Bebrs - tādi nu ir tie pietuvinātie :D Labāk pasiki, kā sūkātāji?
Palasīju to atbildi. Tukša muldēšana un populistisku lozungu savārstījums. Vienreiz man bija tas gods satikt Ventmalā vienu kungu, kungs man jautā - kas tās par stangām? Es kautrīgi atbildu ka tas ir licencētais nēģu tacis, tagad notiek tā zveja.
"Es esmu vides ministram pietuvināta persona, te tādas lietas vairs nenotiks, vēlākais pēc mēneša te nekādas zvejas nebūs !!!" - tas bij vairākus gadus atpakaļ un oficiālā zveja joprojām ir. Tukša pļurkšķēšana vairāk nekas, tāpat kā LMA darbība pēdējos gadus, ja vēl paskatās pēdējos LMA ierosinātos un pieņemtos grozījumus MN tad tas jau ir tiešs kaitējums zivju resursiem, savādāk dažus pēdējo grozījuma punktus nosaukt nevar.
Jā, tā bija Mirtina atklātā vēstule AB. Gaidam atbildes gājienu :DDDDDDDDD