Aigar, vainīgs Tu esi, jo spītīgs tā kā āzis, un pie nepareiziem skolotājiem vērsies :))
vieplis jau bez paņirgāšanos nav vieplis :))
tev laikam grūta bērnība bijusi
Iešu pampt...rīt kaut kas jāmēģina :)
MK, man poga notrūka. Ar kādu diegu labāk būtu piešūt?
:DDD
es vainīgs, ka man sūdīgi skolotāji? :))
Jaunēkli, atvaino :)), bet silikona diegs tagad ir hīts :)))
vispār briedis un nestīvināju, lauskis iekoda. jā jā taisnojos :))
un no tādiem kur gaļa vai kas tamlīdzīgs redzams neņemu
šodien visu dienu dīrhairus vannoju :)
Tas nekas. Mēs šodien uz ceļiem redzējām normālu biznesa iespēju tev. Visādi mazi meža zvēriņi vārtījās pa asfaltu, mašīnu piebeigti. Dabings kā nekā - nebūs tev stirnas omes mežos jāstīvina.
esmu tik slavens, ka mani šodien aprunājāt? likās ausis svilina :DD
tos ar ko tavu asprātību aizšūt? :D diemžēl bija izpirkti, laikam neesi tāds vienīgais
gagarin, silikona diegus sameklēji?
Neviens,taču neliek ņemt pirmo kas trāpās,ir taču konkurence.Par trīnīti gan nezinu,varbūt rudenī PB un SVF noteiks jaunus tarifus.
Pērn ar norēcāmies-braucam pa lienes ielu mums galvenais ceļš no šķērsielas džips pielido nomet mierā mūs laiž a tur jau taurenītis sadomājies stutējas džipā iekšā:)))
Brusi, ko ņem? Jeb precīzāk - kur? Un droši vien ar tām šaušalām arī kaulēties var. No 5 LVL nodiņģēt līdz trīnītim.
:D
Vieplis,a priekš kam tagad tas ir vajadzīgs,ja uznāk īpašs iekāriens iepazīties. gar šoseju mailītes stāv bariem.Piedevām ņem neatkarīgi no atmosfēras spiediena un laika apstākļiem.
A tur ar ūdeņiem ok?savādāk Gauja pagaidām izskatās pārplūdusi:))
Uldēn, uz Salacu jāgāž.
:)
Jā rudenspusē ar nosmējos kā keksi gatavojās uz daugavu lašos laist-lielākie veikala troiņiki,tā kā laistu uz sharkiem:))
Palasot ikauņu copes lapu,tad pērnavas upē cemmerē tāpat kā pie mums.
Tie nav draugi, bet iepazīšanās portāls.
:DD
Vieplis.nea,nekad draugos neesmu bijis un netaisos būt.