atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

mirtins 30.03.10
Šodien plkst.16.08 Nacionālo bruņoto spēku karavīri, klātesot citu atbildīgo dienestu speciālistiem, uzspridzinājuši pirmo ledus posmu Ogres upes lejtecē starp dzelzceļa tiltu un komunikāciju pārvadu. - Laikam es saviem mazbērniem kādreiz stāstīšu - vecajos laikos mēs kūlu dedzinājām, tagad pavasaros spridzinam.... Negribu novēlēt tam cilvēkam, kurš pirmais izdomāja kaut ko spridzināt, neko sliktu, bet kādēļ cilvēki ir tik DEBĪLI???????? kādēļ kaut ko tādu vajag darīt? Viena normāla ziema un jāuzsper gaisā visa valsts... atsakos to visu saprast... vienkārši atsakos
jeeska 30.03.10
Tad varbūt kāds var ieteikt kādus citus dīķus ap Rīgu, pēc principa- iemet izvelc aizbrauc:-)
murgs 30.03.10
ciemupes nav.
janchuks 30.03.10
Ev veči, kā ar vimbām Lielupē?
jeeska 30.03.10
Tie kas tajā Ciemupē. Tomē nē. Šajā gadijumā vajag ātri noķert,pēc principa,-piebrauc,noķer aizbrauc:-).Veikalā principā zivis nepērku:-)
murgs 30.03.10
jeeska -privāto vai tomes?
jeeska 30.03.10
Varbūt kāds var pateikt vai Ciemupē (Ogres raj) vēl tie foreļu dīķi pastāv un kādas naudas jāatstāj? Varbūt var iedot kādus tel numurus.
Baigi gaļu sagribējās:-)
Brusis 30.03.10
To Daddy Labi teikts, un ja inspektors ir trennuškās pārkāpējam atlaide 20 procenti.
daddy_j 30.03.10
brusi - piem. vadītāja apliecība ir derīga pat ja nav līdzi, tikai tas maksā 1 latu :))

varbūt ar inspektoriem arī ceņniks atšķirās - ar apliecību vai bez, ar ieroci vai bez, formas tērpā vai trennuškās :)))
Brusis 30.03.10
Protams,kā jau vienmēr arī šeit ir pretruna.Nekur neatradu,vai apliecība ir derīga tikai ar formas tērpu.Inspektors nospeķotās trennuškās ir vai nav inspektors.
usis 30.03.10
stiligi šodien Ogrē , vienpus tilta,50 veči sēž , otrpus saurbi 50 caurumi spridzekļiem:))
Brusis 30.03.10
Murgs,ja nu gadījumā sastapsi-http://www.likumi.lv/doc.php?id=168775
daddy_j 30.03.10
xman - patiesībā jautājums ir sarežģīts...ja zvanīsi uz RD, viņi visdrīzāk pateiks, ka aizliegts...ja iebrauksi 1 maijā un tevi saķers, uzliks sodu, bet tu nemaksāsi un tiesāsies - visdrīzāk uzvarēsi, bet kamēr tu par taisnību tiesāsies, pienāks cita gada 1 maijs...un sāksies viss no gala...
Griezeejs 30.03.10
Nu tā jau ir ;)
daddy_j 30.03.10
murgs...
es tev par to, ka slimību daudz, tu man ka veselība viena... :)

princips "ja tu vienreiz mani apkrāp,tad otreiz ar tevi vairs nav nekādu darīšanu" ir novecojis, jo diemžēl kopš tiem laikiem, kad šis princips strādāja, pasaule ir stipri mainījusies...ir monopoli, alkohola tirdzniecības ierobežojumi naktīs, u.c....tāpēc IR JĀMĀCĀS izdzīvot jaunajos apstākļos :))
murgs 30.03.10
katrs mēs domājam savādak,cits gudrāk ,cits dumjāk.visiem vienalga nebūsi labs!!!
xman120 30.03.10
Sveiki!
Kāds nevarētu pateikt šogad ar laivu Juglas ez var no 1.maija vai uz Juglas ez darbojas kādi citi pašvaldības noteikumi..
V.S.O.P. 30.03.10
Domāju, ka murgs ir gatavs "eņģelisbaltāzirgā" :)

PS. algotu darbu man nepiedāvā, eņģel, nav interesanti ;)
Griezeejs 30.03.10
Samērā trāpīgi esi nicku izvēlējies. Ne vienmēr, protams, bet šodien ........
murgs 30.03.10
daddy, nē naudai vērību nepiegriežu,tirgū un visur citur iepērkos,vienkārši skaties,ar kādu cilvēku tev ir darīšana!nauda tikai iztikas līdzeklis.ir daudz citu vērību kam jāpiegriež vērība.uzticība,ja tu vienreiz mani apkrāp,tad otreiz ar tevi vairs nav nekādu darīšanu,jo otreiz tu centīsies darīt to pašu.ir daudz pazīmju kā atpazīt godīgu cilvēku!!!!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs