atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Leopolds 13.03.10
Paldies, paskatīšos
Leopolds 13.03.10
Ja tā labi padomā, nesen biju brekšos un vienai makšķ ir Fuorcarbona aukla ar lielu mormišku un otrai mono ar mazu mormeni - ņēma tikai lielo ar fluo auklu, otru vispār neaiztika.
vieplis 13.03.10
Leopold, rekur tev palasīties:

http://www.fishing.lv/teorija/fluorkarb.htm
Par kārpam nezinu, neesmu mēginājis, bet piemēram uz mormišku tas var savu lomu nospēlēt ...Zinu ka ķerot rudušus arī dažreiz šo auklu lieto ...
Leopolds 13.03.10
Paldies! tad jau samam arī būs pie kājas:). Bet kāda vispār ir tā meteriāla ideja?
Ne vēdzelei ne butei auklas izmērs nebūt nav svarīgs....Cik nu pats esmu maksķerējis :))
vieplis 13.03.10
Leopold, droši zinu, ka karpinieki tādas lieto. Butei un vēzelei diez vai tāda greznība vajadzīga.
:)
Leopolds 13.03.10
Viens laikam muļķīgs jautājums. Kur un kam izmanto fluorcarbona leader materiālu? Cik zinu fluorcarbons ūdenī ir mazāk redzams kā citas auklas, bet izturības ziņā atpaliek no mono. Es piem pārsvarā ķeru samus, butes, vēdeles. Vai man tādu vajag?
asais0729 13.03.10
Kas jumsīm 'biezajiem'nekaiš.Makšķerē šur makšķerē tur.Mums Venta da Nabīte unvēl pāris peļķes.Drīzi jāsāk Kārkliņam par vimbām maksāt.Nez ,kur šis to naudu liek.
vildboy 13.03.10
Pro Pillki protams.
vildboy 13.03.10
87.110.107.73

Serveris vaļā, nakam spēlēt. :)
vieplis 13.03.10
normi, Ķengaraga ielas sākums, pirms pagrieziena uz tirgu. Tel. nr. aizsūtīšu tev privāti. :)
asais0729 13.03.10
Normi.Vai halko kasīpašs .Vata vobleru trūkst.
asais0729 13.03.10
Varu ieteikt AKARA barības...strādā tām zivīm,kas uz pakas.Latvju ražojums.Pavasarī arī jāpamēģina.
normis7 13.03.10
Sveiki! Varbuut kaads var pateikt,kur Latvijaa var iegaadaaties firmas ''HALCO'' voblerus.Vai vispaar tos kaads ieved LR???
vieplis 13.03.10
Jurka, kā veselība?
:DD
kaats 12.03.10
Nu, un kur tad mani piektdienas čomi, ko?!
Kā ierodas kardināls yā pāzūd kā žurkas alā
uldeens 12.03.10
Man gan kolektīva vardā svētdien jāgāž:)vajdzētu uz roidu trāpīt.
Iepriekšējo reiz no rīta 6km iegājām, bet pa dienu saulīte pakausēja un vakara gājiens krastā izvertās patīkams:) krastmalā vienam bij palicis 2l apinītis-likās visgardākais alus :))
guntarskl 12.03.10
Uldi, neiekārdināsi ar Peipsi, pagaidām (nekad nesaki nekad). Man šonedēļ spīd četras reizes uz copi, kut nu vēl Peipsi:DDD
uldeens 12.03.10
Guntaram
Nē man vēl čupiņa vītinās,tik alus iedzerts -nav vairs kas brauc pakaļ :)
Raudas ar drusku sasālītas,kaut kā šogad uz shamajām nav trāpīts ,bet ašuks labi ņem-aizvakar no 6-15 kg uz degunu

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs